Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Alien Runner 01-07-09 09:19

Re: Street Legal Racing - Redline

Salut! Am si eu o problema: am bagat niste masini noi in joc (slrr/cars/racers) ,iar dupa ce am intrat si dupa ce le-am cautat in dealer sau la second hand nu le-am gasit :( Am bagat multe... dar nu le gasesc

djandrewbv 01-07-09 09:23

incearca la vehicle....sa iai caroseria....

Mikidude 01-07-09 09:38

Deci site`ul asta German SLRR e crima, masinile sunt mult prea smechere, pakat ca noi :| nu inteleg cum se poate downloada de acolo...:(

Mi-am facut cont si dejeaba :| dau la download si You're not allowed to do this. :( ce urat !!

Maryus_x90 01-07-09 10:55

7 Attachment(s)
Una din masinile mele preferate in SLRR :X:X:X:X:X

Maryus_x90 01-07-09 10:58

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2452419)
Deci site`ul asta German SLRR e crima, masinile sunt mult prea smechere, pakat ca noi :| nu inteleg cum se poate downloada de acolo...:(

Mi-am facut cont si dejeaba :| dau la download si You're not allowed to do this. :( ce urat !!

iti zic eu mikidude ca am vb cu moderatorii de acolo si sunt foarte bulangii mam rugat de ei sa imi dea si mie ceva si mi-au zis ca sunt vip masinile si nu vor fi date niciodata pt public si mi-a mai zis ca daca vreau sa imi fac singur masina ca de le ei in nici un caz nu vad ceva:((

L4uR 01-07-09 11:03

maryus...urca si tu bora:D

Maryus_x90 01-07-09 11:06

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 2452699)
maryus...urca si tu bora:D

uiteo:P

si pt cine stie engleza uitativa ce muisti sunt astia...de pe german slrr modders

Maryus_x90 01-07-09 11:08

ce si-au facut romanii cont pe ala german:)) sunt o gramada=))

strada 01-07-09 11:45

1 Attachment(s)
Ai dreptate si niciunul dintre useri romani nu au dreptul la download,pacat,ca au niste masini super .

Maryus_x90 01-07-09 11:59

Quote:

Originally Posted by strada (Post 2452853)
Ai dreptate si niciunul dintre useri romani nu au dreptul la download,pacat,ca au niste masini super .

deci ne bagam **** in ei de nemti bulangii...:))
ma da mie mi-a zis ca daca vin cu masini facute de mine sau chetiii noi imi upgradeaza contu ca sa pot sa dolwnloadez...si ala drifter92 e de pe gom si le are cu masinile ar fii bine daca ar face si el ceva ca sa ne dea voie la download section..

djandrewbv 01-07-09 12:07

24 Attachment(s)
My Project:D:D...si drifturi la greu..:));)

Mikidude 01-07-09 12:35

Maryus_x90 da ma ce jegosi am vb si eu cu ei acolo si au zis ca nici un user RO nu v-a downloada nik de acolo, da incerc sa vb cu unu din germania paote isi face cont acolo si downloadeaza cva dak paote...da sa`l prind pe mess :D

E46-le asta e doar pt 2.21 ? sau e si pt 2.30 dak e urcal si tu !!

Maryus_x90 01-07-09 12:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2453003)
Maryus_x90 da ma ce jegosi am vb si eu cu ei acolo si au zis ca nici un user RO nu v-a downloada nik de acolo, da incerc sa vb cu unu din germania paote isi face cont acolo si downloadeaza cva dak paote...da sa`l prind pe mess :D

E46-le asta e doar pt 2.21 ? sau e si pt 2.30 dak e urcal si tu !!

ar fii bine sa poata sa ia de acolo ceva:D...ca au astia niste masini mama mama:X:X:X

uite e 46

Mikidude 01-07-09 12:59

daaaa masinile sunt crima..:X:X

Ms pt e 46, mi-am fct aku alt cont pe germania ca ala RO mi l-a anulat, sa vad ce rezolv aku ca am scris cva pe forum in leg cu masinile sa vad, da nu cred..ultima sansa cu ala :D

VaLy_ALX 01-07-09 13:01

Acum am vazut si eu fratilor siteul ala .. ca tocmai ce mi-am reinstalat windowsul .. si e de *** treaba , ar fi bine daca vreun neamtz care se pricepe dupa gom ar putea sa le descarce si pe urma sa le urce pe gom-team mentionand cine le-a facut si de unde le-a luat ca sa nu aiba probleme, ar fi bine daca s-ar intampla asa .

EDIT : mikidude vezi ca te-au prins ca ti-ai facut alt cont =)) ..:))

All times are GMT +2. The time now is 10:44.

- Copyright 2026 4Tuning