![]() |
Re: VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc.
Quote:
|
+1
chiar acum ma gandeam sa fac o masina...sunt la birou si ma roade plictiseala... tin minte ca inainte cautam si 2-3 zile donnori calumea ceream pareri la toti din lista de mess sa fac ceva si erama sa de fericit cand la toti le placea....acum nu amr abdare decat sa o cobor shaved jante si clean...:( miss those days |
Daca tu nu ai rabdare ,la varsta aia , ce sa zic eu la 17(18 ani) daca nu am acuma rabdare cand o sa am , la fel procedez si eu , full clean ,background donoare ,culoare etc... ce sfaturi mi-ati da ? poate un tutorial bun de full body brush , sau ceva de genu ... thx in addvance!
|
eu nu mai am rabdare ca dupa cateva orede munca (cass stie) nu mai am chef sa fac nimic decat sa ma odihnesc...inainte faceam cred ca o masina la 3 zile
|
apai acuma pt ce poolacalului sa mai faci vreo masina...ca daca nu`i cat se poate de ireala cu background cat mai strident care sa faca remarcarea masinii propriu-zisa cat mai dificila, nu ti`o mai ia nimeni in seama...
|
faci masina pentru tine..nu o faci pentru nimeni..
daca iti place cu adevarat si ti-a intrat in sange..lucrezi.. si eu lucrez de dimineata de la 7 pana seara la 7..de luni pana sambata..dar totusi daca o fac cu placere..imi gasesc timp si pentru vt.lucrarile mele..nici nu stiu de cat timp nu au mai fost apreciate cu adevarat..dar asta e..inca o data zic..nu le fac pentru nimeni..le fac pentru mine. app +1 pt Pocol:D |
12 Attachment(s)
Salut!
Hai sa ma afisez si eu cu cateva |
Quote:
|
+1 AlexMirea ..dar, mai multa actiune pe forum :-P
|
1 Attachment(s)
Foarte bune modificarile , dar cum a zis si colegu' mai sus , posteaza , ajuta oamenii , intra in topicul celor ce vor sa-si faca masinile si posteaza ajuta-i !
+1 si de la mine Ultima lucrare facuta in CS2 :D parca este mai bun ca si CS5-ul nou ... P.S Scuzati rotile jantele , dar nu prea am gasit donor-uri din acea pozitie :( ... |
Quote:
|
Quote:
|
Din pacate nu mai am donorurile ca le-am sters :oops:
|
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning