![]() |
Re: Poze & Comentarii EXCLUSIV Masini Modificate din Cluj
no prob Cata, mutate la sectiunea Poze, mi se pare cea mai buna alegere, dar daca vrei thread separat cu muzeul asta se poate face. toate pozele au fost mutate aici, in ordine cronologica https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1276-poze/page-81.html
de la postul 1025 in jos ;), (sfert de pagina in jos :P) |
cat mai multe....oricum le vedem pe strazile clujului din ce in ce mai gre
|
Buna!
Ma uitam din intamplare pe subiectul asta si am avut placuta surpriza sa-mi vad una dintre masini pe vremea cand era a mea (Kadett 1.8 gsi parcat in fata la ACE):D. M-am uitat dupa aia pe forum dar e greu de urmarit subiectul...poate unul dintre moderatori ar putea face o pagina cu o lista cu denumirea masinii si link spre poza...ar fi mult mai usor de urmarit. Si tot on topic sa stiti ca in Cluj au fost doua dintre foarte putinele Calibra 2.5 V6 inmatriculate in Romania una era a mea CJ29DTM (argintie)si cealalta (verde) CJ--WIN a lui Calin.Din pacate acum amandoua au parasit Cluj-ul... |
Quote:
|
Parasutistul acum ai un audi a4 1.8T ?
|
Nu sunt Radu...Cali a lui Radu era Calibra 2.0 8 valve dar era superba ca aspect (tot argintie) a mea era 2500 V6.
Si da ,acum am un A4 1.8T quattro 20v.$ usi ca asa a vrut femeia :D |
Quote:
cred ca a fost cea mai ingrijita calibra din oras incepand de la mecanica si terminand cu cosmetica pana in ultim detaliu. |
Quote:
cum am mai spus...e masina mai de cunoscatori....sau....rover 25:lol: |
Quote:
DEVARAT ADEVARAT pacat ca nu am avut banii necesari:( |
am vazut acuma cateva zile prin marasti in spate la kaufland cred o toyota yaris cu un bodykit extrem ..masina fiind modificata la maxim in exterior si avea emblema 4tunning...a cui e ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Despre Yarisul asta vb???Daca da, atunci e Yarisul facut de SMOKE DESIGN.Proprietarul nu stiu cine e.... |
ficioru o schimbat body-ul nu mai e asta dar de iarisul asta e vb
|
Quote:
|
...cred ca nu vorbim de acelasi Radu :D
|
1 Attachment(s)
mashina ii a lu Kantoru, o putetzi vedea cum vi de la Flip in jos spre marasti pe Bistritei, pana in capat, pe strada aia din stanga, Baladei (in continuare la VENUS). At the red mark.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning