![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
Daca nu merge . Intrati aici pe 4tuning pe forum la sectiunea Dacia si are topic acolo AG 70 RNO Dacia 1300 STIL DRT ! Seara placuta |
2 Attachment(s)
Imagini cu automobilul pilotat de Matei Ghika in 13 iulie 1928 la Montlhery.
Pilotul Matei Ghika, la 13 iulie 1928, a doborat si 8 recorduri mondiale, la Montlhery ,in Franta. Performanta lui Matei Ghika din 13 iulie 1928, (cele 8 recorduri) a fost mentionata inclusiv in publicatiile straine ale acelor vremuri. Toate cele 8 recorduri au fost omologate de Asociatia Internationala a Automobil Cluburilor Recunoscute ( 1928) sursa: pro-bike |
Quote:
|
Am si eu o intrebare umila !!! DE CE A FOST SCOS DE PE "STIKY" acest topic ?
Daca credeti ca e lipsit de importanta, atunci eu cred ca munca mea de aici a fost in zadar! Multumesc tuturor ptr atentia acordata si asta a fost !!!!! Numai bine tututor ! |
heeey, ii pe Sticky!!! come back!!! :)))
|
Quote:
|
am inteles argumentul ! si e ok! multumesc :D
|
1 Attachment(s)
Si ca sa dovedesc ca nu plec si nu renunt, va prezint una misto !!!
Licenta FIA - O. Mazilu ;) |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
fotografie realizata la una dintre participarile la Nuerburgring |
Quote:
Quote:
|
nu e musai de circuit, dar e de aducere aminte :)
https://www.youtube.com/watch?v=O7hMU...eature=related din nefericire colectia mea de reviste Autoturism este destul de departe de mine ca sa scanez, dar daca reintru in posesia ei, o am aproape completa :) |
Super imagini de la Bucharest Challenge '08
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/skNscBS5c1g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> stie cineva de existenta si a altor filmari de la acea cursa? |
am pus eu o gramada cu multe pagini in urma ! acum nu mai stiu dar cred ca erau totusi alea din 2009 !
|
De la marele premiu al Bucurestiului SAFI 1996 are cineva imagini?
sau de la salonul auto anterior 95 sau 94 nu mai stiu tot pe aeroportul Baneasa. |
1 Attachment(s)
Quote:
Asta e o fotografie care imi place tare mult. La Baneasa unde s-a organizat "stramosul" slalomului paralel de astazi. In semifinale a ramas Mazilu cu Puiu Rusu, Denny si George Morar. Si da, parca finala a castigat-o Denny. A fost prima cursa de acest gen, organizata de Autotehnica, mai exact de Horia Andronic. El a fost si cu ideea si cu realizarea acelei rampe. Un om care a fost toata viata trup si suflet dedicat curselor de masini. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning