![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
Ai umplut forumul de Ferrari:D Foarte frumoase toate, numai una si una.
|
Quote:
SUPERBE MACHETELE! :D felicitari ! volanul era realizat de "NARDI" |
EXTRAORDINARE! Cu adevarat deosebite aceste Ferrari. Felicitari pentru ele, cred ca sunt visul colectionarilor de 1:18.
|
18 Attachment(s)
Ferrari F430 Spider - BBR 1:18
Suspensia este inalta, dar cred ca se poate rezolva destul de usor. Din pacate nu-mi imaginez cum au reusit ei sa faca suspensia cat a unei masini de strada obisnuite, dar trecem peste si in viitor sper sa apara si versiunea rosie, coupe. |
Nici nu putea fi altceva acest 430, decat BBR :)
Uimitor cat de bine poate sa arate interiorul, combinatia de culori este superba si detalii cat cuprinde. Modelul Coupe il urmaresc si eu, pe rosu...dar mai e pana atunci. Cu alte cuvinte, felicitari pentru model, culoare |
Quote:
|
Ferrari 512 BB - BBR 1:18
man..am ramas fara cuvinte...e absolut fabuloasa.. daca avea si un livery de curse deja organizam un comando sa ti-o rapesc..:) |
Frumoase ultimele achizitii!:-)
Felicitari pentru achizitiile "foarte ieftine" din ultima perioada!:shock::shock::lol: |
Superba realizare, de acord cu Gica: interiorul e de 10+ , il prinde asa de bine rosul la interior, si are o gramada de detalii, cum ar fi scaunele care arata incredibil.
|
Uff, da, pentru asa realizare merita sa detii un BBR si, desi imi plac mult mai mult coupe urile Ferrari apreciez ca la varianta cabrio accesul la studiul detaliilor este mai facil...superba realizare.
|
Trebuie sa recunosc ca nu am mai intrat de mult pe la machetele tale,ceea ce regret acum pt. ca ultimile prezentari m-au lasat cu gura cascata , daca pot spune asa, superbe pot spune fara a exagera cu ceva.
|
18 Attachment(s)
Ferrari 375 Plus - BBR 1:18
|
Sa incep sa te caut prin Top 300? Mai ai multe "Burgalo" din astea?:shock:
|
fara numar la achizitii...
piesa ferrari-ul asta, multe detalii impecabile la interior si compartimentul motor! |
Haha ... pai cu ferrari am terminat. Mai scot de la naftalina altceva ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning