![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
|
Si nu ai incercat si un "ce faci" plus alte intrebari ce se pun intre tinereti?
Daca o tii doar pe "buna" mai mult de 5-6 dati, poti sa iti iei adio de la ea. |
orice ai face sa nu-i zici din prima ca o placi...spune-i doar ca ai remarcat-o sau ceva de genu si ca ai vrea sa iesiti la o cafea/suc/etc dar orice ai face nu-i spune ca o placi...
|
Quote:
Dar de ce???:)))) |
pt ca persoanele de sex opus(de obicei femeile/fetele) sunt ca rechinii...cum au dat de putin sange in apa te-au mancat.
nu trebuie sa-i zici ca o placi de ceva vreme sau ca e dragostea vietii tale sau mai stiu eu ce pt ca in momentu ala ea deja va crede ca esti disperat dupa ea , ca esti in limba si bineinteles te va trata ca atare. ce poti sa-i spui sunt chestii de genu.."imi plac ochii tai" , "imi place privirea aia..." , "imi place cand zambesti..." etc.intelegi tu ce vreau sa spun.bineinteles va trebui sa le si incadrezi intr-un oarecare context.dar astea pastreaza-le pt iesirea propriu zisa la suc.pt inceput concentreaza-te la ce ti s-a spus pana acum sa vb cu ea si sa-i iei numaru de tel. |
adapteaza sfaturile lui tzzzantzaru.
in mare toti o sa.ti spunem la fel. citeste cu atentie ce spune el, baga la cap, prinde putin curaj si cand te intalnesti cu fata adapteaza, sau, mai bine zis improvizeaza ceva pe moment, dar cred ca cel mai bine e sa asculti de tzzzantzaru. |
Quote:
|
Quote:
daca nu-l asculti pe Tzzanataru asculta-ma pe mine.:lol::lol: |
Quote:
eu spun sa-l asculti pe sageata..;) :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mda..vezi sa nu.tu dute acolo si vorbeste cu ea si lasa prietenii astia care aud ei diverse chestii. |
Quote:
Ignora tu acest mic detaliu si incearca sa intrii in vorba cu ea ! |
Quote:
2. Nu te intereseaza pe tine la 15 ani de parintii ei si de convingerile lor aberante 3. Dac-o tot lungesti o pierzi. Spun din proprie experienta :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning