Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

dony ddc 01-03-11 21:43

Re: Cum sa agati o fata ?

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4133910)
Fara putin tupeu te caci in ea de treaba.
Sa ai macar tupeul sa ii zici "buna!" si restul vine de la sine. Ti-o garantez eu. Care am avut aceeasi problema ca tine acum 7-8-9 ani. :)

Asta iam zis de mai multe ori....:)

Mustang 01-03-11 21:48

Si nu ai incercat si un "ce faci" plus alte intrebari ce se pun intre tinereti?
Daca o tii doar pe "buna" mai mult de 5-6 dati, poti sa iti iei adio de la ea.

Tzzantaru 01-03-11 21:49

orice ai face sa nu-i zici din prima ca o placi...spune-i doar ca ai remarcat-o sau ceva de genu si ca ai vrea sa iesiti la o cafea/suc/etc dar orice ai face nu-i spune ca o placi...

dony ddc 01-03-11 22:05

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4133997)
orice ai face sa nu-i zici din prima ca o placi...spune-i doar ca ai remarcat-o sau ceva de genu si ca ai vrea sa iesiti la o cafea/suc/etc dar orice ai face nu-i spune ca o placi...

Asta ma gandeam si eu...:)
Dar de ce???:))))

Tzzantaru 01-03-11 23:21

pt ca persoanele de sex opus(de obicei femeile/fetele) sunt ca rechinii...cum au dat de putin sange in apa te-au mancat.

nu trebuie sa-i zici ca o placi de ceva vreme sau ca e dragostea vietii tale sau mai stiu eu ce pt ca in momentu ala ea deja va crede ca esti disperat dupa ea , ca esti in limba si bineinteles te va trata ca atare.

ce poti sa-i spui sunt chestii de genu.."imi plac ochii tai" , "imi place privirea aia..." , "imi place cand zambesti..." etc.intelegi tu ce vreau sa spun.bineinteles va trebui sa le si incadrezi intr-un oarecare context.dar astea pastreaza-le pt iesirea propriu zisa la suc.pt inceput concentreaza-te la ce ti s-a spus pana acum sa vb cu ea si sa-i iei numaru de tel.

cristianic 01-03-11 23:56

adapteaza sfaturile lui tzzzantzaru.
in mare toti o sa.ti spunem la fel.
citeste cu atentie ce spune el, baga la cap, prinde putin curaj si cand te intalnesti cu fata adapteaza, sau, mai bine zis improvizeaza ceva pe moment, dar cred ca cel mai bine e sa asculti de tzzzantzaru.

Sonny™ 02-03-11 23:51

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4133910)
Fara putin tupeu te caci in ea de treaba.
Sa ai macar tupeul sa ii zici "buna!" si restul vine de la sine. Ti-o garantez eu. Care am avut aceeasi problema ca tine acum 7-8-9 ani. :)

sa stii ca ai dreptate, restul o sa vina de la sine, important e sa o abordezi...;)

sageata 03-03-11 01:07

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4134357)
ce poti sa-i spui sunt chestii de genu.."imi plac ochii tai" , "imi place privirea aia..." , "imi place cand zambesti..." etc.

"hai draga ca avem apa calda!", "de cand n-ai mai mancat?":lol::lol:

daca nu-l asculti pe Tzzanataru asculta-ma pe mine.:lol::lol:

marius3030 03-03-11 10:24

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4137678)

eu spun sa-l asculti pe sageata..;)
:lol:

Tzzantaru 03-03-11 11:49

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4137678)

sau asa daca vrei sa oripilezi o femeie/fata in ultimu hal si sa fuga de tine ca dracu de tamaie :D

dony ddc 03-03-11 13:40

Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 4138607)
sau asa daca vrei sa oripilezi o femeie/fata in ultimu hal si sa fuga de tine ca dracu de tamaie :D

Azi am aflat de la un prieten care e vecin cu ea ca cica a zis tacsu ca daca o prinde cu unu il rupe pe genunchi..:))))):))))

Tzzantaru 03-03-11 14:05

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 4138899)
Azi am aflat de la un prieten care e vecin cu ea ca cica a zis tacsu ca daca o prinde cu unu il rupe pe genunchi..:))))):))))

mda..vezi sa nu.tu dute acolo si vorbeste cu ea si lasa prietenii astia care aud ei diverse chestii.

SynTheLaZ 03-03-11 15:23

Quote:

Si cu ce te afecteaza pe tine? Chiar ai pretentia sa te duca acasa la ea sa te prezinte parintilor?

Ignora tu acest mic detaliu si incearca sa intrii in vorba cu ea !

22VIN 03-03-11 15:29

Quote:

1. Multi prieteni nu prea-s prieteni (presupun ca ai inteles ce vreau sa zic)
2. Nu te intereseaza pe tine la 15 ani de parintii ei si de convingerile lor aberante
3. Dac-o tot lungesti o pierzi. Spun din proprie experienta :lol:

dony ddc 03-03-11 20:42

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 4139196)
1. Multi prieteni nu prea-s prieteni (presupun ca ai inteles ce vreau sa zic)
2. Nu te intereseaza pe tine la 15 ani de parintii ei si de convingerile lor aberante
3. Dac-o tot lungesti o pierzi. Spun din proprie experienta :lol:

Mai usor ca ma sperii :lol:..tu cum ai patit???:))))

All times are GMT +2. The time now is 22:50.

- Copyright 2026 4Tuning