![]() |
Re: discutii Satu Mare
vad ca toata lumea e cam "turmentata" dupa craciun,cam mult alcool?????
|
SARBATORI FERICITE...cu intarziere de la mine. sorry. :)
cat despre subiectul incins care sa creat...fiecare face ce vrea cu ce vrea si unde vrea, nu ? Problema este urmatoarea: dupa ce respectivul (fie el plin de bani sau nu) se cam satura de sens si de "vrajala" (ca altfel nu prea am cum sa dau o explicatie. scuzati-ma daca careva se simte jignit) doreste sa avanseze. Nu spun ca eu sau restul membrilor nu am scos masina lor la un sens...:???: Ba da ! Insa presupun ca de aceea s-au creat etape si curse legale ca: in primul rand sa scada nivelul "curselor" ilegale de pe drumurile publice...de multe ori implicand traficul. apoi vin celelalte obiective. Insa este decizia fiecaruia de a se inscrie sau nu...cum au spus si altii...nu te obliga nimeni... TU decizi cat sange ai in tine. Apropo. Poate ma inscriu si eu numai timp sa am. Chiar doresc foarte mult. Numai sa postati niste detalii despre eveniment va rog. Vreau sa vad ce pot. Multumesc |
Quote:
zvivi : un pont : cine participa la fiecare etapa, strange puncte si are sanse mari de a deveni campion pe 2010 la categoria lui chiar daca iese pe locul 2 - 3 la fiecare etapa ;) @speed80 : lasand la o parte divergentele, te asteptam si pe tine la Rally Sprint ;) |
Mersi de detalii. As mai dori sa stiu cum ii cu clasamentul. Din cate am inteles sunt mai multe categorii. Se ia in functie de capacitate cilindrica sau cum ?
|
Quote:
|
o gustarica despre etapa a 4-a : https://www.youtube.com/watch?v=5gepMUiG4Ec&NR=1
|
si ultimele 2 etape (5 si 6) : https://www.youtube.com/watch?v=hh5L3K43uqI
|
Cu ocazia noului an va doresc la toata lumea numai bine, bucurii alaturi de ce dragi,sanatate si tot ce va doriti voi.
La multi ani ! :) |
La Multi Ani ! Si un An nou Fericit !
numai bine ;) |
La multi ani si Happy new year tuturor!!!
|
La Multi Ani tuturor de pe forum!!!
|
Quote:
La multi ani! |
La Multi Ani si An Nou Fericit tutoror !
|
La multi ani !
|
unde a disparut toata lumea?incepe rally sprintul in februarie!!!!!!sper ca umblati deja pe la masinile voastre pe sub capote ...doritori la rally sprint?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning