Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Sfantul-Neo 16-08-06 15:12

Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

Quote:

Originally Posted by danuuu
cam aceeasi parere am si eu!sunt foarte putini pe acest forum(cred ca se pot numara pe degete) care stiu ce e acela un tuning adevarat.noi punem 2 spoilere si praguri si gata(pe centru cu masina"tunata")!Asa ca mai trebe sa calarim forumul asta si sa invatam ce e acela tuning(mai ales astia care se cred profesorasi,pustii sub 18 ani cu biciclete)!

Daca omul ar avea parale...toti ar face un tuning de calitate la masinuta lui...! parerea mea...

Al3xxx 16-08-06 17:16

Quote:

Originally Posted by Sfantul-Neo
Daca omul ar avea parale...toti ar face un tuning de calitate la masinuta lui...! parerea mea...

ce faci mai neo
da mai traiesti ???
nu tema mai vazut demult

Acc3l3ratoR 16-08-06 20:00

Bun raspuns sfantule....;) ....

mertan 17-08-06 07:50

Re: fetele noastre (moldovencele cu care ne mandrim :D )

succes in cunoastere... te asteapta bmw audi si pejo...

aleks 17-08-06 08:44

Quote:

Originally Posted by Sfantul-Neo

ooo bun venit neo, am zis k ai fugit din tzara :P

Bmw_Rulllzzz 17-08-06 10:22

Re: fetele noastre (moldovencele cu care ne mandrim :D )

.....deci????? cand imi recapat permisul, vin in bacau facem o iesire? yo oricum acolo fac facultatea.

aleks 18-08-06 09:20

pai... hai aici, k noi n intalnim tot timpul intr-un fel sau altul, doar k nu asa extins k pe vremuri....

Bmw_Rulllzzz 18-08-06 10:45

Quote:

Originally Posted by aleks
pai... hai aici, k noi n intalnim tot timpul intr-un fel sau altul, doar k nu asa extins k pe vremuri....

de ce nu asa extins ca pe vremuri????? cati erati inainte si cati va mai adunati acum ? oricum cand imi recapat permisul am si venit la bacau :D

aleks 18-08-06 10:51

e si vara, si multi sunt plecati, apoi ne-am mai diferentiat si aria de interese, sunt mai multe motive...

Bmw_Rulllzzz 18-08-06 10:58

nu prea conteaza aria de interese, pasiunea pt masini si tuning ramane si la 50 de ani chiar daca esti mare patron sau un simplu angajat.(parerea mea)

Al3xxx 18-08-06 13:30

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
nu prea conteaza aria de interese, pasiunea pt masini si tuning ramane si la 50 de ani chiar daca esti mare patron sau un simplu angajat.(parerea mea)

mdaaa
aici nu e vb de asta
altceva este ....

Bmw_Rulllzzz 18-08-06 13:36

yo sunt mai nou printre voi, deci daca vreti sa ma puneti si pe mine l-a curent cu noutatile (si cela mai vechi :D) as fi bucuros

mertan 18-08-06 21:08

eu nu pot spune mai multe din motivele mele... ce pot sa zic este ca te poti intalni cu cineva in bacau... poti alege acum... ai e46? deja esti "redirectionat" in alta parte... ca si cum ar fi o triere... oricum va veni si timpul nostru...

Bmw_Rulllzzz 18-08-06 21:34

uuuuuffffff!!!!!!!! ce inseamna ca sunt "redirectionat" in alta parte??? va veni si timpul vostru ??????? explain plsssssssssss (sunt cam in ceata)

Al3xxx 18-08-06 22:04

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
uuuuuffffff!!!!!!!! ce inseamna ca sunt "redirectionat" in alta parte??? va veni si timpul vostru ??????? explain plsssssssssss (sunt cam in ceata)

vei afla la timpul potrivit :)

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning