Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

*-_Speed_-* 17-02-07 18:53

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by BMWfan (Post 755298)
am muncit ceva la asta
si copiat si ceva brush oricum m-am distrat cu ea mai ales pt ca nu imi placea masina si vroiam sa vad ce iese :)

Super tare:yikes: ,Felicitari;)

Ace Axel 17-02-07 19:02

roata fata e mai adanca dekt cea spate... iar partea din stanga jos a spoilerului e km plata.

patriotu90 17-02-07 19:06

BMWfan ... f interesante idei ... dar mie unu nu-mi plac jantle si nici culoare lor (tenta aia spre galbui) ... ai facut aerisire in fostele faruri iar imediar langa ai pus unele mai mici ... cele 2 noi faruri nu au aceeasi marime si nici aceeasi pozitie ... in rest zic eu ca e bine ... bafta ...

AxLdesign 17-02-07 21:30

3 Attachment(s)
ok...am fost si eu "redirectionat" aci...cum ziceam sunt noi p'aici pe forum si vroiam sa stiu si parerea voastra despre cateva lucrari d'ale mele:rolleyes2 . SLK-ul a fost prima mea "capodopera" dupa care a urmat nissan-ul si dacia logan:D . PS: acu lucrez la o dacia 1310 si deja arata super...

bobohtml 17-02-07 22:14

3 Attachment(s)
am facut si eu seatul.. nu prea mi-a iesit da ata ete.. mai am de invatat

PointMaster 17-02-07 22:27

comentati si la mine , ms :) https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=631

patriotu90 17-02-07 22:48

AxLdesign ... nu mai pune atatea vyniluri ... neoane ireale ... la capitolul selectii staii bine ... vezi ca ai elemente blurry ... o aerisire, un eleron ...
bobohtml ... culori ireale ... neon ireal ....
PointMaster ... tu erai autoruu asteia :D ... sincer sa fiu e lucrarea care mi-a placut cel mai mult la concursu de sarbatori ... plasa din masca are umbre din toate directiile, ceea ce e imposibil ...

Gabi 18-02-07 02:51

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 755720)
[...] PointMaster ... tu erai autoruu asteia :D ... sincer sa fiu e lucrarea care mi-a placut cel mai mult la concursu de sarbatori ... plasa din masca are umbre din toate directiile, ceea ce e imposibil ...

Subscriu cu inca o parere PRO despre masina ! Felicitari nene ! Banuiam pe altcineva ca fiind autorul ei !

wlady 18-02-07 07:33

Foarte tare masina Point Master !

ra2 18-02-07 08:31

2 Attachment(s)
dak tot a pus point loganu sa il pun si eu pe al meu da si sa'l comentati pls:-P

Asta e mashina mea de armata:lol: :arrow:

Manson 18-02-07 10:43

belea masina ra2, si a ta point...pt cei cu battle si altele sorry dar dupa o sesiune..ma duc pe la munte sorry....dupa accept toata provocariile promit...sorry de offtopic..

Barum 18-02-07 11:56

Ra2 imi place ;):D belea masina

*-_Speed_-* 18-02-07 13:28

2 Attachment(s)
Comentati si Seatul meu;)

Ace Axel 18-02-07 14:24

spoilere blurry, janta spate ovala un pic si se vede ciudat prin ea

Cristi T 18-02-07 14:32

2 Attachment(s)
Volvo Xc 90

patriotu90 18-02-07 14:41

neoanele ireala ... si plasa cam ciudata (asa mi se pare) ... in rest o lucrare buna ... bafta ...

PointMaster 18-02-07 17:26

mersi patriotu, gabi, wlady, manson :-P

(!8Y_M 18-02-07 17:33

2 Attachment(s)
Una facuta in graba... ieri... comentarii daca vreti..

bobohtml 18-02-07 20:44

2 Attachment(s)
ends so... honda

bobohtml 18-02-07 20:48

(!8Y_M - Exagerezi cu carbonul... ireal

Gabi 18-02-07 23:36

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 756848)
Una facuta in graba... ieri... comentarii daca vreti..

Daca o singura data mai apare pe lucrarile tale sigla 4tuning modificata, zbori cat ai zice "(!8Y_M". Dupa ce ca folosesti aceasta sigla fara ca macar sa ceri acordu', iti mai si bati joc de ea!!!

AxLdesign 19-02-07 00:01

3 Attachment(s)
primii pashi din dacia 1310 "gt":D....stau de 2 saptamani shi lucrez la ea, da am sa va rog sa nu bagatzi spoiler-ul in seama ....shi nici logo-ul cu wcc

bobohtml 19-02-07 00:33

eu zic sa te opresti aici... e hodioasa :(( blury peste tot.. etc. 2 saptamani :O .. tu lucrezi cu paint ? ai prapadit 2 saptamani din timpul tau degeaba e urata cu spume :( sorry no offence

AxLdesign 19-02-07 01:10

pai blury era din stock:P....lucrez cu cs2

AxLdesign 19-02-07 02:48

ahahah...acuma nu vreau sa ma cert...da bah "bobohtml" tu te-ai uitat la lucrarile tale....mai intai invata si dupa comenteaza....eu ceream o parere de la aia mai "profesionali".....

Gabi 19-02-07 02:53

Quote:

Originally Posted by AxLdesign (Post 757804)
ahahah...acuma nu vreau sa ma cert...da bah "bobohtml" tu te-ai uitat la lucrarile tale....mai intai invata si dupa comenteaza....eu ceream o parere de la aia mai "profesionali".....

"Bah", comentarii poate face oricine, indiferent de calitatea lucrarilor sale.

Ai grija cum te exprimi, ca nu e frumos ce faci !

Leul 19-02-07 06:56

2 Attachment(s)
BMW M3 CLS Street Racing :-) Nu am mai lucrat de mult Vt ...:(

wlady 19-02-07 07:09

AxLdesign => Hai sa o luam cu inceputul ! DE ce a trebuit sa iei o Dacie ? E destul de greu sa o faci frumoasa ! Desi pe lateral e usor de facut in multe cazuri iese ireal ( cum e si cazul tau ! ). Ai lucrat PREA MULT TIMP la niste aerisiri ... oricum cea de pe aripa e chiar buna ... restul no comment :-P

bobohtml => bobo,bobo, bobo :lol:. Hai sa vezi ce nu e bine : Culoare ireala, neoane ( sau sunt leduri ? ) ireale, prelungirea grilei nu urmeaza forma spoilerului ! Cred ca stai mai mult sa comentezi decat sa faci tuning ! BAFTA ! Lucreaza mai atent ... :wink: e destul de bine ...

wlady 19-02-07 08:25

2 Attachment(s)
Ok, un G35 ! L-am facut pentru ca mi-a placut masina :wink:. Acum lucrez la un Saxo, care vreau sa fie my best ! Pana acum :-D

Leul 19-02-07 08:29

2 Attachment(s)
Frumos Waldy dar fii mai atent la selectii , pe spoilerul fata , prizele de aer mi se par cam patratoase , rotunjestele unghiurile ;) ... Bmw'u meu ...:lol: :lol:

bobohtml 19-02-07 10:17

<offtopic>AxLdesign-Ai vrut un comentariu despre lucrarea ta... o parere personala de la fiecare user ce viziteaza aceasta sectiune de VT.. Topic-ul se numeste "Comentarii lucrari!" nu "Comentarii lucrari!-de catre profesionisti"
eu ti-am oferit si un sfat "renunta la lucrare" imi cer scuze pentru sfat dar tu nu faci alceva decat copy/paste intr-un mod "hodios" Consulta cateva tutoriale nu mi-o lua in nume de rau .... e tot un sfat. Imi cer scuze pe viitor nu voi mai comenta lucrarile tale. sorry

<ontopic>wlady- thx...
>neoanele- stiu k nu`s reale dar nu prea ma pricep sa le fac cu fireworks :( mai incerc :D
>culoarea - nici poza nu este reala..
>prelungirea grilei- nu am avut alta idee am zis si io ca nu se obs. :D
>comm- mda imi place sa critic :twisted: dar accept sa fiu si criticat:-)

G35- frumos dar prea mult carbon si cateva selectii strambe.. parerea mea

Leul 19-02-07 10:23

Am formatat Hddu si duc lipsa de poze ... aaa nu prea ma pricep la simetrie asa ca am pus doar o aerisire ;) . MS de sfat

no limits design 19-02-07 13:47

e mijto bmw-ul leului da...e najpa rau eleronu ala.e exagerat de mare...shi putzine modificari oricum....spor la treaba

no limits design 19-02-07 14:45

2 Attachment(s)
un leon la care nu prea am avut timp sa il termin kum trebuie fiindca lucrez la show-car..........spor la treaba shi voa shi totushi comentatzi.legat de idee k gresheli stiu k sunt multe.....da imi .place ideea mashinii

AxLdesign 19-02-07 16:27

ok..sorry pt "limbaj"
pai mie asta imi place sa fac...sa iau o rabla si sa o fac sa straluceasca....ar fii ceva

wlady.....e fainutz g35-ul, dar pare km ireal, mai ales la jentzi

patriotu90 19-02-07 18:22

no limits design ... la jante puteai sa maresti contrastu ... gurile din spoiler sunt ireale puteai sa pui niste plasa .... prelungirea aia peste far e ciudata rau ... in partea stanga a spoilerului ai o bucata de "buza" care pe partea dreapta nu se gaseste ... aerisirea laterala ireala ... stai prost cu selectiile ...

SatanaVeX 19-02-07 18:41

4 Attachment(s)
sal. am facut si eu ceva ... nu ma prea stiu cas incepator la asta...care imi zice cum pot face niste reflexi ???

patriotu90 19-02-07 19:01

janta spate mi se pare ca e de proasta calitate ... unde ai schimbat culorile, ele sunt ireale ... neon ireal ... cauciucu jentii care nu se vede (dp fata, pe partea cealalta) e taiat aiurea ... selectii strambe la oglinzi ...

wlady 19-02-07 19:32

Niciun comment la masina mea ? :cry:

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=5389

no limits design 19-02-07 19:59

2 Attachment(s)
o alfa romeo.pls comentatzi.azi n-am prea avut chef de tunat da am facut totushi macar o mashina........n-am facut prea multe la ea da e clean look shi arata bine..............app nu va luatzi de plase fiindca e tabla shi acolo in caz k nuse observa......am zis sa ies un pic din standarde....fiindca la urma urmei e virtua; tuning nu?........spor la treaba tuturor

All times are GMT +2. The time now is 00:44.

- Copyright 2026 4Tuning