![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
roata fata e mai adanca dekt cea spate... iar partea din stanga jos a spoilerului e km plata.
|
BMWfan ... f interesante idei ... dar mie unu nu-mi plac jantle si nici culoare lor (tenta aia spre galbui) ... ai facut aerisire in fostele faruri iar imediar langa ai pus unele mai mici ... cele 2 noi faruri nu au aceeasi marime si nici aceeasi pozitie ... in rest zic eu ca e bine ... bafta ...
|
3 Attachment(s)
ok...am fost si eu "redirectionat" aci...cum ziceam sunt noi p'aici pe forum si vroiam sa stiu si parerea voastra despre cateva lucrari d'ale mele:rolleyes2 . SLK-ul a fost prima mea "capodopera" dupa care a urmat nissan-ul si dacia logan:D . PS: acu lucrez la o dacia 1310 si deja arata super...
|
3 Attachment(s)
am facut si eu seatul.. nu prea mi-a iesit da ata ete.. mai am de invatat
|
comentati si la mine , ms :) https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=631
|
AxLdesign ... nu mai pune atatea vyniluri ... neoane ireale ... la capitolul selectii staii bine ... vezi ca ai elemente blurry ... o aerisire, un eleron ...
bobohtml ... culori ireale ... neon ireal .... PointMaster ... tu erai autoruu asteia :D ... sincer sa fiu e lucrarea care mi-a placut cel mai mult la concursu de sarbatori ... plasa din masca are umbre din toate directiile, ceea ce e imposibil ... |
Quote:
|
Foarte tare masina Point Master !
|
2 Attachment(s)
dak tot a pus point loganu sa il pun si eu pe al meu da si sa'l comentati pls:-P
Asta e mashina mea de armata:lol: :arrow: |
belea masina ra2, si a ta point...pt cei cu battle si altele sorry dar dupa o sesiune..ma duc pe la munte sorry....dupa accept toata provocariile promit...sorry de offtopic..
|
Ra2 imi place ;):D belea masina
|
2 Attachment(s)
Comentati si Seatul meu;)
|
spoilere blurry, janta spate ovala un pic si se vede ciudat prin ea
|
2 Attachment(s)
Volvo Xc 90 |
neoanele ireala ... si plasa cam ciudata (asa mi se pare) ... in rest o lucrare buna ... bafta ...
|
mersi patriotu, gabi, wlady, manson :-P
|
2 Attachment(s)
Una facuta in graba... ieri... comentarii daca vreti..
|
2 Attachment(s)
ends so... honda
|
(!8Y_M - Exagerezi cu carbonul... ireal
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
primii pashi din dacia 1310 "gt":D....stau de 2 saptamani shi lucrez la ea, da am sa va rog sa nu bagatzi spoiler-ul in seama ....shi nici logo-ul cu wcc
|
eu zic sa te opresti aici... e hodioasa :(( blury peste tot.. etc. 2 saptamani :O .. tu lucrezi cu paint ? ai prapadit 2 saptamani din timpul tau degeaba e urata cu spume :( sorry no offence
|
pai blury era din stock:P....lucrez cu cs2
|
ahahah...acuma nu vreau sa ma cert...da bah "bobohtml" tu te-ai uitat la lucrarile tale....mai intai invata si dupa comenteaza....eu ceream o parere de la aia mai "profesionali".....
|
Quote:
Ai grija cum te exprimi, ca nu e frumos ce faci ! |
2 Attachment(s)
BMW M3 CLS Street Racing :-) Nu am mai lucrat de mult Vt ...:(
|
AxLdesign => Hai sa o luam cu inceputul ! DE ce a trebuit sa iei o Dacie ? E destul de greu sa o faci frumoasa ! Desi pe lateral e usor de facut in multe cazuri iese ireal ( cum e si cazul tau ! ). Ai lucrat PREA MULT TIMP la niste aerisiri ... oricum cea de pe aripa e chiar buna ... restul no comment :-P
bobohtml => bobo,bobo, bobo :lol:. Hai sa vezi ce nu e bine : Culoare ireala, neoane ( sau sunt leduri ? ) ireale, prelungirea grilei nu urmeaza forma spoilerului ! Cred ca stai mai mult sa comentezi decat sa faci tuning ! BAFTA ! Lucreaza mai atent ... :wink: e destul de bine ... |
2 Attachment(s)
Ok, un G35 ! L-am facut pentru ca mi-a placut masina :wink:. Acum lucrez la un Saxo, care vreau sa fie my best ! Pana acum :-D
|
2 Attachment(s)
Frumos Waldy dar fii mai atent la selectii , pe spoilerul fata , prizele de aer mi se par cam patratoase , rotunjestele unghiurile ;) ... Bmw'u meu ...:lol: :lol:
|
<offtopic>AxLdesign-Ai vrut un comentariu despre lucrarea ta... o parere personala de la fiecare user ce viziteaza aceasta sectiune de VT.. Topic-ul se numeste "Comentarii lucrari!" nu "Comentarii lucrari!-de catre profesionisti"
eu ti-am oferit si un sfat "renunta la lucrare" imi cer scuze pentru sfat dar tu nu faci alceva decat copy/paste intr-un mod "hodios" Consulta cateva tutoriale nu mi-o lua in nume de rau .... e tot un sfat. Imi cer scuze pe viitor nu voi mai comenta lucrarile tale. sorry <ontopic>wlady- thx... >neoanele- stiu k nu`s reale dar nu prea ma pricep sa le fac cu fireworks :( mai incerc :D >culoarea - nici poza nu este reala.. >prelungirea grilei- nu am avut alta idee am zis si io ca nu se obs. :D >comm- mda imi place sa critic :twisted: dar accept sa fiu si criticat:-) G35- frumos dar prea mult carbon si cateva selectii strambe.. parerea mea _____________ Leul- bestial totusi de ce nu 2 aerisiri in fata si doar 1 :( |
Am formatat Hddu si duc lipsa de poze ... aaa nu prea ma pricep la simetrie asa ca am pus doar o aerisire ;) . MS de sfat
|
e mijto bmw-ul leului da...e najpa rau eleronu ala.e exagerat de mare...shi putzine modificari oricum....spor la treaba
|
2 Attachment(s)
un leon la care nu prea am avut timp sa il termin kum trebuie fiindca lucrez la show-car..........spor la treaba shi voa shi totushi comentatzi.legat de idee k gresheli stiu k sunt multe.....da imi .place ideea mashinii
|
ok..sorry pt "limbaj"
pai mie asta imi place sa fac...sa iau o rabla si sa o fac sa straluceasca....ar fii ceva wlady.....e fainutz g35-ul, dar pare km ireal, mai ales la jentzi |
no limits design ... la jante puteai sa maresti contrastu ... gurile din spoiler sunt ireale puteai sa pui niste plasa .... prelungirea aia peste far e ciudata rau ... in partea stanga a spoilerului ai o bucata de "buza" care pe partea dreapta nu se gaseste ... aerisirea laterala ireala ... stai prost cu selectiile ...
|
4 Attachment(s)
sal. am facut si eu ceva ... nu ma prea stiu cas incepator la asta...care imi zice cum pot face niste reflexi ???
|
janta spate mi se pare ca e de proasta calitate ... unde ai schimbat culorile, ele sunt ireale ... neon ireal ... cauciucu jentii care nu se vede (dp fata, pe partea cealalta) e taiat aiurea ... selectii strambe la oglinzi ...
|
|
2 Attachment(s)
o alfa romeo.pls comentatzi.azi n-am prea avut chef de tunat da am facut totushi macar o mashina........n-am facut prea multe la ea da e clean look shi arata bine..............app nu va luatzi de plase fiindca e tabla shi acolo in caz k nuse observa......am zis sa ies un pic din standarde....fiindca la urma urmei e virtua; tuning nu?........spor la treaba tuturor
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning