![]() |
Re: Diverse poze/filme
4 Attachment(s)
opel/audi/bmw
|
cu stopuri de SL
|
dap am uitat sa mentionez si asta...sorry:)
|
elemente de audi nu prea vad.... :???:
|
Quote:
|
pai si masina ce marca e mah ? trabant? bordu e de audi , dak nu e 80 B4 , e primu A4
later edit : SUNT BOU !!! |
e bord de vectra B! Masina in sine este vectra B
Bara de fata e copie Audi sa spunem datorita la grila imensa...gen audi!! |
Quote:
|
eu zic ca e opel vectra b cu climatronic, bordu si uiti fata de usa fata de boxa e vectra b daca te uiti la blocu de lumini alea de distribuie aeru in masina la fel de opel oglinzile ce zici bls de volan ce arata el acolo ca e?
|
Quote:
pur si simplu am scris ce am vazut io pe moment fara sa analizez :D :-S |
Quote:
|
Quote:
|
masina aia e o tiganie totala.. un kitch!!!
|
1 Attachment(s)
A-Race Extreme Show is a game that successfully blends the genres of thrilling adrenalin-pumping racing and an economic management sim. The aim of a player is to not only become the fastest driver around, but to be a talented manager as well. In the beginning of the game the player has to pick out one of the twelve beautiful young ladies. One of them even exists in reality - she is the winner of Miss Russia contest in 2003. Once you choose a character the task is to make your protégé as successful and famous as possible. The world of A-Race Extreme Show is a world of a TV reality show where girls from different countries (USA, Russia, Ukraine, Sweden and even the Congo) compete to become the fastest driver and to make a bid for the sympathy of the audience. The more popular the girl becomes, the higher her rating grows, the more advertising and promotion offers she receives. The aim is to make the character a superstar not just on the track, but on TV, radio and covers of magazines. First of all A-Race Extreme Show is a show and the audience loves to be entertained. The winner is not always the one to cross the finish line first, but the one who manages to amuse the public, the one who does it spectacularly, the one that makes the audience scream and applaud.
|
traducerea frate ca eu n-am decat 2 clase ca trenu.......sau lasa ...probabil neinteresant.......
|
|
|
Vad ca de la mass-ul care l-am trimis acum o ora a ajuns la tot 4tuning-ul :lol:
Filmuletul tot n-am reusit sa-l vad, cred ca nu exista. E doar metoda de a vizita site-ul de zeci de ori :D |
Dar care e ideea? Chiar iti deblocheaza poze cu paparuda aia?
|
Teoretic da, eu am ajuns la 16, mai lipsesc 14 click-uri :lol:
|
Cand e sa te caute moartea,nu mai scapi :| http://www.antena1.ro/index.php?page...¤tPage=1
|
|
tocmai vroiam sa il pun si io pe asta cu femeile , unele sunt chiar foarte penibile :) deci nu mai pot de ras , iar faza de la sfarsit face tot clipu !
|
5 Attachment(s)
Haules 6.1 Hemi
|
Frumoasa masina am vazut-o langa univ. romano-americana
|
A-Race Extreme Show este un joc care combină cu succes genuri de înfiorare adrenalină-pompare curse şi o gestionare economică SIM. Scopul unui jucător este nu numai de a deveni cea mai rapidă în jur de conducător auto, dar pentru a fi un manager de talentat, de asemenea. La începutul jocului, jucătorul trebuie să aleg una din cele douăsprezece frumoase tineri doamnelor. Unul dintre ei chiar există în realitate - ea este castigatoarea concursului Miss Rusia in 2003. Odată ce aţi ales un caracter de sarcină este de a vă face protejatul succes ca şi celebra posibil. În lumea de A-Race Extreme Show este o lume a unui televizor realitatea arată în cazul în care fetele din diferite ţări (SUA, Rusia, Ucraina, Suedia, chiar şi în Congo) concurează pentru a deveni cea mai rapidă şofer şi pentru a face o ofertă de simpatie de la audienţă. Cele mai populare fata devine, de o mai mare rating creşte, cu atât mai mult de publicitate şi promovare ofera ea primeşte. Scopul este acela de a face un caracter superstar, nu doar pe pistă, dar pe TV, radio şi acoperă din reviste. Mai întâi de toate A-Race Extreme Show este un spectacol şi publicul iubeşte să fie entertained. Câştigătorul nu este întotdeauna de-o să treacă linia de finiş în primul rând, dar cel care reuşeşte să amuze publicul, cel care nu-i asa spectaculos, cel care face publicul striga şi aplauda..............Boss...l-am tradus eu:D:D:D:D:D.......traiasca google.....;);)
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=_QIjN...eature=related ce parere aveti de asta? :|
|
Quote:
|
Mi se pare un gunoi facut cu SMD-uri1:lol:
|
Nu e gunoi boss, doar ca nu se potriveste pe orice masina. Ala merge la Jeep-uri, la masini mai de clasa lux care poarta eventual niste croame! In niciun caz nu e gunoi si pana la urma tot respectul pentru cine a muncit sa le faca!
|
Nici mie nu mi se pare gunoi. :).
Foarte misto ideea. Cred ca a fost mult de munca :) |
pare a tiganie la prima vedere....dar vb lu donu ... poate da bine pe masini mai mari,cu croame pe ele ....
|
Farurile ale nu sunt facute pentru noi , sa le punem pe masini aproape stock,sunt facute pentru cei care chiar nu mai au ce face la masinile lor (care chiar nu mai au ce face).
|
3 Attachment(s)
sa fie oare urmatorul model de BMW care vrei sa il iei......?
cunoscut in lumea asta ca animalul din poza........ asa grija ai ma tu de aparate ?....sau ai pus-o casier in locul lui castorica.?....:)) |
prezent martor boss asa e!
Dar te rog sacale povesteste traseul pe care il are pisica pana la tonomat!:lol: |
mda......deci pisica il ia prin invaluire....cred ca asa a dresat-o.....:))
se suie pe masa aia plina de acareturi ,sare pe dulap...ramane un moment si testeaza terenu sa vada daca o gineste cineva...si hau ..o arde pe aparat......:):)) adi merita 5 cafele moca ca a sters aparatul ala de noroi de vreo 3 ori.....pina la urma s-a lasat ca zdreanta aia mica tot isi facea traseu si se posta pe aparat..:)) |
toyota soarer burnout http://uk.youtube.com/watch?v=xwVVleBrIoE
|
http://www.libertatea.ro/stire/a-fos...la-228166.html
cata prostie:) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning