Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

aurelian1 17-02-11 13:24

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 4093792)
ok, ca sa inteleg si eu.
tu ai primit banii pe masina si ai si cartea ei.
daca cel care a cumparat-o face pe interesantul si nu vrea sa o transcrie pe el (adica tu sa ii platesti impozitul si sa primesti eventualele amenzi), nu se poate sa mergi sa o radiezi si sa termini povestea.
mi se pare aiurea sa cheltuiesti timp si alte resurse ca sa dai de el sa ce? sa cazi in genunchi?
poate nu am dreptate ...

ba da ai dreptate ,,dar mna sti cum ii nu as vrea sa o radiez ca el poate nu constentizeaza ca in urma radieri nu mai poate circula cu masina niciodata. La radiere am nevoie si de placutele de inmatriculare ale masini ? sau doar de cartea de identitate. ms

cristi.mk4 17-02-11 13:47

las Gluma de`o parte.... poti radia masina fara placutele de inmatriculare.... mi-a explicat un tovaras ca se poate radia masina, chiar si fara carte.....este ceva formular la palatu de justitie....si sunt ceva posibilitati.......

MITSU 17-02-11 13:51

nu stiu cat ii de adevarat....dar incearca si fara placute.

Documente necesare:

* Cerere tip
* Cartea de identitate a vehiculului in care este inscris fostul proprietar
* Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare pentru fostul proprietar si semnaturile fostului si actualului proprietar
* Trei exemplare completate ale certificatului de radiere
* Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)
* Certificatul de inmatriculare semnat de fostul proprietar
* Placile cu numere de inmatriculare. Acestea nu se mai retin daca vehiculul se reinmatriculeaza la aceeasi formatiune teritoriala si placile raman pe vehicul, ne fiind pastrate de fostul proprietar, iar noul proprietar nu a solicitat alte placi, la rand sau preferential
* In cazul in care detinatorul, nu se poate prezenta la ghiseu, acesta poate fi reprezentat de catre o alta persoana, pe baza unei procuri notariale speciale.
* Pentru solicitarile persoanelor juridice, mai sunt necesare si urmatoarele acte:
o adresa inregistrata de solicitare, cu indicarea delegatului autorizat sa depuna si sa ridice documentele de circulatie;
o copia actului de identitate al delegatului;
o copia certificatului de inregistrare eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului.

poate s-a schimbat de atunci.

aurelian1 17-02-11 14:06

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4093875)
nu stiu cat ii de adevarat....dar incearca si fara placute.

Documente necesare:

* Cerere tip
* Cartea de identitate a vehiculului in care este inscris fostul proprietar
* Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare pentru fostul proprietar si semnaturile fostului si actualului proprietar
* Trei exemplare completate ale certificatului de radiere
* Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)
* Certificatul de inmatriculare semnat de fostul proprietar
* Placile cu numere de inmatriculare. Acestea nu se mai retin daca vehiculul se reinmatriculeaza la aceeasi formatiune teritoriala si placile raman pe vehicul, ne fiind pastrate de fostul proprietar, iar noul proprietar nu a solicitat alte placi, la rand sau preferential
* In cazul in care detinatorul, nu se poate prezenta la ghiseu, acesta poate fi reprezentat de catre o alta persoana, pe baza unei procuri notariale speciale.
* Pentru solicitarile persoanelor juridice, mai sunt necesare si urmatoarele acte:
o adresa inregistrata de solicitare, cu indicarea delegatului autorizat sa depuna si sa ridice documentele de circulatie;
o copia actului de identitate al delegatului;
o copia certificatului de inregistrare eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului.

poate s-a schimbat de atunci.

o sa incerc.. ms

cristi.mk4 17-02-11 14:31

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4091619)
diagnoza am facuto la servi`u Urban... in spate la salajanca.......
nu stiu ce valori si parametri are debitmetru

maine iti scriu exact ce eroare si ce chesti ia dat pe tester....(mi`a dat o hartie scoasa din tester cu eroarea respectiva)

Cam asa ceva scrie pe aia de la tester
Deag report

total code 002

code 001
distributer engime speed imput circuit G28:range performance
code 002:
over valve for intake manifolod f lap - N239 : open or short to ground

Name SC.Racer.rm
tel 0262215190

1j0906283G

bujuKYL 17-02-11 22:14

da lucreaza la italsofa este coleg cu mine! un audi verde parca ;)...il cheama Ghita;)....masina este varza varza varza varza varza rau de tot!!!!

aurelian1 18-02-11 08:46

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4095555)
da lucreaza la italsofa este coleg cu mine! un audi verde parca ;)...il cheama Ghita;)....masina este varza varza varza varza varza rau de tot!!!!

am rezolvat cu masina ,, si ii totul ok , am ajuns la o intelegere amiabila . ms celor care au incercat sa ma ajute.:)

bujuKYL 18-02-11 09:07

FELICITARI!...ma bucur pentru tine!;)

MITSU 18-02-11 19:17

vine cineva maine la cavnic la etapa VTM ? plus ceva off-road .... :)

http://www.emaramures.ro/stiri/44812...rie-la-Cavnic-

razvy_91 18-02-11 19:49

Cati km is din baia mare pana in cavnic ?

MITSU 18-02-11 20:11

35-40 cam asa....

teen.ager 18-02-11 21:37

1 Attachment(s)
Ideile mele puse in PhotoShop de un prieten. Sper sa va placa! PS: E frumos sa visezi!

robbyxX23 19-02-11 00:49

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4098049)
Cati km is din baia mare pana in cavnic ?

35 de km, asa ceva ;)

#later edit: nu am observat ca a scris MITSU

MITSU 19-02-11 08:18

deci nu mai vine nimeni.....

norbi_bidi 19-02-11 11:16

https://forum.4tuning.ro/442-zona-com...re-statie.html

NEGOCIABIL :idea:

lanciahf 20-02-11 20:19

Stie cineva daca se poate monta computer de bord la vw golf4 benzina,daca da,cat de complicat ii?

razvyrulz 20-02-11 20:44

Quote:

Originally Posted by lanciahf (Post 4104124)
Stie cineva daca se poate monta computer de bord la vw golf4 benzina,daca da,cat de complicat ii?

Montarea unui Computer de Bord intr-un VAG.

Partea I Procurarea materialelor

Pentru inceput, trebuie cautate piesele potrivite, functie de dorinta si posibilitate. In cel mai rau caz, aveti nevoie de urmatoarele repere (nu vreau sa traduc toti termenii din engleza ca s-ar putea sa nu va fie pe plac ce-o sa iasa!):

1. Instrument Cluster (IC) cu Bord Computer (BC)
2. Maneta stergatorului de parbriz pentru BC
3. Fire cu pini de contact pentru IC
4. Fire cu pini de contact pentru maneta

in plus, pentru masinile fara climatronic:

5. Senzor de temperatura pentru exterior
6. Clips de fixare al senzorului temperatura exterioara
7. Mufa de conectare al senzorului de temperatura exterioara
8. Fire cu pini pentru senzorul de temperatura exterioara

in plus, pentru masinile fara senzor de nivel al uleiului de motor:

9. Baie de ulei cu senzor al nivelului
10. Mufa pentru senzorul nivelului de ulei
11. Fire cu pini pentru mufa

in plus, pentru cei care vor si tempomat:

12. Maneta din stanga pentru comanda tempomat
13. Fire cu pini pentru maneta
14. Fire cu pini pentru IC

15. Optional, pentru cei care vor sa-si monteze si navigatia OEM, e posibil sa mai trebuiasca trase 3 fire, cu pinii potriviti, de la radio la IC, in cazul in care nu au CAN Bus dinamic (aici mai trebuie studiata problema).

In cel mai fericit caz (cand se doreste DOAR Bord-Computerul si exista senzor de temp si senzor baie ulei, nu e nevoie decat de 1, 2, 3, 4 - cazul meu).

lanciahf 20-02-11 21:15

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4104216)
Montarea unui Computer de Bord intr-un VAG.

Partea I Procurarea materialelor

Pentru inceput, trebuie cautate piesele potrivite, functie de dorinta si posibilitate. In cel mai rau caz, aveti nevoie de urmatoarele repere (nu vreau sa traduc toti termenii din engleza ca s-ar putea sa nu va fie pe plac ce-o sa iasa!):

1. Instrument Cluster (IC) cu Bord Computer (BC)
2. Maneta stergatorului de parbriz pentru BC
3. Fire cu pini de contact pentru IC
4. Fire cu pini de contact pentru maneta

in plus, pentru masinile fara climatronic:

5. Senzor de temperatura pentru exterior
6. Clips de fixare al senzorului temperatura exterioara
7. Mufa de conectare al senzorului de temperatura exterioara
8. Fire cu pini pentru senzorul de temperatura exterioara

in plus, pentru masinile fara senzor de nivel al uleiului de motor:

9. Baie de ulei cu senzor al nivelului
10. Mufa pentru senzorul nivelului de ulei
11. Fire cu pini pentru mufa

in plus, pentru cei care vor si tempomat:

12. Maneta din stanga pentru comanda tempomat
13. Fire cu pini pentru maneta
14. Fire cu pini pentru IC

15. Optional, pentru cei care vor sa-si monteze si navigatia OEM, e posibil sa mai trebuiasca trase 3 fire, cu pinii potriviti, de la radio la IC, in cazul in care nu au CAN Bus dinamic (aici mai trebuie studiata problema).

In cel mai fericit caz (cand se doreste DOAR Bord-Computerul si exista senzor de temp si senzor baie ulei, nu e nevoie decat de 1, 2, 3, 4 - cazul meu).

Multumesc,nu sti pe nimeni care a facut chesti asta?

razvyrulz 20-02-11 21:27

Quote:

Originally Posted by lanciahf (Post 4104321)
Multumesc,nu sti pe nimeni care a facut chesti asta?

Doar in Arad.

razvy_91 21-02-11 00:06

Re: Poze Si Filme!

Bine ca nu i-ai pus subwoofer si pe scaunul soferului :rolleyes2 . Acuma sincer , tie iti place cum arata bmw-ul cu uscatorul ala de rufe in spate ?

cristi.mk4 21-02-11 07:17

http://www.emm.ro/Foto/16388/RALIUL-...pista-de-curse

teen.ager 21-02-11 13:26

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4105033)

Super tare, frate! :)

razvy_91 21-02-11 13:54

Ce tare e trabantu :shock:

rzm06 21-02-11 15:52

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4104833)
Bine ca nu i-ai pus subwoofer si pe scaunul soferului :rolleyes2 . Acuma sincer , tie iti place cum arata bmw-ul cu uscatorul ala de rufe in spate ?

normal ca nu l-am pus sa le placa la vecini,nu e uscator de rufe,poate la voi in seini asa ii spuneti,documenteaza-te..muzica e in lucru,vreau sa-i inchid locurile din spate,mai iau 2 spl-uri pe 15"bineinteles ca nu din baia mare e achizitionata muzica,la noi nu gasesti nimik bun

e36_boy 21-02-11 16:00

Quote:

Originally Posted by rzm06 (Post 4106554)
normal ca nu l-am pus sa le placa la vecini,nu e uscator de rufe,poate la voi in seini asa ii spuneti,documenteaza-te..muzica e in lucru,vreau sa-i inchid locurile din spate,mai iau 2 spl-uri pe 15"bineinteles ca nu din baia mare e achizitionata muzica,la noi nu gasesti nimik bun

are dreptate razvy,eleronul acela stil "nefese" se poarta pe masinile japoneze ,si ink ceva am vazut mi se pare la tine pe topic ca ai mai vopsit masina si in negru plus airbrush,in loc sa o faci sa arate mai bine o uratesti ,in locul tau banii care iam dat pe vopsea ,luam o suspensie si vindeam jantele pentru ca astea is prea iesite inafara

rzm06 21-02-11 16:13

Quote:

Originally Posted by e36_boy (Post 4106583)
are dreptate razvy,eleronul acela stil "nefese" se poarta pe masinile japoneze ,si ink ceva am vazut mi se pare la tine pe topic ca ai mai vopsit masina si in negru plus airbrush,in loc sa o faci sa arate mai bine o uratesti ,in locul tau banii care iam dat pe vopsea ,luam o suspensie si vindeam jantele pentru ca astea is prea iesite inafara

stii cum e prietene,gusturile nu se discuta,mie ce imi place realizez,nu ma intereseaza ce spun altii e masina mea ,banii mei,in 2008 cand am luat-o nu avea nimik pe ea,incepand de la stopuri,jante,tot,service am bagat in ea full.cei care critica nu au un asemenea bmw si se baga in seama,eu imi prezint masina si nimik mai mult,nu ma intereseaza nici un sfat,stiu eu ce trebuie sa-i fac

MITSU 21-02-11 16:17

ce tare e caroseria de trabant defapt :)))) ( restu nu mai e , a apus demult )

nonameDesign 21-02-11 16:20

Monster TruckTor :D Tare astea sunt bune in tara asta :D

e36_boy 21-02-11 16:22

Quote:

Originally Posted by rzm06 (Post 4106633)
stii cum e prietene,gusturile nu se discuta,mie ce imi place realizez,nu ma intereseaza ce spun altii e masina mea ,banii mei,in 2008 cand am luat-o nu avea nimik pe ea,incepand de la stopuri,jante,tot,service am bagat in ea full.cei care critica nu au un asemenea bmw si se baga in seama,eu imi prezint masina si nimik mai mult,nu ma intereseaza nici un sfat,stiu eu ce trebuie sa-i fac

taica atunci ai gresit zona unde sa postezi,aici e un forum public unde oricine vrea isi da cu parerea

e36_boy 21-02-11 16:30

Baieti cum sta treaba acum cu examenul ,ma refer la proba practica (orasul) ? cum e cu instructorii ? ca se tot aude ca ba "m-a picat ca asa a vrut el" ba ca "a avut boala pe mine " etc

MITSU 21-02-11 18:05

ar trebui sa-ti raspunda cineva care a dat de curand examenul... majoritatea avem deja 3-4-5 ani sau mai mult de cand am dat orasu :lol:

bujuKYL 21-02-11 18:07

cunosc toti politisti cu care dai proba practica! in general te pica ca esti tu neindemanatic, sau ca te ia gura pedinainte, nu exista ca are boala pe tine, sau ca asa a avut el chef! astea sunt vorbe scoase aiurea, un exemplu ai un prieten care da si ii este rusine sa iti zica ca ii "prost" in ale condusului si atunci adera la una dintre scuze "a avut boala!", "asa a vrut el!"...parerea mea nu dati cu parul

razvy_91 21-02-11 18:18

"cei care critica nu au un asemenea bmw si se baga in seama"

Scuze pentru offtopic dar e ultimul . Prietene , nu mi-ar trebui bmw-ul ala nici gratis . Toata lumea iti zice ca ii un kitsch dar vad ca tie iti place . Avion frate ... Intr-o zi o sa-i pui aripi :rolleyes2

e36_boy 21-02-11 18:18

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4107050)
cunosc toti politisti cu care dai proba practica! in general te pica ca esti tu neindemanatic, sau ca te ia gura pedinainte, nu exista ca are boala pe tine, sau ca asa a avut el chef! astea sunt vorbe scoase aiurea, un exemplu ai un prieten care da si ii este rusine sa iti zica ca ii "prost" in ale condusului si atunci adera la una dintre scuze "a avut boala!", "asa a vrut el!"...parerea mea nu dati cu parul

asa cred si eu ,stiu destul de bine sa conduc numai ca imi cam sar ochii dupa masinile care le cunosc :)))

razvy_91 21-02-11 18:21

Ideea ii sa fi relaxat . Daca vede ca esti relaxat si conduci fara probleme , il iei repede ;) . Pe mine m-a tinut vreo 5 minute dupa care m-a intrebat "ai mai condus inafara de scoala de soferi ? " :lol:

e36_boy 21-02-11 18:22

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4107097)
Ideea ii sa fi relaxat . Daca vede ca esti relaxat si conduci fara probleme , il iei repede ;) . Pe mine m-a tinut vreo 5 minute dupa care m-a intrebat "ai mai condus inafara de scoala de soferi ? " :lol:

si ce iai rsp ?:))

razvy_91 21-02-11 18:24

Nuuuuuu , am condus doar la scoala de soferi :lol:

e36_boy 21-02-11 18:51

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4107110)
Nuuuuuu , am condus doar la scoala de soferi :lol:

apoi io ce sa mai zic :)))))

razvy_91 21-02-11 19:12

Ii zici ca tu ai fost satul de condus cand te-ai apucat de scoala de soferi :lol:

e36_boy 21-02-11 19:55

Quote:

Originally Posted by razvy_91 (Post 4107311)
Ii zici ca tu ai fost satul de condus cand te-ai apucat de scoala de soferi :lol:

=)) ma pica din start =)))

All times are GMT +2. The time now is 04:27.

- Copyright 2026 4Tuning