![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
las Gluma de`o parte.... poti radia masina fara placutele de inmatriculare.... mi-a explicat un tovaras ca se poate radia masina, chiar si fara carte.....este ceva formular la palatu de justitie....si sunt ceva posibilitati.......
|
nu stiu cat ii de adevarat....dar incearca si fara placute.
Documente necesare: * Cerere tip * Cartea de identitate a vehiculului in care este inscris fostul proprietar * Fisa de inmatriculare cu viza circumscriptiei financiare pentru fostul proprietar si semnaturile fostului si actualului proprietar * Trei exemplare completate ale certificatului de radiere * Documentul de identitate al solicitantului (original si copie) * Certificatul de inmatriculare semnat de fostul proprietar * Placile cu numere de inmatriculare. Acestea nu se mai retin daca vehiculul se reinmatriculeaza la aceeasi formatiune teritoriala si placile raman pe vehicul, ne fiind pastrate de fostul proprietar, iar noul proprietar nu a solicitat alte placi, la rand sau preferential * In cazul in care detinatorul, nu se poate prezenta la ghiseu, acesta poate fi reprezentat de catre o alta persoana, pe baza unei procuri notariale speciale. * Pentru solicitarile persoanelor juridice, mai sunt necesare si urmatoarele acte: o adresa inregistrata de solicitare, cu indicarea delegatului autorizat sa depuna si sa ridice documentele de circulatie; o copia actului de identitate al delegatului; o copia certificatului de inregistrare eliberat de Oficiul National al Registrului Comertului. poate s-a schimbat de atunci. |
Quote:
o sa incerc.. ms |
Quote:
Deag report total code 002 code 001 distributer engime speed imput circuit G28:range performance code 002: over valve for intake manifolod f lap - N239 : open or short to ground Name SC.Racer.rm tel 0262215190 1j0906283G |
da lucreaza la italsofa este coleg cu mine! un audi verde parca ;)...il cheama Ghita;)....masina este varza varza varza varza varza rau de tot!!!!
|
Quote:
am rezolvat cu masina ,, si ii totul ok , am ajuns la o intelegere amiabila . ms celor care au incercat sa ma ajute.:) |
FELICITARI!...ma bucur pentru tine!;)
|
vine cineva maine la cavnic la etapa VTM ? plus ceva off-road .... :)
http://www.emaramures.ro/stiri/44812...rie-la-Cavnic- |
Cati km is din baia mare pana in cavnic ?
|
35-40 cam asa....
|
1 Attachment(s)
Ideile mele puse in PhotoShop de un prieten. Sper sa va placa! PS: E frumos sa visezi!
|
Quote:
#later edit: nu am observat ca a scris MITSU |
deci nu mai vine nimeni.....
|
|
Stie cineva daca se poate monta computer de bord la vw golf4 benzina,daca da,cat de complicat ii?
|
Quote:
Partea I Procurarea materialelor Pentru inceput, trebuie cautate piesele potrivite, functie de dorinta si posibilitate. In cel mai rau caz, aveti nevoie de urmatoarele repere (nu vreau sa traduc toti termenii din engleza ca s-ar putea sa nu va fie pe plac ce-o sa iasa!): 1. Instrument Cluster (IC) cu Bord Computer (BC) 2. Maneta stergatorului de parbriz pentru BC 3. Fire cu pini de contact pentru IC 4. Fire cu pini de contact pentru maneta in plus, pentru masinile fara climatronic: 5. Senzor de temperatura pentru exterior 6. Clips de fixare al senzorului temperatura exterioara 7. Mufa de conectare al senzorului de temperatura exterioara 8. Fire cu pini pentru senzorul de temperatura exterioara in plus, pentru masinile fara senzor de nivel al uleiului de motor: 9. Baie de ulei cu senzor al nivelului 10. Mufa pentru senzorul nivelului de ulei 11. Fire cu pini pentru mufa in plus, pentru cei care vor si tempomat: 12. Maneta din stanga pentru comanda tempomat 13. Fire cu pini pentru maneta 14. Fire cu pini pentru IC 15. Optional, pentru cei care vor sa-si monteze si navigatia OEM, e posibil sa mai trebuiasca trase 3 fire, cu pinii potriviti, de la radio la IC, in cazul in care nu au CAN Bus dinamic (aici mai trebuie studiata problema). In cel mai fericit caz (cand se doreste DOAR Bord-Computerul si exista senzor de temp si senzor baie ulei, nu e nevoie decat de 1, 2, 3, 4 - cazul meu). |
Quote:
|
Quote:
|
Re: Poze Si Filme!
Bine ca nu i-ai pus subwoofer si pe scaunul soferului :rolleyes2 . Acuma sincer , tie iti place cum arata bmw-ul cu uscatorul ala de rufe in spate ?
|
|
Quote:
|
Ce tare e trabantu :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce tare e caroseria de trabant defapt :)))) ( restu nu mai e , a apus demult )
|
Monster TruckTor :D Tare astea sunt bune in tara asta :D
|
Quote:
|
Baieti cum sta treaba acum cu examenul ,ma refer la proba practica (orasul) ? cum e cu instructorii ? ca se tot aude ca ba "m-a picat ca asa a vrut el" ba ca "a avut boala pe mine " etc
|
ar trebui sa-ti raspunda cineva care a dat de curand examenul... majoritatea avem deja 3-4-5 ani sau mai mult de cand am dat orasu :lol:
|
cunosc toti politisti cu care dai proba practica! in general te pica ca esti tu neindemanatic, sau ca te ia gura pedinainte, nu exista ca are boala pe tine, sau ca asa a avut el chef! astea sunt vorbe scoase aiurea, un exemplu ai un prieten care da si ii este rusine sa iti zica ca ii "prost" in ale condusului si atunci adera la una dintre scuze "a avut boala!", "asa a vrut el!"...parerea mea nu dati cu parul
|
"cei care critica nu au un asemenea bmw si se baga in seama"
Scuze pentru offtopic dar e ultimul . Prietene , nu mi-ar trebui bmw-ul ala nici gratis . Toata lumea iti zice ca ii un kitsch dar vad ca tie iti place . Avion frate ... Intr-o zi o sa-i pui aripi :rolleyes2 |
Quote:
|
Ideea ii sa fi relaxat . Daca vede ca esti relaxat si conduci fara probleme , il iei repede ;) . Pe mine m-a tinut vreo 5 minute dupa care m-a intrebat "ai mai condus inafara de scoala de soferi ? " :lol:
|
Quote:
|
Nuuuuuu , am condus doar la scoala de soferi :lol:
|
Quote:
|
Ii zici ca tu ai fost satul de condus cand te-ai apucat de scoala de soferi :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning