![]() |
Re: Club TICO
Salut baieti. Sunt proaspat detinator de Ticalos de vro 3 luni. Sunt super multumit de masina, dar vreau sa imi fac niste modificari la ea. asta pe viitor, inati sa termin cu BAC-u...( mama dracu' de scoala:)) ). As vrea sa particip si eu la intalniri daca se poate.
|
Quote:
|
Salut!Cei din Ploiesti facem o intalnire vineri seara 29.06.2012 orele 19:30 la sala ?Dupa ce terminam de admirat frumusetile locale si ne revenim trecem la problema principala PLECAREA PE TRANSALPINA .
|
inseamna ca ne vedem vineri
|
Quote:
|
Quote:
|
DOCTORE ! spunei ma ,omuluyi ca tu ai facut traseul cap-coada ,din inox.
cu doua iesiri,st-dr. |
Quote:
|
|
Quote:
Quote:
|
te asteptam , cu prezenta, atit pa tine ,cit si pe ceilalkti care vor sa vina.
|
Quote:
ne auzim daca este timp pe weekend pana una alta o lista cu transalpina.... nu? Gicule mere treaba?:lol: |
MIRCICA , nu de tine e vorba ,ci de DOCTORUL nostru ANDREI SERBAN , ca este DR.STOMATOLOG ,adevarat.
|
Quote:
|
cu halat , ca diploma mai asteapta un pic
|
mai exact vro 3 ani, pan atunci lucrez la ciubuc'... pe sub mana;) iar daca vara nu dorm..strang bani de inghetata
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Revin cu volan imbracat in piele naturala :D are grosimea unui volan normal acum:P si o poza de aducere aminte :D
|
SI UN PRET MANOPERA SI PIELE=FINAL COST
|
Vlad poti sa vi odata cu Andrei si el tot la examen e si o sa vina din capitala.Hai sa ne adunam multi sa dam manelistii de acolo:lol:
|
Pentru mine ar fi ok si sapt aia 11-12 august si cea cu 18-19 august HAI SA VEDEM LISTA CU CEI CARE VOR SA MEARGA >.
Quote:
|
Quote:
|
baieti,eu nu o sa pot sa merg...trebuie sa fac o segmentare....cel putin asa am inteles. imi papa si ulei,scoate si fum...legat de ulei...mi-a consumat 1L si un pic la aproape 1000 km...deci e cam urgent!stie cineva unde pot sa o fac si eu bine si in limita bunului simt la pret?in Buc ma refer...multumesc anticipat
|
Slutare,
Ce ziceti de o intalnire vinerea aceasta la Sala Polivalenta Bucuresti ora 19:00. :D |
Salut! A venit vremea sa inlocuiesc cauciucurile pe fata si vreu sa iau ceva putin mai bun. Sunt in mare dilema daca sa raman in continuare pe 12 inch sau sa trec pe 13 cu talon mai mic. Avantaje pe 13 a-r fi ca am o gama mai larga, dar dezavantajul ca legea nu permite si anul asta trebuie facut ITP. Pe 12 daca raman am gasit doua varinte care ma tenteza, ambele de la Falken (mi s-au parut mai bune decat Hankook). Am Falken de 4 ani si sunt foarte ok si Hankook care sunt ca in palma dupa 3 ani.
Variantele sunt: - Falken LOE FK07 (165 / 70 / R12), aprox. 250 lei - Falken ZE912 (165 / 60 / R12), aprox. 240 lei (astea cred ca au talonul prea mic) sau pe 13 am gasit urmatoarele (diametrul total este calculat sa fie ca la o roata pe 12 cu talon 70): - 155 / 70 / R12 = 175 / 55 / R13 = 165 / 60 / R13 Voi ce a-ti alege din toate dimensiunile astea? Numai bine! |
ALEX , stai blind, roti ptr. ITP, am io , iar anvelope 155/65/13 ,sau cum are george ,165755/13. da cel mai bine ,vorbim vineri ,cind ne stringem
|
Anvelopa buna nu se alege dupa uzura mica in timp... tocmai invers. E o mare greseala asta. O anvelopa tare, care nu se uzeaza, nu are aderenta buna, pe cand una care se uzeaza, mai moale, e mult mai buna ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am scapat:D
|
BRAVO!
|
Quote:
|
Colegii nostrii din bucuresti, mi-as dori sa ne vedem vineri ora 19:00 la polivalenta, eu particip:D dupa o lunga absenta.
|
si eu o sa vin la polivalenta.......sunt nou pe aici ...si vreu sa vin
|
vin si eu la polivalenta. sper sa ajung :D
|
am vazut ca si cei din ploiesti se aduna vineri la 19 30
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Vin si eu vineri la polivalenta.
|
Quote:
|
Pt mine e ok si la 19:30.
|
Ca o fi 19 ca o fi 19:30 stam mai mult de 30 de minute oricum:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning