Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

grg_92 13-03-11 21:25

Re: Cafeneaua Ieşenilor

sa vedeti voi drumul spre lunca cetatuii (acolo stau) cam cum arata...daca tot permisu mi-a fost luat...macar protejez masina...anul trecut a inceput o asfaltare serioasa incepand de la soseaua aia de centura care v-a iesi la uricani....si cred ca din primavara acuma se vor apuca de terminat

SeRee 13-03-11 21:39

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4167175)
sa vedeti voi drumul spre lunca cetatuii (acolo stau) cam cum arata...daca tot permisu mi-a fost luat...macar protejez masina...anul trecut a inceput o asfaltare serioasa incepand de la soseaua aia de centura care v-a iesi la uricani....si cred ca din primavara acuma se vor apuca de terminat

stiu cum e .. ca acolo am luat eu gaura =)) ... acolo sta prietena mea .. deci stiu :twisted: ...

grg_92 13-03-11 21:46

Quote:

Originally Posted by SeRee (Post 4167239)
stiu cum e .. ca acolo am luat eu gaura =)) ... acolo sta prietena mea .. deci stiu :twisted: ...

pai daca mai vii pe aici..anunta-ma:D....sa-ti vad masina/sa-mi vezi masina :D:D:D...DAR MARE GRIJA LA GROPI!:cry::cry:

MihaiCsl 13-03-11 21:47

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4167270)
pai daca mai vii pe aici..anunta-ma:D....sa-ti vad masina/sa-mi vezi masina :D:D:D...DAR MARE GRIJA LA GROPI!:cry::cry:

Sa mor eu, ce aiurea a sunat faza cu aratatu =))

SeRee 13-03-11 21:47

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4167270)

zimi id de messenger... :D ... apai acuma am grija :)) dupa ce am luat vreo 2 :D

grg_92 13-03-11 21:53

george_fanatik_92

Nuicarc 14-03-11 20:36

Pai hai la un protest ceva,multi multi ! Drumurile in tatarasi sunt la fel de varza,la fel drumu din tudor spre baza 3,e mai varza ca toate,la fel pe eternitate cum cobori in podul de fier..Ne adunam 200-300 cu o autorizatie de protest si mergem in fata casei primarului,sa vedem ce fata face.
Ce ziceti?
Trebuie putina initiativa,nu e chiar greu..

MihaiCsl 14-03-11 21:03

Quote:

Originally Posted by Nuicarc (Post 4169955)
Pai hai la un protest ceva,multi multi ! Drumurile in tatarasi sunt la fel de varza,la fel drumu din tudor spre baza 3,e mai varza ca toate,la fel pe eternitate cum cobori in podul de fier..Ne adunam 200-300 cu o autorizatie de protest si mergem in fata casei primarului,sa vedem ce fata face.
Ce ziceti?
Trebuie putina initiativa,nu e chiar greu..

Postul tau m-a facut sa zambesc, asa de naiv eram si eu, daca tu strangi peste 20, promit ca vin si ma dezbrac in curu gol ca sa-i arat respectul meu primarului.

SeRee 14-03-11 21:07

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4170020)
Postul tau m-a facut sa zambesc, asa de naiv eram si eu, daca tu strangi peste 20, promit ca vin si ma dezbrac in curu gol ca sa-i arat respectul meu primarului.

:)) :)) asta e buna.. sa il vad pe mihai in curul gooll :twisted: si pe primar cum se uita la el

alex_maf2007 14-03-11 21:46

vreau sa-l vad pe mihai in fundul gol:)) esti vedeta de succes:)) strang 20 de oameni nicio problema:))

MihaiCsl 14-03-11 22:17

Voi sigur nu sunteti cu filet pe stanga ? =))

criminales 15-03-11 20:11

http://www.cafepress.co.uk/japanrelief2011
cei care vor

SeRee 15-03-11 23:21

se plateste cv ca sa vedem evenimentul din weekend ?am auzit ca trebuie sa dam 15 ron sa vedem .. eh adv?

Emiliannec 15-03-11 23:51

da.. se plateste bilet. 15 lei/zi. "Biletul" va consta dintr-o bratara. Taxi drift (sambata) = 50 lei. Distractia si atmosfera = gratis 8)

SeRee 15-03-11 23:56

Quote:

Originally Posted by Emiliannec (Post 4173231)
da.. se plateste bilet. 15 lei/zi. "Biletul" va consta dintr-o bratara. Taxi drift (sambata) = 50 lei. Distractia si atmosfera = gratis 8)

bn.. dar nui e in aer liber.. adik in parcare la ERA ? cum naiba platesti bilet ? daca mergi la magazin nui evident ca potzi sa vezi mok showul?:|

Emiliannec 16-03-11 00:03

va fi delimitat perimetrul de desfasurare a competitiei cu un gard de plasa astfel incat sa nu fie vizibil si din afara. Cert este ca taxa este pe undeva justificata de costurile de organizare a evenimentului si din numarul de sponsorizari obtinute. Asta e... :rolleyes2

SeRee 16-03-11 00:04

Quote:

Originally Posted by Emiliannec (Post 4173249)
va fi delimitat perimetrul de desfasurare a competitiei cu un gard de plasa astfel incat sa nu fie vizibil si din afara. Cert este ca taxa este pe undeva justificata de costurile de organizare a evenimentului si din numarul de sponsorizari obtinute. Asta e... :rolleyes2

doar am intrebat ... stiu ca firmele nu mai sposorizeaza si e greu ... oricum 15 ron nu e o avere:P

Bondellu 16-03-11 00:15

Quote:

Adun eu 20 de oameni da poate patesti ca Mircea Badea :))

criminales 16-03-11 06:15

Quote:

da adevarat are dreptate baieti stie destule si stie ce vorbeste copilu stiii ce sa intimplat la protestu cu carburantii toti se excita si se dau mari dar.....
daca e de ceva toti o dau intoarsa ca la ploiesti asa ca stati cuminti cu protestele ca fac rau la" sanatate" baieti Mihai stie mai bine despre ce e vorba .....:lol::lol::lol::lol::lol:
inpacativa cu ideeea ca va meritati soarta
care ma mai vrea sa se afirme ?
:lol::lol::lol::lol::lol:
nu aveti ce face acasa faceti proteste :o:o:o:o:o:peace::bat::pistoles::pistoles::pistole s::pistoles::pistoles::pistoles::pistoles::pistole s::pistoles::2gun::2gun::2gun::2gun::2gun::2gun::2 gun::2gun::2gun:
o sa vedeti voi ce o sa patiti daca suferiti de afirmare stati cuminti e euforia ca faci si te caci dar atit cind te uiti in spatele tau esti singur maxi 1 2 oameni si mai rau daca faci ceva fara acordul sindicatului comunitatii auto iasi fara acordul gardei vechi esti fraer si te afirmi
asa ca daca suferi de afirmare ea si te du frate afara poate ai" succesuri"

f0cs 16-03-11 17:35

1 Attachment(s)
UH uh uh...Teaser :lol::lol:

MnezO 16-03-11 18:08

ouu ! Abia asteptam sa vedem ce masina se "Cloceste" din teaser!

grg_92 16-03-11 19:25

Quote:

Originally Posted by MnezO (Post 4174906)
ouu ! Abia asteptam sa vedem ce masina se "Cloceste" din teaser!

ce bine seamana cu "mnz`u" :D:D

f0cs 17-03-11 00:51

1 Attachment(s)
Poza facuta langa fukishima :lol::lol::lol: ... To Be Continued ...

MihaiCsl 17-03-11 06:18

poza facuta in cartierul de vile =))))))))))))

crvalx 17-03-11 10:25

si sambata si duminica e cu intrare?

RazvanMRG 17-03-11 12:54

cine ne da si noua niste detalii cu etapa de la campionatul de drift? se plateste separat si sambata si duminica? sambata sunt doar antrenamente? daca e asa toata lumea vine vineri.

f0cs 17-03-11 13:17

1 Attachment(s)
Fukushima again...sau cartierul de vile :lol::lol:

grg_92 17-03-11 13:35

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 4177036)
Fukushima again...sau cartierul de vile :lol::lol:

si daca era poza toata neagra tot cunosteam mnz`u :oops::oops:

MihaiCsl 17-03-11 13:55

Quote:

Originally Posted by RazvanMRG (Post 4176982)
cine ne da si noua niste detalii cu etapa de la campionatul de drift? se plateste separat si sambata si duminica? sambata sunt doar antrenamente? daca e asa toata lumea vine vineri.

Sambata:15 lei
08:00-10:00 -Revizie tehnica-Inscrieri
10:00-12:00 -Antrenamente libere
12:00-14:00 -Taxi drift
15:00-17:00 -Antrenamente libere
Duminica:15 lei
08:00-11:00 -Antrenamente libere
11:00-14:00 -Calificari
15:00-17:00 -Concurs GTT drift
18:00 -Premiere GTT drift

bakal 17-03-11 20:49

biletul e per zi... sincer mi se pare cam scump, dar asta e... pana si noi pilotii platim acum o taxa de inscriere de 20 euro... asta pe langa multele alte cheltuieli pe care le avem...

oricum, va asteptam la era, cu sau fara taxa.... suntem multi piloti din moldova si avem nevoie de sprijin

PoToS 17-03-11 21:34

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 4178170)
biletul e per zi... sincer mi se pare cam scump, dar asta e... pana si noi pilotii platim acum o taxa de inscriere de 20 euro... asta pe langa multele alte cheltuieli pe care le avem...

oricum, va asteptam la era, cu sau fara taxa.... suntem multi piloti din moldova si avem nevoie de sprijin

nu putem sa-i sustinem pe toti raz ca pe urma ne taxeaza si per suporter:))
glumeam:P dejaam pregatit pt tine balonase..confete si alte chestii ;) sa nu ma faci de ras >:D<

RazvanMRG 17-03-11 22:50

duminica vom veni dar sambata sigur se va uita lumea de la gard ca nu e asa interesant. cat costa taxi drift?

f0cs 17-03-11 23:52

1 Attachment(s)
Taxi drift din amintinrea mea era vreo 20-30 de lei...

Inca o poza, il asteptam pe proprietar sa bage mai multe, sau daca doreste, pun eu ce e de pus...

MnezO 17-03-11 23:54

pune tu :P !

f0cs 18-03-11 01:41

4 Attachment(s)
O parte...am mai facut cateva...dar sincer nu mai stiu ce numere ti`am trimis si ce nu...:oops:

MihaiCsl 18-03-11 10:15

Quote:

Originally Posted by RazvanMRG (Post 4178498)
duminica vom veni dar sambata sigur se va uita lumea de la gard ca nu e asa interesant. cat costa taxi drift?

50 de lei

4x4Grig 18-03-11 18:37

Nu mă sperie costul biletului, că de aia sunt fan :D.
Vin sāmbătă și duminică sper doar ca vremea urată să fie mai ușor intimidată de bilet să stea acasă :D.

Am facut și cāteva stikere 4tuning pentru cine vrea, 5 lei bucata.

euromarket 18-03-11 20:29

La cum se anunta afara eu sper sa tina vremea cu baietii si sa iasa un super show si noi ca si beneficiari localnici ar trebui sa ii sustinem atat pe participantici cat si pe organizatori care fac niste eforturi pentru a ridica stacheta la un nivel sportiv nu de strada a acestui SPORT si cum zice si un drifter mai devreme au multe cheltuieli si antrenamte, emotii etc... ar trebui sa fim acolo pentru ei si sa nu uitam ca se spune ca moldovenii sunt cei mai ospitalieri deci sa sustinem tot evenimentul... nu uitati ca si asa sunt rare...
Doamne ajuta de vreme, fara incidente, distractie maxima si fara defectiuni tehnice din partea mea !!!

volidu 18-03-11 22:02

1 Attachment(s)
DRIFT INVASION PARTY
@ELEMENT CLUB LOUNGE

Emiliannec 18-03-11 22:25

foarte bine punctat Spartane! :D Eu personal am mobilizat lumea pentru ziua de Duminica. Am considerat ca este de datoria noastra macar sa sprijinim efortul atat al organizatorilor cat si al participantilor la eveniment, cu atat mai mult cu cat este si in Iasi deschiderea campionatului :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning