![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
... shantzu ... ai cateva selectii strambe inrest e marfa ...
|
Quote:
am 15 ani...dar a ramas asa profilul fiindca atunci demuuult cand m`am linregistrat eu nu se putea pune mai putin de 14 ani si eu aveam 12 :) |
1 Attachment(s)
Ceva retusuri la Focusu' ST postat ieri.
|
o lucrare de exceptie... cu mera de asteptat de la gabi... dar parerea mea k negrul ala arata km sec.. ar trebui pusa o plasa...
|
Quote:
|
Kolegu: 1st warning !
PS: cat tu ai lipsit, patriotu a facut cateva lucrari de exceptie si cele mai bune si la obiect comentarii el le face, asa ca nu-l baga in aceeasi oala cu Gigi Bantuiala a.k.a. L33L00. |
2 Attachment(s)
asta cam asa e.....oricum....revin si io incet,incet dupa examen....pareri si sfaturi plz.danke
|
2 Attachment(s)
Quote:
hai ca asta e buna ... comment |
*Trickz: spoilerele si pragul nu sunt la acelasi nivel, spoilerul spate cam stramb... nu ai gasit unghiul potrivit
|
*L33L00 ( Gigi Bantuiala :lol: ) : carbonul ala nu prea ti-a iesit, liniile de la intercooler putin strambe, umbrele lui cam ireale, din janta spate nu se intelege nimic, putin tuning
|
Quote:
|
Trickz-SPOILERU` SPATE II LUAT D P IMPREZA D P DIGIMODS!!!NU MAI LUATZI DREAQ PIESE D P DIGIMODS!!!OMULE,NU TE AJUTA CU NIMIK DAK TOT COPIEZI PIESELE ALTORA!!!!ACUMA CE AI FI VRUT SA-TZI COMENTAM???"AI DE CAPU` NOSTRU CE O SCOS ASTA,NOI NU SHTIM K ASTA II SPOILER D P DIGIMODS PT K SUNTEM FRAIERI!!!"NU MAI TOT COPIATZI D P MASHINI DEJA TUNATE VIRTUAL!!!STRICATZI FORUMU`!!!
|
Nu poti spune ca masina aia e limuzina si, sincer sa fiu, inclin sa fac si eu acelasi comentariu ca patriotu. Daca te apuci sa pui pokemoni pe un BMW care, din cate am vazut, se vrea a fi GTR (poate ma insel si chiar mi-e lene sa ma uit), nici caruta nu se poate numi.
Quote:
Ti-ai luat avertisment pentru ca ataci, jignesti, s.a.m.d., iar replicile tale la comentariile altora seamana cu ale lu' 'nea L33L00. Hai sa incheiem discutia aici pentru ca nu-si are rostul. PS: revizuieste-ti atitudinea si, in loc sa iei ca pe un afront personal o critica adusa asupra unei masini facute de tine, incearca sa te perfectionezi. |
Quote:
nu te supara dar digimods are cumva copyright pe masini? eu pot sa iau de unde vrea muschiu meu. |
2 Attachment(s)
ma scuzi,domnu oxide....nu am stiut ca te deranjeaza pe tine ca iau de pe digimods....
din cate stiu eu,prima regula in vt e sa nu kopiezi de pe o masina identica....dar,ma rog....oi fii tu mai destept.... sa zicem ca luam spoilerul de pe un subaru si il puneam tot pe subaru....dar nu a fost ajea. lam luat,lam modificat un pic si lam pus pe bmw....pun si poza ca sa se vada k nu zic prostii... oricum,daca este ,,ilegal'' sa iei de pe alte masini, va rog frumos pe toti sa ma scuzati si promit ca de acum o sa ma las de vt.... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning