![]() |
Re: Club Renault 5
iar o problema, am nevoie de kitul de furtune pt apa si ulei pt r5 gt turbo! shie cineva de unde pot sa fac rost urgent???
de asemenea un set de gernituri pt galerii,carb,turbo,chiulasa etc etc |
pt chiulasa pune victor Reinz ,pt galeria de evac si admisie e o singura garnitura ,daca intrebi la magazin prima e 120 ron si a 2 e 40 ron...iar furtune de apa de la nova ,nova gt etc...si mai modifici si tu pe acolo...de ulei la fel....improvizezi
|
Quote:
|
Quote:
garnitura chiuloasa .. victor reinz... 140 -150 RON kit de reparatie - garnituri si jiglere....... 80 RON Al Padrino furtune de ulei mergi la niste baieti care sertizeaza.... furtune de apa trebuie sa adaptezi.... pentru asta te ajut eu.... cele care vin de la radiatorul de la aeroterma.... iei 2 buc de super nova....... vezi ca trebuie unul din ele de doua ori... sa nu iei set de super nova... trebuie cel care are aceeasi forma cu cele originale... in rest pot doar sa iti recomand sa ai rabdare la cautare si sa te pregatesti cu multe inadituri si sa iei coliere calumea. Bafta |
mi-am dat comanda de garnituri mai ramane setul de rep pt carb
apoi cine are cotul acela care intra in capul carburatorului????? |
Eu,firesc :)
|
salut la toti, imi recomandati si mie va rog un service/mecanic in bucuresti mai bun, care sa se priceapa la r5 gt turbo ? ms anticipat
p.s. cand sunt intalnirile r5 in bucuresti ? |
2 Attachment(s)
cam asa arata acum buburuza
|
mai ai ceva de munca la ea,bafta in continuare....Ivan lasa si tu un id de mess sa vorbim iar in legatura cu intilnirile nimeni nu prea stie daca vrei sa ne vedem zici o locatie si venim mai multi turbati...iar cu mecanica la masina e simplu crede ma ,eu singur imi fac toate reparatiile la ea si piese nu sunt scumpe.
|
O da te sune pt mecanica ! ;) :lol:
|
Radule,vezic a la tine e o nevoie urgenta de Pompa electrica de benzina si un Regulator de presiune de benzina !
Cu Pompa aia mecanica ai sa iti trimiti pistoanele catre cer si pamant in acelasi timp ! Firesc,tot la mine le gasesti ! |
regulatorul de presiune il am! pompa mai pastreaz-o pana mai fac rost de ceva cascaval:)
|
postez si eu ceva offtopic, imi cer scuze da' nu prea am ideea unde sa intreb...
cunoaste cineva o firma care sa aduca masii din afara pe platforma,trailer,ceva? vreau sa aduc si eu buburuza mea din spania |
asta e buburuza mea,motor 1,4, nu e f vijlelioasa ea,s-a muncit vreo 3 saptamani la reparatii, indreptat tabla,putin la motor si asta a iesit...
|
1 Attachment(s)
pardon... asta e:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning