![]() |
|
Re: AMG vs. M vs. RS
Quote:
Adevarul este ca in Bucuresti sunt o gramada de taranoi care si-au cumparat de la M, RS, AMG pana la Ferrari, R8, Porsche, etc. si care nu au folosit in viata lor mai mult de 60% din potentialul masinilor, dar dau bine parcate in fata teraselor si cluburilor (pe 2 randuri ca nu au cum sa parcheza dupa colt ca nu se vede masina), la plimbarile cu 40 km/h pe Magheru, etc. Faptul ca, cu un M, un RS sau un AMG poti sa mergi foarte civilizat si ofera si un confort apreciabil nu inseamna ca trebuiesc cumparate in acest scop strict, pa langa aceasta utilitate sa nu uitam de performantele deosebite ale lor care trebuiesc si ele exploatate. Eu am observat ca toti producatorii, adica si Mercedes si BMW si Audi, testeaza foarte mult pe pista modelele lor sport si uneori se mai lauda si cu timpii scosi, iar in acesti timpi reflecta calitatile sportive ale masinilor - respectiv combinatia motor/sasiu. Deasmenea in toate testele de specialitate masinile respective sunt comparate pe circuit sau accentul testelor este pus pe performantele lor sportive, oare de ce!? |
|
Eu dupa review-ul ala mi-as cumpara AMG daca as avea bani, daca tot dai banii pe asa ceva vrei o masina fun si rapida in situatii de viata reala aka linii drepte n shit. Pe circuit nu contesta nimeni ca au sasiuri mai bune BMW. Nu stiu de ce dar mi se pare ca suna groaznic V8-ul de pe beamer, nu stiu de ce, nu mi place deloc. AMG-ul suna demential, factorul fun e la BENZ,design si putere la fel.
@gtr Uite de aia se fac si teste pe circuit, ca sa fie si BMW nr1 la ceva intr-un test :D :) PS: la inceput spun ca BMW are un pachet "de circuit" optional de 3300 de lire(suspensii de performanta si plm) deci comparatia nu prea este corecta. PPS: http://www.fastestlaps.com/car47377fa80ea8e.html La astia e mai rapid C63-ul pe circuit so fuck lap times, chiar nu sunt un factor demn de luat in considerare. |
Quote:
Oricum pe langa performantele pe pista (foarte bune pentru toate 3) mai sunt multe alte diferente de luat in seama. Motorul cel mai performant este Mercedes, design-ul exterior este f. frumos la toate 3 dar total diferit si depinde de gusturi, interiorul este destul de discutabil la Mercedes, Audi ofera 4x4, BMW cel mai bun sasiu, etc. Nu poti spune ca vre-una din ele este o alegere gresita, asta este clar, toate 3 sunt masini superbe. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Daca nu esti fan Audi, fan ce esti? |
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/-u26ZgLTTKE&hl=en_US&feature=player_embedded&versio n=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/-u26ZgLTTKE&hl=en_US&feature=player_embedded&versio n=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>
|
Ati epuizat filmuletele si ati inceput sa le repetati??? :D
|
intre m, rs si amg care vinde cel mai bine?
sau mai bn sa formulez asa: M AMG si rs :)) |
Quote:
|
V-ati luat aiurea rau de tot. Nu cred ca cineva care isi ia C63/M3/RS4 se uita doar la cifre:cp,timpi pe circuit si de astea. Mie de exemplu imi place C63 si daca as avea bani nu m-ar interesa ce timp are pe circuit M3-ul ca sa-mi schimb parerea sa-mi iau M3. Eu zic ca cea mai mare parte la alegerea e masina la care iti place aspectul exterior/interior mai mult. Tine de gusturi. Ca nu cred ca iti iei RS4,spre exemplu,si te duci in fiecare zi cu el pe circuit.
|
Quote:
|
Discutia pe acest topic a luat-o pe aratura de mult,oricum.Fanii BMW vor ramane fani BMW pentru ca asa sunt ei mai fanatici,fanii Mercedes vor plusa pe fiabilitate si pe sound-ul incofundabil iar fanii Audi sunt o specie mai noua,inca in formare care in general afirma ca Audi este un compromis comfortabil intre cele doua.
Legat de acest topic am cateva idei de expus.Nu am condus nici un BMW M,am condus cateva modele Mercedes AMG ( chiar detin unul foarte deosebit) si am fost pasager in Audi RS4.De-a lungul timpului am facut sute de mii de km cu diverse modele Mercedes,BMW,Audi,Skoda,VW,Volvo,Daewoo,Dacia,Opel . Nu vreau sa par un cliseu dar,Mercedes este singura masina care dupa un anumit nr de Km nu a inceput sa manifeste probleme frecvente gen,senzori care crapa fara motiv,usi care scartaie,trape care fac zgomot,fum excesiv,cutii de viteze care nu fac fata stresului zilnic. In incheiere va mai spun un singur lucru. Detin un Mercedes E60 AMG fabricat in 1994,are 525000 km parcursi si in afara de o mica problema la cutia de viteze masina functioneaza si arata impecabil si are dotari similare unui E Klasse din 2005. Exculzand fanii Audi din polemica asta,vreau sa vad si eu un BMW M din aceeasi generatie,cu un nr de KM apropiat care sa functioneze si sa arate macar pe aproape pe cum functioneaza si arata acest AMG fabricat in "94 care are 1715kg si are 0-100km in 5,3 sec. PS.Va doresc o cearta cat mai apriga in continuare. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning