![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
9 Attachment(s)
pun 9 poze si ma culc,nu inainte sa ..
le multumesc si eu urmatorilor .. marius cel ce a donat motorul/caucioacele nepotu care a fost langa mai tot timpul si m-a ajutat mult alin colegutu care a cam montat motorul ,vroiam sa zic care m-a ajutat,da... eu l-am ajutat pe el, ca el l-a pus :( :D mari nsl .. adi bohu ca ne-a dat loc unde sa facem swap`u alfa ptr suspensie si bucsi si ca a condus ursu pe autostrada si multe altele.. iustin ptr tot ce a facut ptr mine la craiova turcu care a facut masina sa n-aiba greseala... inainte de event.. mersi din suflet.. fara voi .. n-ajungeam cu ea la craiova .. |
l-am citit pe tot :-)
felicitari:-) |
am citit tot, mi-a placut ce ai scris :D, am mai intrebat odata da nu mi-a raspuns nimeni...piscina cine a curatato ? :)
|
Au frecat angajaţii de acolo la ea şi... cred ca încă mai freacă !
Felicitări frăţior ! |
Esti primul meu post lung pe care l-am citit de la cap la coada,fiecare cuvintel,cu atata interes.
Bravo Satos Bravo Iustin Bravo BAIETI. Va mai asteptam la Craiova ,la cat mai multe show-uri de acest gen! |
Am citit totul , foarte tare!!
Felicitari :D |
Citit tot :)
Prea tare.. Felicitari Santos, felicitari Iustin... Bravo baieti:D |
noi suntem o adevarata familie .. si la bine si la rau ...acum mai nou familia a crescut ... si cu cei din craiova ... ANONYMOUS ...
FELICITARI SAnTOS pt tot efortul tau ... |
a meritat citit tot ;)
|
Acum mi-am adus aminte. Santos, ştii a ce seamănă mesajele astea înşiruite ? :) A povestea drumului Bucureşti-Craiova-Bucureşti, din iunie 2004, de la ilegala aia mare, la care ai venit cu Ford_V6.
|
Quote:
s-a terminat smecheria la craiova ;) ce vremuri :D |
marfa post "lung" :lol:.. asa viatza ? ... felicitari pt ce ai facut acolo
|
Am stat un sfert de ora sa il citesc :)
Chiar ma bucur pentru tine, de la simple poze care le face ai ajuns printre actorii principali care tin un show pe picioare, faci parte dintr o mare familie innebunita dupa tot ce tine de masini, iar asta da de invidiat la alti :) FELICITARI !!! |
Santos esti belea man, am citit cuvintel cu cuvintel tot poooooostul mare cat o zi de post. Ai talent si esti the man!!! Respect pentru tine, pasiunea ta, pentru baietii care teau ajutat si pentru toata nebunia asta care o avem in sange :) prea adevarat scrii :)) (i miss my car :( )....sper sa ne vedem la tuning festival...dau eu de tine sa te salut :)) mwuhahaha...beeware :)) Inca odata...MARFA SPECTACOL, MARFA POZE, MARFA POVESTIOARA, MARFA!!!
|
santos esti nebun...daca s_ar face un film la un show de asta cu tot cu pregatirea masinii-drum dus/intors tot...absolut tot...ar fi cel mai tare din istorie...chiar inaintea titanicului...:D
felicitari...pentru efortul depus si pentru familia pe care o formati... |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning