Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   VW Vento - Proprietari (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/43290-vw-vento-proprietari.html)

vatraiul 24-02-11 22:48

Re: VW Vento - Proprietari

Quote:

Originally Posted by syncron (Post 4109418)
Am montat A/C functioneaza perfect , nu va mai straduiti sa ma ajutati :lol:

Salut , as vrea si eu sa-mi pun A/C pe al meu vento imi poti spune costurile ? Am 1,9 TDI 90 cp.

Sebastian.C 24-02-11 22:51

A/C cu montaj inclus pentru cine vine in Timisoara - 1000 lei

vatraiul 24-02-11 22:53

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4118268)

ok , merci , luat de pe o sora mai dotata tot vw nu?

Sebastian.C 24-02-11 23:13

Quote:

Originally Posted by vatraiul (Post 4118273)
ok , merci , luat de pe o sora mai dotata tot vw nu?

Da sigur ca da... Sora din 96 :D

paul_ral 25-02-11 19:51

1 Attachment(s)
Pentru colegul mafteicon schema montării filtrului de ulei

mafteicon 25-02-11 20:18

tot respectul ptr. colegul Paul! O seara buna!

ErdVento 27-02-11 08:50

1 Attachment(s)
Buna,
am o mica problema,sper sa ma ajutati,azi am desfacut bordul si dupa ce am montat totul la loc am observat ca la comutatorul de lumini nu mai ard becurile,mentionez ca restul becurilor interioare functioneaza,am atasat si o poza in care am incercuit cu galben portiunile unde ard becurile si cu verde unde nu ard,din ce motiv nu mai merg becurile alea?

mafteicon 27-02-11 09:51

sal. o idee: trage blocul afara si verifica cu o surubelnita (prin impingere) daca toti papucii au intrat in cei de pe bloc. daca gasesti unul mai in afara celorlalti, ala este vinovat. Succes!!

danielddd 24-03-11 23:01

2 Attachment(s)
Va salut,din nou,dupa inca vreo 5 masini schimbate,(ford mondeo 3,passat b4,astra g benz,astra g diesel,opel vectra...)am revenit la vento,TDi 90 cp,de care sunt extra multumit!Vreau insa sa ma ajutati cu ceva: de unde fac rost la pret bun de pragul de plastic ornamental,pe partea dreapta?in magazin e 200ron,si as mai dori sa intreb pe cei care cunosc,pe unde poate sa-mi prelinga ulei...pe sub/in sspatele filtrului de ulei al masinii...e umed...aveti idee ce garnitura e pe acolo?? aaa si la rola intinzatoare a curelei de accesorii,pot sa o intind un pic mai tare? ca face zgomot..in rest masina e super,nu ma simt la consum,trage de numa,nu consuma gram de ulei,nu scoate fum nici dimineata la prima cheie...am luat-o de la cineva care a SUPER intretinut-o.

bzsa 28-03-11 17:33

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4118268)

cat timp ar lua montajul?

mafteicon 28-03-11 21:10

Daniel , inainte de toate poti sa verifici singur un lucru simplu dar murdar:scoate filtru de ulei,spala bine toata mizeria de peste tot si pe piesa pe care se insurubeaza filtrul,in partea de sus ai sa dai de o piulita. aceea piulita sigur sa slabit. incearca sa o strangi cu simt de raspundere...daca dupa o perioada tot umezeste gasesti la mag. piese auto:doua garnituri, una de la racitor (daca ai asa ceva,se verifica daca ai doua furtune deasupra filtrului) si una de la suport racitor si bloc motor...iar cu rola schimb-o ca nu ai ce sa-i faci (rulment uzat,uscat este o piesa ieftina si importanta. ..sper sa rezolvi problemele..BAFTA!

danielddd 28-03-11 21:56

Bine,am sa ma uit cand o sa ii fac schimbul de ulei,iar rola aia o sa vad la un magazin cat costa.

Sebastian.C 28-03-11 23:17

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 4207018)
cat timp ar lua montajul?

1 zi...dar daca ne intindem...ia 2 :)
Poti sta la mine daca e... rezolvam noi cumva

bzsa 29-03-11 14:14

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4208181)
1 zi...dar daca ne intindem...ia 2 :)
Poti sta la mine daca e... rezolvam noi cumva

problema este ca la mine trebuie pusa toata instalatia de la partea elactrica pana la motor

Sebastian.C 29-03-11 18:16

Quote:

Originally Posted by bzsa (Post 4209520)
problema este ca la mine trebuie pusa toata instalatia de la partea elactrica pana la motor

Pe mess vb mai multe. Ai id meu

All times are GMT +2. The time now is 19:58.

- Copyright 2026 4Tuning