![]() |
Re: Concurs de tuning virtual
Quote:
cred k ai postat unde nu trebuie... mai intai citeste regulile de pe acest forum si dupaia posteaza-ti lucrarile. de inceput trebuia sa postezi la "Tutoriale & help", la "Aici invatati sa faceti Virtual Tuning !" sau mai exact la "comentarii lucrari" si acolo vei afla ce nu este in regula sa zic asa la masina facuta de u, la masina pe care ai expus-o mai sus, cred k te vei speria de comentariile facute, da' asta e, din greseli inveti. eu zic k prea te-ai aruncat unde nu trebuie...n-o lua in nume de rau...da' asta e, nimeni nu are nimik cu u dk urmezi aceste etape prin care mai toti am trecut. spor la treaba. |
bah sincer acuma da masina ciar nu e frumoasa :sad:
|
1 Attachment(s)
kiar ati avut dreptate :oops: neah ma pus pretena mea sa o remodelez otara sper sa va plaka asa (Roti + pasare intoarsa invers + side skirt+blur mult si smuge) iar mai trebui un fundal dar la asta nu ma pricep f f bine Attachment 132780
|
dj Spykey
vezi tu .. modificarile pe care tu le aduci facand virtual tuning la o masina nu trebuiesc exagerate.totul trb sa para cat mai real .. ori la tine, aceasta limita a realului e mult depasita |
frate te-ai uitat prea mult la Cartoon Network :lol: :peace:
|
2 Attachment(s)
my car :D
am pus si poza originala redimensionata |
1 Attachment(s)
new look 8) ;)
|
2 Attachment(s)
sunt gata si yo :-P
|
oare s-o baga si golftuning :peace:
|
Quote:
|
Quote:
golfuletzu e plecat vreo 7 zile ... dar poate dupa o sa-l lucreze si el |
1 Attachment(s)
am auirito de tot cu masina asta:!: :woowoo: :evil_laug
|
1 Attachment(s)
scuze ca o mai postez inca o data... da cu asta as vrea sa concurez..... rog un moderator daca vrea sa stearga postu anterior
|
1 Attachment(s)
nu e cine stie ce...:roll:
|
2 Attachment(s)
goooooooooolf
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning