![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Acum plec spre Baia Mare,la jurec10,las acolo pisica,şi plec cu el în Germania să-şi cumpere o nouă maşină.Eu mă întorc cu Fiat-ul lui.
Cine vrea ceva piese,până în 1200E total,pot cumpăra,dacă găsesc şi-mi plătiţi când vin înapoi. Azi am ieşit cu Civic-ul la o mică tură,iar dacă mâine sunt plecat îl trimit pe vărul meu să o înmatriculeze. O poză din mers: |
3 Attachment(s)
Tocmai am venit de la Equinox,...am scapat de rugina...si l-am slefuit. Deocamdata il las asa...pana o vopsesc:-)(in curand),si ca un cadou...am primit de la Tis-ul un volan Nardi:drunk::clap:(il avea prin garaj)
In Curand -Turbo -Intercooler -Tevi de evacuare -Axe |
Quote:
|
2 Attachment(s)
@jurec10-Lasa ca il repari tu!:))
@CoCoBistrocel-Curcubeu:))...Vrei sa te ajut?:)) @Rid3r*RaCe-Mie mila de BMW..:(..asta e...nu il vinzi?.. @batman-S-a lasat super..imi place..bravo! @DariusAlexandru-Arata foarte bine asa low..imi aduci aminte de motanul meu:cry::cry:..Iar in legatura cu Civic..Parerea mea e ca e super:X @Cristi.megane-Frumos frumos! @utzu02-Arata bine! @Tis-ul-E DUB?..Zii macar..sa nu visez urat al noapte:))) @KidForDrift-Mi-a facut placere! Bun..Acum sa spun si eu La chevy m-ai am putin si e gata..si la Nissan lucrez cu spor! |
Mare dreptate ai batrane:))
Spor la dinozaur!!! |
@ R.Equinox - Chiar imi place mult cum arata Chevy , ce ai de gand sa faci cu el dupa ce termini cu el?
@ KidForDrift - Spor la vopsit , ce culoare vrei sa ii dai? BMW a fost lovit putin .Era in parcare in fata blocului . Cand am coborat sa iau ceva din el , am vazut ca era lovit. Nu e ceva grav doar pe partea dreapta . Poze nu am ca e seara si nu am mai avut chef sa cobor din nou.Poze maine :cry::cry: |
4 Attachment(s)
e46-ele a fost inmatriculat.
La Golf am umblat la suspensii si i-am pus un set de jante de tabla, poze mai tarziu. |
3 Attachment(s)
Salutare ^_^
Astazi am montat geamurile am lasat botu cu 2 cm si am vopsit bara fata :D dar nari tot nu am gasit :| |
4 Attachment(s)
Am cumparat bara fata INGS+1;) Si niste papucei pentru distractie.....
Cost: Bara 560ron Jantele: 355e |
3 Attachment(s)
Ieri am fost cu"BMW M6" in targ si l`am expus la vanzare..
Si un negrotei a venit ia placut si a intrebat cat costa masina aceasta stimate domn... eu i`am zis 50.000 E si el a zis "BATEM PALMA"...Toate bune si frumoase plecam la notar facem actele tot omu pleaca cu masina eu ma intorc la targ si cand colo intr`un colt mai intunecat era un "GOLF 3" .. ma duc vorbesc cu Propietaru masinii si am cazut de acord cu el la pret de 900 E doarece masina nu are Motor !!! Masina a fost achizitionata ieri !!! Poze !!! |
1 Attachment(s)
@ Rid3r*RaCe - Arata bine Golf'ul . Cat dureaza pana il dai (1-2 zile?) si ce iti iei?:lol:
Nu prea am timp sa il indrept zilele astea , asa ca il voi duce la service unde am fost si cu Civic'ul . Il las pe mana celor de acolo o zi , doua pana il indreapta.Stopul a fost spart si trebuie sa cumpar altul acum . Cum am spus , poze cu BMW'ul lovit :cry: : |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Muncesc de zor am demontat de pe masina:
-Faruri Fata/Spate -Logo`uri Fata/Spate -Stergator Spate Acum urmeaza sa fac comanda de : -Faruri Fata/Spate Lucram incet incet ca sa nu facem risipa de bani aiurea ...chiar daca am 49.000 E se duc foarte repede!! |
2 Attachment(s)
Mi-a iesit o pasenta si am mai facut rost de niste bani ... Nu aveam masina de zi cu zi si cum am o slabiciune la BMW, am fost prin targ si am gasit :
Caroserie: Berlina Fabricatie: 1996 Data inmatricularii: 07/1996 Rulaj: 232,000 km Transmisie: manuala Putere: 150 CP (110 kW) Cilindree: 1995 cmł Norma Euro: euro2 Combustibil: benzina Culoare: gri-metalizat Numari de usi: 4/5 Tara de origine: Germania |
3 Attachment(s)
LA MULTI ANI DE ZIUA BARBATULUI...MERGEM TOTI LA O BERE:lol:
R.Equinox-Thx pentru ajutor utzu02-Nu m-am gandit ce culoare ii dau...poate un rosu> un alt portocaliu> un negru...habar nu am.>Ai grija sa iasa treaba bine acolo la BMW:D Rid3r*RaCe-Vezi ca poate o termini si pe asta in 2 zile...ai mare grija:???: Tis-ul-Ti-ai facut un cadou de Ziua Barbatului! Golf-ul in zilele astea caldurease...a suferit un clean:lol:> am facut portierele clean...arata foarte bine...zilele viitoare trimit portierele la vopsit! Cat despre Supra>a fost dusa intr-un garaj specializat...si s-au apucat baietii de inlocuit evacuarea...mi-a venit turbo-ul dar se va monta maine>>PREA CALD:shock::-P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning