Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

DariusAlexandru 04-05-12 19:17

Re: Masina Mea Virtuala V2

1 Attachment(s)
Acum plec spre Baia Mare,la jurec10,las acolo pisica,şi plec cu el în Germania să-şi cumpere o nouă maşină.Eu mă întorc cu Fiat-ul lui.
Cine vrea ceva piese,până în 1200E total,pot cumpăra,dacă găsesc şi-mi plătiţi când vin înapoi.

Azi am ieşit cu Civic-ul la o mică tură,iar dacă mâine sunt plecat îl trimit pe vărul meu să o înmatriculeze.

O poză din mers:

KidForDrift 04-05-12 19:22

3 Attachment(s)
Tocmai am venit de la Equinox,...am scapat de rugina...si l-am slefuit. Deocamdata il las asa...pana o vopsesc:-)(in curand),si ca un cadou...am primit de la Tis-ul un volan Nardi:drunk::clap:(il avea prin garaj)
In Curand
-Turbo
-Intercooler
-Tevi de evacuare
-Axe

Cristi.megane 04-05-12 19:48

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5009742)
Ford-ul s-a dat ... Am primit o oferta prin PM . Prima oara am crezut ca e gluma ... Ford-ul meu + 500 E pe masina din poze ....

BMW e30 m3, cu motor m54b30 doar 70.000 km rulati ... Omul a avut probleme cu banii si a inceput sa vanda de pe el, pana cand nu mai vroia nimeni nimic ...

Planuri de viitor : sa curat toata rugina de pe motor si sa il aduc pe linia de plutire, insa dupa ce termin cu golfu' ...

PS : Masina e inmatriculata pe BG, am si numerele dar nu sunt montate .

LE : Si doua poze cu motorul .

te pot ajuta cu niste faruri de e30, oem de pe ursu' meu .. iti fac un pret bun :lol:

R.Equinox 04-05-12 22:08

2 Attachment(s)
@jurec10-Lasa ca il repari tu!:))
@CoCoBistrocel-Curcubeu:))...Vrei sa te ajut?:))
@Rid3r*RaCe-Mie mila de BMW..:(..asta e...nu il vinzi?..
@batman-S-a lasat super..imi place..bravo!
@DariusAlexandru-Arata foarte bine asa low..imi aduci aminte de motanul meu:cry::cry:..Iar in legatura cu Civic..Parerea mea e ca e super:X
@Cristi.megane-Frumos frumos!
@utzu02-Arata bine!
@Tis-ul-E DUB?..Zii macar..sa nu visez urat al noapte:)))
@KidForDrift-Mi-a facut placere!

Bun..Acum sa spun si eu

La chevy m-ai am putin si e gata..si la Nissan lucrez cu spor!

jurec10 04-05-12 22:11

Mare dreptate ai batrane:))
Spor la dinozaur!!!

utzu02 04-05-12 22:26

@ R.Equinox - Chiar imi place mult cum arata Chevy , ce ai de gand sa faci cu el dupa ce termini cu el?
@ KidForDrift - Spor la vopsit , ce culoare vrei sa ii dai?

BMW a fost lovit putin .Era in parcare in fata blocului . Cand am coborat sa iau ceva din el , am vazut ca era lovit. Nu e ceva grav doar pe partea dreapta . Poze nu am ca e seara si nu am mai avut chef sa cobor din nou.Poze maine :cry::cry:

PiTyK 04-05-12 22:27

4 Attachment(s)
e46-ele a fost inmatriculat.
La Golf am umblat la suspensii si i-am pus un set de jante de tabla, poze mai tarziu.

KrYpToN 04-05-12 22:52

3 Attachment(s)
Salutare ^_^

Astazi am montat geamurile am lasat botu cu 2 cm si am vopsit bara fata :D dar nari tot nu am gasit :|

UserName615 04-05-12 23:18

4 Attachment(s)
Am cumparat bara fata INGS+1;) Si niste papucei pentru distractie.....
Cost: Bara 560ron
Jantele: 355e

Rid3r*RaCe 05-05-12 08:57

3 Attachment(s)
Ieri am fost cu"BMW M6" in targ si l`am expus la vanzare..
Si un negrotei a venit ia placut si a intrebat cat costa masina aceasta stimate domn... eu i`am zis 50.000 E si el a zis "BATEM PALMA"...Toate bune si frumoase plecam la notar facem actele tot omu pleaca cu masina eu ma intorc la targ si cand colo intr`un colt mai intunecat era un "GOLF 3" .. ma duc vorbesc cu Propietaru masinii si am cazut de acord cu el la pret de 900 E doarece masina nu are Motor !!!
Masina a fost achizitionata ieri !!!
Poze !!!

utzu02 05-05-12 09:37

1 Attachment(s)
@ Rid3r*RaCe - Arata bine Golf'ul . Cat dureaza pana il dai (1-2 zile?) si ce iti iei?:lol:

Nu prea am timp sa il indrept zilele astea , asa ca il voi duce la service unde am fost si cu Civic'ul . Il las pe mana celor de acolo o zi , doua pana il indreapta.Stopul a fost spart si trebuie sa cumpar altul acum .
Cum am spus , poze cu BMW'ul lovit :cry: :

jurec10 05-05-12 10:05

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 5010067)
nari tot nu am gasit :|

Am eu nari de la pisicuta mea dar cromate daca te intereseaza ti le trimit ca nu am ce face cu ele!

Rid3r*RaCe 05-05-12 10:14

2 Attachment(s)
Muncesc de zor am demontat de pe masina:
-Faruri Fata/Spate
-Logo`uri Fata/Spate
-Stergator Spate

Acum urmeaza sa fac comanda de :
-Faruri Fata/Spate

Lucram incet incet ca sa nu facem risipa de bani aiurea ...chiar daca am 49.000 E se duc foarte repede!!

Tis-ul 05-05-12 12:41

2 Attachment(s)
Mi-a iesit o pasenta si am mai facut rost de niste bani ... Nu aveam masina de zi cu zi si cum am o slabiciune la BMW, am fost prin targ si am gasit :

Caroserie:
Berlina
Fabricatie:
1996
Data inmatricularii:
07/1996
Rulaj:
232,000 km
Transmisie:
manuala
Putere:
150 CP (110 kW)
Cilindree:
1995 cmł
Norma Euro:
euro2
Combustibil:
benzina
Culoare:
gri-metalizat
Numari de usi:
4/5
Tara de origine:
Germania

KidForDrift 05-05-12 13:23

3 Attachment(s)
LA MULTI ANI DE ZIUA BARBATULUI...MERGEM TOTI LA O BERE:lol:
R.Equinox-Thx pentru ajutor
utzu02-Nu m-am gandit ce culoare ii dau...poate un rosu> un alt portocaliu> un negru...habar nu am.>Ai grija sa iasa treaba bine acolo la BMW:D
Rid3r*RaCe-Vezi ca poate o termini si pe asta in 2 zile...ai mare grija:???:
Tis-ul-Ti-ai facut un cadou de Ziua Barbatului!

Golf-ul in zilele astea caldurease...a suferit un clean:lol:> am facut portierele clean...arata foarte bine...zilele viitoare trimit portierele la vopsit!
Cat despre Supra>a fost dusa intr-un garaj specializat...si s-au apucat baietii de inlocuit evacuarea...mi-a venit turbo-ul dar se va monta maine>>PREA CALD:shock::-P

All times are GMT +2. The time now is 06:34.

- Copyright 2026 4Tuning