![]() |
|
re: Club Ford Capri
nu va suparatzi pe mine dar m-am luat un opel rekord in 2 usi din 68. poze o sa vedetzi cand o sa vin in tzara. pan atunci google-itzi. asta nu inseamna ca am tradat capriul nu?
|
Quote:
Totusi, o treaba am facut pana la urma... mi-am cumparat supape noi (admisie&evacuare) si pistoane cu segmenti de R1 (166 dolari :D)... din pacate la admisie nu am gasit, momentan, decat 4 bucati... mai caut... poate am noroc. Si vreau sa schimb si simeringurile de la supape, dupa care arcuri, ax cu came, cuzineti vibrochen (care, apropo, are uzura de cota 1, adica +0,25) etc etc etc:) |
|
Nu prea i-mi place.Ia schimbat stopurile pe spate si nu mai are aliura aia de retro si la fel si botul cu grilajul acela. Mhh asa si asa
|
hai sa nu fim geloshi. fatza arata oribil. dar spatele e ok. sa nu uitam ca nu prea multzi din noi avem bani de retro. si daca avem poate nu ne place. dar fatza e urata foc. poate sa ma si bata pt afirmatzia asta ca nu o skimb
|
asa ziceam si eu...am pus sio eu mai demult un link cu aceeasi masina..fata e dezastru..spatele merge, mai ales cu dunga alba :wink:
Cosmine...rekord 68 coupe sau berlina? eu am avut berlina..si mai etse una in C-ta..tot '68 berlina 2 usi...da vezi k am o comanda de coupe in C-ta..poate facem de-un salam :lol: :lol: |
nefeseu frate!
cosmin, da nu e cam urat opelu ala?....parerea mea! silencer- teoretic, ar trebui sa existe o solutie ptr. ca chiulasele de le vand ei cu supape marite sunt tot cele vechi, care le trimiti la ei, le fac un porting, le maresc supapele si ti le retrimit cu pretul ala. |
nu chiar..iti trimit altele facute...nu ale tale..ci ale altuia..ce le-a trimis anterior :D
codrine..Rekordul C arata mult mai bine decat Capra mambo no 2 sau 3...mai ales berlina in 2 usi :twisted: acuma...e clar vb de gust..dar totusi :oops: :D |
Quote:
|
Quote:
e o capra mk1 in cta ,am vb-it cu mosii si le-am lasat un nr de tel sa ma sune al lor fiu ... dar nimic pana acuma. |
pai is din aia dilimani..de aia nu suna :oops: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
cred ca e berlina
|
E misto masina... aduce mult cu Granada MKI.
|
sper sa ma apuc de ea la toamna!
money talks |
da capra? e gata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning