Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

cosmineloo 22-03-07 10:04

re: Club Ford Capri

nu va suparatzi pe mine dar m-am luat un opel rekord in 2 usi din 68. poze o sa vedetzi cand o sa vin in tzara. pan atunci google-itzi. asta nu inseamna ca am tradat capriul nu?

Silencer Power 22-03-07 19:38

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 805609)
nu am pus dar asta intentionez. numa ca nu prea pare sa aiba loc. oricum, daca le iei inaintea mea, sa-mi spui daca incap

Nu am mai luat pana la urma, pt ca nenea de la alezari mi-a spus ca nu poate sa mareasca admisia "... nu am de unde sa mai iau" si sa iau chiulase la 1500 euro doar pentru 2 mm de admisie nu mi se pare tocmai... rentabil.
Totusi, o treaba am facut pana la urma... mi-am cumparat supape noi (admisie&evacuare) si pistoane cu segmenti de R1 (166 dolari :D)... din pacate la admisie nu am gasit, momentan, decat 4 bucati... mai caut... poate am noroc. Si vreau sa schimb si simeringurile de la supape, dupa care arcuri, ax cu came, cuzineti vibrochen (care, apropo, are uzura de cota 1, adica +0,25) etc etc etc:)

panaitescud 23-03-07 00:02

de vanzare !!https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...I_xx50585.html

sastra 23-03-07 16:34

Nu prea i-mi place.Ia schimbat stopurile pe spate si nu mai are aliura aia de retro si la fel si botul cu grilajul acela. Mhh asa si asa

cosmineloo 24-03-07 19:21

hai sa nu fim geloshi. fatza arata oribil. dar spatele e ok. sa nu uitam ca nu prea multzi din noi avem bani de retro. si daca avem poate nu ne place. dar fatza e urata foc. poate sa ma si bata pt afirmatzia asta ca nu o skimb

florin_cars 25-03-07 18:27

asa ziceam si eu...am pus sio eu mai demult un link cu aceeasi masina..fata e dezastru..spatele merge, mai ales cu dunga alba :wink:

Cosmine...rekord 68 coupe sau berlina? eu am avut berlina..si mai etse una in C-ta..tot '68 berlina 2 usi...da vezi k am o comanda de coupe in C-ta..poate facem de-un salam :lol: :lol:

codrin44 25-03-07 18:31

nefeseu frate!
cosmin, da nu e cam urat opelu ala?....parerea mea!
silencer- teoretic, ar trebui sa existe o solutie ptr. ca chiulasele de le vand ei cu supape marite sunt tot cele vechi, care le trimiti la ei, le fac un porting, le maresc supapele si ti le retrimit cu pretul ala.

florin_cars 25-03-07 18:39

nu chiar..iti trimit altele facute...nu ale tale..ci ale altuia..ce le-a trimis anterior :D
codrine..Rekordul C arata mult mai bine decat Capra mambo no 2 sau 3...mai ales berlina in 2 usi :twisted:
acuma...e clar vb de gust..dar totusi :oops: :D

johnny111 26-03-07 13:24

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 813021)

O stiu. daca nu ma insel, prin toamna am postat si eu o poza cu ea. Masina era putreda acum un an jumate (am vrut eu s-o cumpar). Baiatul care a luat-o s-a chinuit s-o refaca, dar toata e plina de petice puse stangaci si deja a iesit rugina prin vopsea. Nu merita luata si pusa la punct. DPDV al designului, ma abtin sa comentez:twisted:

kirin 26-03-07 20:24

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 817165)
asa ziceam si eu...am pus sio eu mai demult un link cu aceeasi masina..fata e dezastru..spatele merge, mai ales cu dunga alba :wink:

Cosmine...rekord 68 coupe sau berlina? eu am avut berlina..si mai etse una in C-ta..tot '68 berlina 2 usi...da vezi k am o comanda de coupe in C-ta..poate facem de-un salam :lol: :lol:

dai tot din casa:D .parca ziceai ca si-a mai luat cineva unul

e o capra mk1 in cta ,am vb-it cu mosii si le-am lasat un nr de tel sa ma sune al lor fiu ... dar nimic pana acuma.

florin_cars 26-03-07 21:19

pai is din aia dilimani..de aia nu suna :oops: :lol: :lol:

cosmineloo 27-03-07 11:57

2 Attachment(s)
cred ca e berlina

Silencer Power 27-03-07 12:34

E misto masina... aduce mult cu Granada MKI.

cosmineloo 27-03-07 13:46

sper sa ma apuc de ea la toamna!
money talks

codrin44 27-03-07 14:15

da capra? e gata?

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning