![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
par 17" , 9J spate si 7.5J fata ...asa am impresia
|
anvelope pt 16" sa stea intinse sunt toyo, yokohama si falken si de la 50 in jos sunt toate cu protectie pt janta
@Syn daca iti pui flanse de 20mm pe spate si anvelope pe 225/35/17 pe jante o sa incapa la fix pe fata nu-ti recomand flanse/distantiere |
2 Attachment(s)
Din cate am citit pe vwvortex cele mai bune anvelope pt stretch sunt
toyo t1-s dunlop sp9000 dunlop sp8080e falken fk451 Daca vrei iti trimit link cu detalii despre stretch in engleza. Si astea tot 9J sunt ? Bass-ule nu pot sa nu pun flanse ! Jantele sunt 5x110. Merita sa ma chinui sa le gauresc? |
sunt de parere ca daca te apuci de gaurit numia strici jantele fara sa ajungi la vre-un rezultat
|
Nu m-am gandit o secunda la gaurit, singura mea varianta sunt flansele !
Cat mai mici pe fata si de 20mm pe spate daca spui. Pe spate daca sunt 235/35/17 o sa frece ? Asa sunt acuma dar atunci cand le vine randul o sa pun 225/35/17. E foarte ciudat! Unii spun .. nu-ti lua, arata urat pe 17 cu 10J, altii spun i-ati .. |
adevarul este ca 10j arata foarte bine pe o berlina
|
1 Attachment(s)
Nu vreau sa arat asa .. :???::???:
Cei care doresc sa vada diferite anvelope "intinse" pe diferite jante pot sa incerce aici > http://www.tyrestretch.com/index.php Sunt poze cu marea majoritate a jantelor pe dimensiuni. |
fratiiiilor ce-i cu somnolenta asta???nu mai dormiti
|
au dat ma ghioceii pana la urma? ca vreau sa cumpar unu`
|
Quote:
|
ma, si ce sa cred eu cand imi zici ca ii cumperi lu` bianca un ghiocel tu? A???
|
Quote:
|
here is ade
Bai io zic ca nu i frumos sa vorbiti despre persoane (cum ar fi Bianca de exemplu) atunci cand ele nu sunt de fata. Nu-i asa? :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning