![]() |
Re: Întâlnirile membrilor 4tuning din Bacău
Quote:
|
Quote:
|
Eu unul îi mulţumesc lui f0cs pentru fotografii, fara el n-ar fi fost decât vorbele noastre.
Chiar eram agitat înainte de întâlnire cum ne facem cu pozele, că ies mizerabil cu camere normale, şi mi-am amintit că vine el, am fost liniştit că s-a rezolvat, ştiu cum îi ies lui şi aşa a şi fost :) |
pe cand urmatoarea? poate primesc si eu vriun sms :) ca net-ul de pe tel. merge mai greu.
|
prima saptamana dupa 4Tuning Days , adica 21 martie...
|
Imi pare rau ca nu am ajuns si eu da am dus leonu in service oleaca pentru revizie si cealalta masina nu era acasa ! Data viitoare apar si eu !
|
Quote:
cu plecarea/statul la buc la 4td cum se face??? |
talk 2 aleks, iti va explica tot programu @ telefon :)
|
k...danke:*
|
Păi noi plecăm vineri, avem o locatie foarte frumoasă lângă Regie, unde stăm în fiecare an, cu camere elegante, o vilă nou construită, cu brazi mari în jur să nu auzi nimic, cu piscină interioară cu berea de bun-venit din partea casei etc, la vreo 140 de lei pe noapte, stăm 2 nopţi, pentru că vineri amenajăm standul PLMtuning.ro acolo, iar duminică ne întoarcem după prânz. Maşini o să meargă 4 sau 5, deci loc o să fie în ele, eu am maşina plină, dar restul nu, deci puteţi să daţi semn că locuri se găsesc, iar la cazare vă puteţi combina lejer să ieşiţi ieftin:)
|
era vorba de o intalnire pe vineri seara, se mai anunta careva sau a reintrat lumea la hibernat?
|
Quote:
|
Clar..Diseara sau Vineri...Hai... :D
|
Vineri ? Ca vin si eu de data asta :(
|
Azi e joi, maine seara ne vedem pe undeva?
Unde anume? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning