![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
eu am 1-2 mm distanta la ET 15 fara distantiere si la fel vroiam si eu fata spate flanse de 2 cm. pe spate intra " fortat" se rezolva foarte usor. dar vroiam sa stiu daca imi merg si pe fata si nu prea m-am impacat niciodata cu et-urile astea, ma cam baga in ceata aripile nu vreau sa le roluiesc, vreau doar sa tai/indoi buza aripei ce merge in interior. totusi asi fi curios de o distanta mai exacta daca poti aprecia. Ms! |
fara distantiere imi atinge in jamba...
cu distantiere si cu cauciuc balon 40 nu atinge in aripa la balon 45 cateodata pe viraje la viteza mai mare atinge un pic in aripa |
cumetreee ce se mai aude de ursu tau??? se mai vinde sau nu???:)))
lasa-l in ograda ta ca-i shade bine acolosha:)))) vereee fara urs esti ca femeia fara .... :))))))))) |
Quote:
acum fara nici un fel de distantier am 1 mm pana in jamba(bag fortat o cartela de telefon intre ele. |
Quote:
Quote:
la et 15 stiu ca e la mm ....incearca cu unul de 0,5 mm... |
Quote:
|
Quote:
|
buna , imi poti spune si mie te rog , daca vrei bine inteles , codul de culoare de la ursul tau ,ms
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=DIUEH...eature=related
iauzi jakaleeeeee=))))) AM 2 jemene una e alu fimea si una e a mea e diferenta de o luna intre ele=)))) una o am la SHARA STRAMBA =))))))))):peace::peace: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
fratele meu ti-am zis cand eram cu bmw'u ala negru si langa mine 3 pasarici intr-un fiat...au stat ce au stat au ras de sticker...:)) aratau cu degetu spre el si la un moment dat imi face una semn sa las geamu jos :)) las io geamu jos si ma intreaba aia cine e jakalu?:)) ii zic cine esti si ce ma intreaba pasarica=))))" MAI SUNT OUA PRIN MASINA??? " =)) la care ma uit la pantaloni in jos =)) si le zic " MAI SUNT VRO 2 " =))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning