![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Barum-nush dar io nu vad farmecu muntilor din spate pe parbriz... parerea mea.. sper sa nu fie criticata, eu unu consider ca ii sta mult mai bine fara.. geamurile laterale sunt cam ireale... cam atat in rest imi place god job
|
2 Attachment(s)
@barum...ai niste idei foarte tari...dar nujh...te pierzi pe drum...mie carbonul mise pare putin ireal si reflexiile (cred ca asta ar trebui sa fie) de pe geamuri sunt prea accentuate...intercoolerul pare stramb....bara fatza pare putin cam...ciudata....si la spate, selectiile par patratoase...
baietzi.....vreau si eu macar un comentariu pt asta.....va rog frumos:D 10x anticipat |
esti tare mei trickz...nu m-am putut abtine...dar capota aia "pirate look" e dementiala...tine-o tot asa si sigur nu vei ajunge prea departe;)
|
2 Attachment(s)
Somnoros :roll:
|
foarte misto gabi ...
|
daca esti atent se vede ca ai coborat masina ... in partea de sus a pozei nu ai refacut backgroundu ...
|
Gabi... Pragu se incheie cam urat :(
|
Quote:
|
Quote:
|
lowrider.STI - despre ce masina vorbesti?
Barum - cam luminata in comparatie cu fundalul Trickz - terminatiile pragului (spatele prea in spate si fata prea multa lumina pe dedesubt)parerea mea, si ar trebui sa-i faci ceva si in spate...ca asa e cam neuniforma... spatele sus, pragul la mijloc si spoilerul mai jos.. nu prea sunt la acelasi nivel... Gabi - pleoapa din plan secund arata cam ciudat.. |
2 Attachment(s)
Nu e mare lucru dar e brush 100%
|
Ai dreptate nu e mare lucru da e frumusel , puteai sa modifici putin bara dar in rest e belea ptr Brush....
|
2 Attachment(s)
seatu ptr vt league..poate imi lasati si mie niste comentarii...
|
Dj-ul : Roata de fata e putin ovala , ai uitat sa-i faci umbra la jante acolo , intre roata si caroserie ... in rest ok ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
... l-am facut si eu :)
comment please ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite am iceput sa va iau sfaturile si cred ca am facut mici progrese:lol: .La asta am lucrat 3 ore:lol: .
|
Wow ! Am mult de comentat ! Va iau la rand !
sNap7 ( seat ): Jantele sunt chair aiurea ! CE-ai facut la far fata e ciudat ! Paint siudat interior cam inchis pentru o astfel de zi ... Djul : @(!8Y_M plate ? :lol: ... anyway sa continuam ! Carbon ireal ! Si mai sunt cateva .... sNap7 ( nissan ) : DE CE NU INTELEGETI ?? E DEJA TUNATA ! Nu trebuie sa o aranjati si voi ... ca nu se poate mai bine :wink: ! Ai greseli ! Oversmudge, selectii aiurea, carbon ireal ... |
Quote:
sa incepem...eu zic ca mai bine dekt sa tragi de prag si de spoilere in halu asta de zici ca sunt niste sani de baba lasati:lol: :lol: :lol: mai bine mai lasa'i garda la sol si tragai mai putin de ele si iesea mai frumos;) plasa dp spoiler nu are umbre si prin ea se vede din spoileru stock |
@ (!8Y_M- o doamne! tu zeul plexiglasului! mai ganditi-va ma ce vorbiti cand va apucati sa suferiti aiurea!
S-a umplut forumul asta de ZEI in TUNING (styling,mecanica,virtual tuning,TOT) Quote:
nu cred k cineva poate fi atat de inapt incat sa faca asta in 3 ore :lol: |
Quote:
FOARTE EXTREM DE BINE ZIS SKILLZ`u !!! |
Quote:
Uite... ca sa vezi ca si eu sunt ZEU, te provoc sa te reintorci in bransa :D |
Quote:
prea putini mai sunt okay. iar tu te-ai ridicat foarte repede si esti acolo intre favoriti.un bun exemplu pe care nimeni nu vrea sa-l urmareasca... cat despre 'the return':lol: :lol: :lol: ,la stilul asta niciodata.timp nu prea am,dar de dragul unei masini frumoase m-as risca sa nu dorm o noapte,si sa investesc in cateva red-bull-uri....problema e ca nu mai am rabdare.....nu mai am rabdare cu toti pseudozeii astia jenibili.ei sunt cei mai tari,ei sunt punctul de referinta in tuNNing,ei stiu,ei fac cum vrea p#0L@ lor,ei sunt designeri,ei sunt inovatori...........doamne ...cred ca as putea sa continui pana maine! de aceea usor usor am iesit cand treaba era...relativ okay.am tot sperat sa isi mai bage mintile in cap....dar....tot cam aia pe care ii stiu eu au ramas. |
2 Attachment(s)
Am mai facut si eu o masina... :-) ... Comments...
|
arata destul de bine dar janta spate nu e pusa la fel adik are spitzele alfel indreptate fata de aia de pe fata....
cam are dreptate skillz-u si gabi....trist dar adevarat:( asta e acu sa speram ca intr'o buna zi vor muri si ''toti pseudozeii astia jenibili.ei sunt cei mai tari,ei sunt punctul de referinta in tuNNing,ei stiu,ei fac cum vrea p#0L@ lor,ei sunt designeri,ei sunt inovatori'' am incheiat citatu:D |
Quote:
|
andrey2003 -puteai sa lasi garda la sol mai jos decat sa tragi de spoilare cred ca ii statea mai frumos.. nu i-ai adus mari schimbari dar se cunoaste ...
|
bobohtml - am lasat'o jos dar... nu mi'a placut...
mari4spd - roata spate inseamna ca era ovala si pe masina originala... :P nu am tras de ea deloc... :P |
@ madskilz - am zis pexiglas pt ca lumea a zis geam...
- nu ma consider un zeu al tuningului... nu sunt asa de experimentat ca voi... dar observ greselile.. daca va deranjeaza.. nu mai comentez.... - io nu am gasit scris de mine tuNNing pe nicaieri.. si daca totusi s-a intamplat.. te asigur ca a fost o greseala... |
asa a fost si asa va fi mereu.......inante era mai bine si acum e mai rau....si asta nu doar in vt......cine reuseste sa treaca peste bine...cine nu,sa continue sa traiasca in trecut
|
2 Attachment(s)
Mda am facut si eu seat-u......Comentati pls:D
|
2 Attachment(s)
Uite ca acuma am facut in 1 ora.Sper sa va placa!! :lol: :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
iunut.....selecti de *** la tints....nu mai folosi plasa aia ca nu iti iese bine...nu mai folosi atat brush si nu mai trage de componente si nu mai da copy paste la aceleasi componente...vorba lu ra2 parca ar fi tate de baba (scuze expresia)....si imi sustin parerea....ALEGETIVA UN STIL SI FACETI MASINA IN STILUL ALA.....ori race ori dub ori ce vreti voi....
edit: jantele alta luminozitate(pe langa ca sunt alt stil cu masina).....pleoapele sunt m*ci facut...si desigur, eleronul....total lipsit de unghi...sper ca nu am fost prea dur cu tine....invata din greseli...nu face o masina numai ca sa o faci repede...etc etc.... si mai ascultatii si pe aia mai ''batrani'' din cand in cand, ca or stii si ei ceva in plus fatza de voi,nu??;) edit2: se vede prin plasa spoilerul vechi /:)...ciudat... |
Imi cer scuze dar eu mereu ma chinui sa fac ceva frumos iar voua nu va place nimic.Nu exista nimic pe aici unde incepatori sa isi puna masinile?:cry: :x
|
2 Attachment(s)
am muncit ceva la asta
si copiat si ceva brush oricum m-am distrat cu ea mai ales pt ca nu imi placea masina si vroiam sa vad ce iese :) |
aaaaaaa scuze ca fac al 2 post dar mi-e sila sa il editez pe ala
ma sina nu e gata inca |
Quote:
edit: bmwfan...mie cel putin mise par ciudate reflexiile....si intercoolerul imi pare pus...nasol...pluteste???:D ma rog...daca mai vad greseli mai iti zic:D oricum e frumoasa.. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning