Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

K4MiK4Z3 03-12-10 15:19

Re: Club CIELO

Am avut si eu cam aceleasi probleme, am schimbat delcou fisele bujiile , si sa mai remediat putin dupa aceea a inceput iar sa faca si am incercat motorasu de relantii, incearca sa il cureti putin (pistonasu ala din motoras si lacasu unde intra) , si daca nu merge vezi unde gasesti unu de proba sa vezi daca e de la el, la mine sa dovedit a fii si injectoarele o problema, leam schimbat cu unele de nubira si merge foarte bine si trage mult mai bine din cauza celor 2 duze in plus.Dar si consumu e pe masura, nu stiu ce sa iti spun eu asta am facut acum iale si tu pe incercate schimba cate una si vezi de la care e, aa ar mai fii pompa de benzia dar nu cred ca ai zis ca si pe gaz face la fel.nu stiu altceva, santate numai bine

flavirus 03-12-10 16:10

Parera mea ca cel mai indicat eleron e cel LIP ..subtire finutz asta pt o masina de strada . daca vorbesti de una putin mai obraznica alegi unul putin mai inalt dar fara sa exagerezi .. PREA INALT strica tot .. pozele de mai sus cu cele 4 eleroane parca erau sunt excelente exceptand ultimul.
Ispiratie este .. te`au ajutat baietii .. acum mai ramane doar bunavointa din partea ta ..:P Succes!

CT97AMD 04-12-10 22:51

Salut,am si eu un prieten cu un cielo in si spune ca la cielo sticla de la faruri e prinsa doar in cleme si ma contrazic cu el ca nu e asa.

tiolik 04-12-10 23:17

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3870771)
Salut,am si eu un prieten cu un cielo in si spune ca la cielo sticla de la faruri e prinsa doar in cleme si ma contrazic cu el ca nu e asa.

la cielo sticla este prinsa cu cele 5 cleme si lipita cu mastic

CT97AMD 05-12-10 09:10

Multumesc tiolik si eu am spus la fel ca altfel intra apa,praf de toate pakolo...

run4fun 05-12-10 09:26

1 Attachment(s)
Sticla ca cielo este prinsa si in cleme si cu mastic de jur imprejur. Daca dupa ce le desfaci daca nu pui la loc silicon sau nu incalzesti masticul o sa transpire farurile. Ca sa le desfaci trebuie sa le incalzesti cu feonul industrial si trebuie sa ai mare grija sa nu le spargi. Eu le-am facut pe ale mele asa.

CT97AMD 05-12-10 10:49

Au iesit frumos insa acel baiat care are masina prezentata pe 4tuning "Cielo CT 97 BMX"nu stie absolut nimic despre aceasta masina si se contrazice cu mine.Unde mai pui ca el le spune la acele becuri cu lumina mai alba gen Philips vision plus el le spune BIXENON.Nu are nici cea mai mica treaba cu masina asta,nici eu nu m-am nascut invatat dar nu ma apucam sa ma contrazic cu cineva care mai stie cat de cat despre acea masina.

run4fun 05-12-10 16:22

Multumesc! SI eu am Blue vision.... Xenoane poate in viitor ca e criza....

Robert_MNW 05-12-10 20:25

@run4fun daca vrei sa vinzi Philipsurile da un semn! Te scap eu de ele ca vreau un set H4.;)

Am rezolvat problema de mai sus, fise noi si bujii! Multumesc!

Robert_MNW 05-12-10 20:57

Nu mai pot da edit...revin cu o intrebare, nu imi mai merg pozitiile! Si nu am capacul la sigurante, imi poate spune cineva care este siguranta care e responsabila cu pozitiile?

run4fun 06-12-10 14:11

1 Attachment(s)
Becurile nu sunt de vanzare pentru ca momentan nu am bani de xenoane.

Atasez schema cu sigurantele de la cielo

Robert_MNW 06-12-10 14:19

Mersi pentru poza.;)

Greku`BWJ 06-12-10 15:29

Stie cineva daca merge pe cielo volanul de astra g? si daca pot face ceva sa mut si claxonul ?

run4fun 06-12-10 15:44

Din cate stiu eu nu merge. Sa ma contrazica cineva daca nu am dreptate.... Claxonul il muti unde vrei tu....

RaZVaN_17_06 06-12-10 21:54

Am si eu o intrebare.
Ma bate gandul sa imi schimb bateria (fabrica) cu una noua.
Ce marca este mai buna sau imi recomandati?
Si daca vreau sa montez una cu amperi mai multi ce alternator mai puternic pot monta pe cielo?

ALEX_BZN 06-12-10 22:28

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 3876553)
Am si eu o intrebare.
Ma bate gandul sa imi schimb bateria (fabrica) cu una noua.
Ce marca este mai buna sau imi recomandati?
Si daca vreau sa montez una cu amperi mai multi ce alternator mai puternic pot monta pe cielo?

Acu o luna am schimbat si eu bateria la cielo, si am pus una mai puternica in amperaj. Cea veche era 55Ah si cea noua este de 62Ah. La diferente asa de mici nu e nevoie sa schimbi alternatoru sau alte componente, deoarece masina are releu de incarcare. Merge sa pui si baterie de 70Ah fara probleme, dar nu stiu daca are loc in locasul ei. Parerea mea ca 62Ah este deajuns.

RaZVaN_17_06 06-12-10 22:50

si ce marca ai cumparat?

ALEX_BZN 07-12-10 13:50

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 3876726)
si ce marca ai cumparat?

Caranda, deoarece cea veche tot caranda era, o avusesem pe o dacie 3 ani si cand ma luat cielo avea bateria proasta si am pus-o pe cielo si a mai tinut inca 3 ani dar la primul frig in toamna a inceput sa dea semne si am zis sa iau tot aceeasi marca de baterie ca am fost multumit de durata celei vechi( 6 ani).

RaZVaN_17_06 07-12-10 14:43

Inseamna ca si eu tot caranda o sa caut daca a tinut atat. Sa vad totusi daca se da batuta actuala.

nameless20 07-12-10 17:41

Am luat si eu una pereche kit de bi-xenon H4 35W 8000k.. si am de gand sa le montez maine pe cielo meu. Aveti niste sfaturi bune? Trebuie sa am grija la ceva anume cand le voi pune ?
Si inca ceva.. reglajul ala de faruri de pe bord poate fi facut mai "sensibil" ? Adica sa pot ridica sau lasa farul mai jos putin mai mult ?
As vrea sa las farurile putin mai jos fiind puternice sa nu am probleme in trafic, sa nu ma injure nea petrica ca ii orbesc ochelarii

inchains0 07-12-10 17:53

reglajul electric din buton are doar 3 pozitii, daca vrei sa cobori sau sa ridici mai mult, ai reglaj la fiecare far, cu o cheie cu dinti (sincer, nu stiu cum se numeste exact) poti regla manual cat de mult vrei sa le cobori sau sa le ridici, insa ai grija sa nu fie diferenta intre cate ture dai la fiecare far ca le dereglezi si apoi o sa bata anapoda.

RaZVaN_17_06 07-12-10 22:47

Defapt ca sa iti coboara farul , in spatele fiecarui motoras electric ai un surub de plastic care merge rotit cu surubelnita, sau cu o cheie.
Rotesti la stanga pentru a cobora raza.
Ca sa nu stai sa numeri turele, tragi masina la gard si cobori un far, apoi il cobori si pe al doilea la acelasi nivel.

mike-fullspeed 07-12-10 23:26

ce le sti tu pe toate :D

apropo ai pus lupele alea de ziceai de ele?

Greku`BWJ 07-12-10 23:37

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3879272)
ce le sti tu pe toate :D

apropo ai pus lupele alea de ziceai de ele?

Ba , ba ! Tu...'Maic" , ce ai cu vecinu`...chiar se pricepe :P !

nameless20 07-12-10 23:53

Mersi mult de sfaturi :P revin maine cu poze sau poate cu un video sa vedem ce iasa

RaZVaN_17_06 08-12-10 05:43

mai am de lucrat la ele :sad: dar sunt complicate, greku a fost la teste si stie ce vorbesc.
Mike ai strans $ pentru proiectul tau?

mike-fullspeed 08-12-10 07:44

nu mai pun din alea....

AdrianSB 08-12-10 12:44

Am si eu o intrebare pentru cei care deja au facut modificarea . Ce pasi trebuie sa urmez pentru a trece pe CIV alta dimensiune a anvelopei fata de cea trecuta din fabrica ? Precizez ca am fost la reprezentanta daewoo sibiu si m-a trimis la ARR , iar cei de la ARR la reprezentanta pentru un device de service de la ei . Am revenit la reprezentanta si mi-au spus ca ei nu pot da asaceva . de unde sa fac rost de device-ul respectiv sau ce altceva pot face. Momentan pe CIV am 175 / 70 R13 si vreau sa trec 195 / 50 R15 fata ,respectiv 205 / 50 R 15 spate

inchains0 08-12-10 13:08

nu stiu exact, dar mi se pare ca la R. A. R. trebuie sa mergi, acolo iti pun masina pe linie, testeaza frane, acceleratie, suspensia, si daca se coreleaza bine viteza reala cu cea indicata de vitezometru in primul rand pentru asa ceva. Am inteles de la cineva ca se verifica si nivelul de zgomot la rulare cu noile dimensiuni ale rotilor.
Oricum, se poate omologa si alta dimensiune, decat cea de fabrica ,cred ca cu mare bataie de cap si bani cheltuiti. Apoi, in caz ca la R. A. R. ti se omologheaza noua dimensiune, tot ei iti fac si modificarile in talon mi se pare......, sau iti dau o hartie ceva cu care sa te duci apoi sa modifici in talon.

inca o chestie, am vazut ca in taloanele astea noi nu se mai specifica dimensiunea anvelopelor, asa ca la un control al militiei nu ar avea cum sa confrunte.

RaZVaN_17_06 08-12-10 13:33

In taloanele noi nu se mai trece marimea anvelopelor/jantelor.

Si ca sa iti omologhezi alte dimensiuni, te duci la service si le spui ca vrei si tu de la ei o foaie cu noile marimi si semnatura.
Apoi fugi la RAR nu la ARR si ceri omologarea altor marimi pentru anvelope.
Nu stiu exact cam cat te costa, dar din cate am inteles se invarte intre 70-150RON
Dupa ce primesti toate actele de la RAR te duci la politie sa iti faca modificarile in talon.

Nu stiu daca este 100% corect, asta mi s-a explicat si mie in vara cand am vrut sa le omologhez, dar am renuntat.
Bafta.

AdrianSB 08-12-10 13:37

nu sunt dimensiunile trecute in noul talon , dar se poate verifica CIV-ul , iar daca nu corespund ... e naspa , de aia vrea sa fiu legal , mai bine dau 400 ron sa le omologhez , decat 500 amenda plus umblatura dupa talon sa-l ridic .

inchains0 08-12-10 13:53

in brief-ul masinii, in unele cazuri, sunt trecute mai multe dimensiuni pentru anvelope/jante, insa janghinele de la R. A. R. atunci cand dau datele pentru eliberarea talonului mentioneaza doar dimensiunea care se afla din fabrica pe masina si eventual inca una, in special pentru anvelope de iarna (de obicei cea in care talonul e mai mare).
daca ai noroc ca dimensiunea pe care o doresti tu sa fie trecuta in brief, cred ca nu e foarte greu sa iti treci dimensiunea in talon, e bine sa ai acel brief si cu el sa mergi la R. A. R. sa demonstrezi ca producatorul a testat dimensiunea respectiva pe vehicul si ca e "omologata" de fabrica a se utiliza.

Ma rog, cam asta e ideea, sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. :peace:

AdrianSB 08-12-10 14:11

brief-ul nu este cumva talonul din vest ??? A mea a fost cumparata in 96 din romania de la Rodae Craiova , in plus pe talon ca dimensiune am trecuta doar de 175 / 70 R 1 nici macar 13 nu scrie :)

run4fun 08-12-10 14:37

Cand am fost acum la rar pt itp nici nu s-a uitat pe talon. Din cartea masinii a verificat dimensiunea la anvelope si spre marea lor dezamagire era buna.

CT97AMD 08-12-10 17:48

Eo ii dau dracu de idioti,am fost cu megane-u la itp,si mau trimis la rar ca am pus anvelope de iarna si aveau indicele de viteza altul decat cel din CIV,adica cele de pe CIV suporta viteze de 210km/h iar cele actuale doar 195km/h.L-am intrebat cine plm mere cu 195 iarna si mia raspuns ca nu are ce face.M-am dus la dracu la R.A.R,si omu de acolo mi-0a spus sa ma duc la nustiu ce centru de itp pe varianta,am fost acolo ca sa-mi spuna omul acela foarte de treaba ca nu are de ce sa se lege de asta,si mi-a trecut parafa si semnatura ca sa-mi aprobe cauciucurile.Unde mai pui ca mi-au spus de trusa de prim ajutor si de extinctor ca au expirat,ba dale draq aveam un extinctor in espero care avea 20 de ani si l-am testat sapt trecuta si mergea ca nou.Am cumparat si trusa respectiv extinctorul si maine urmeaza sa merg sa-mi dea ITP.Apoi cine o mai merge la renault pt itp sa-i stea itpu un gat.Am eo un baiat la seat care ma trece cu 1 milion.
P.S.La R.A.R mi-a scris acel domn (bagalas in ***** masii)pe cartea masinii si de acele cauciucuri fara sa mai paltesc nimic
P.S 2 :Cand mi-au verificat franele suspensiile si emisiile mi-au cerut 90 lei,maine sa vad cat mi-o mai cere:))

inchains0 09-12-10 10:36

Anul trecut cand am fost sa fac itp-ul la masina, cand a vazut tipul de acolo ca am jante mai mari, stopuri schimbate si evacuarea mi-a zis sa vin mai tarziu ca cica se tot invartea unul de la R. A. R. prin zona si i-a fost teama sa nu vina tocmai cand era cu masina mea si sa aiba apoi probleme.......... in fine, am revenit cand mi-a zis si totul a fost ok, desigur, l-am lovit si pe el cu 50 lei.

ideea e ca in unele cazuri se face exces de zel si te recheama la itp pentru chestii minore iar in alte cazuri trec masini cu mari nereguli. Stiu cazuri cand au trecut prin itp masini cu motroare schimbate, desigur de capacitate mai mare si netrecute in talon insa in stare tehnica de admirat (GNT - c20let pe espero; PAL - 3.5 pe urs de 1.8 la baza)

AdrianSB 09-12-10 14:11

multumesc pentru pareri ! dar totusi cineva ce a facut aceasta omologare imi poate spune ce pasi a facut ? cat mai repede , luni am ceva timp liber si ma apuc sa umblu dupa actele necesare ,dar sa stiu si eu de unde sa incep ! Multumesc anticipat !

inchains0 09-12-10 14:41

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 3882943)
multumesc pentru pareri ! dar totusi cineva ce a facut aceasta omologare imi poate spune ce pasi a facut ? cat mai repede , luni am ceva timp liber si ma apuc sa umblu dupa actele necesare ,dar sa stiu si eu de unde sa incep ! Multumesc anticipat !

am gasit asta pe un site: http://www.rarom.ro/RO/article--Ment...nale--204.html poate te ajuta cu ceva.
oricum, uita-te pe site-ul R. A. R. poate gasesti acolo ceva concret, sau suna la telefon, poate or avea un numar de informatii ceva ca sa te lamuresti pe deplin despre ce ai de facut!!! Bafta multa!!! :peace:

run4fun 09-12-10 15:23

La chevrolt aveo are in talon trecut de la 13-14-15-16 toate 4 din fabrica fara interventii...

EK90 09-12-10 17:51

Salut! Are cineva idee daca se potriveste ansamblul de la stergatoarele de Espero pe Cielo (tot sistemul ala de misca stergatoarele)? Multumesc!

All times are GMT +2. The time now is 17:26.

- Copyright 2026 4Tuning