![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
7 Attachment(s)
a vazut cineva skyline in romania sau are cineva de la noi asa ceva eu nu am vazut pana acum...oricum daca are cineva poze cu skyline in romania sa puna poze..pls...in rest parcarea de la casa poporului:D
|
Skylineul e din Japonia :shock:
|
Da foarte bine albul pe acel infiniti
P.S:Am vazut pe Bucium in Iasi un dodge viper gri...e bestial,e foarte jos,si scoate un sunet superb! |
10 Attachment(s)
masini mai putin tari, vazute la noi .....
|
@lexion: nu`i rau :D....;)
|
hai sa nu mai postam masini care n-au ce cauta pe aici ..
stau de 1 ora pe topicu asta si am vazut , doar .. maxim 5 masini cu adevarat noi / tari .. |
lexion...unde sunt facute pozele? la care sediu?
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
intradevar una din cele mai tari din RO:
Attachment 437972 Attachment 437973 Attachment 437974 Attachment 437975 :rolleyes2 |
mai este un s, brabus si in sibiu. negru daca mai tin minte bine
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
inca unul :lol:
|
Quote:
va spun numai atita, viteza este limitata din cauza cauciucurilor, cine se pricepe, stie despre ce vb. ;) |
Kit`uri nu kit;))Imi dau seama k e racheta:DFrane ceramica suna bine are un tov pe un m3:X:X;)Oricum e super masina:X
|
Quote:
|
http://www.wreckedexotics.com/newpho...071206_001.jpg
http://www.wreckedexotics.com/newpho...071206_002.jpg http://www.wreckedexotics.com/newpho...071206_003.jpg Car: 2007 Porsche Cayenne Magnum Edition Description: Female driver crashed into 5 cars after going out of control. Location: Constantza, Romania |
Quote:
Nu pot sa imi imaginez cat costa , avand in vedere ca un CLS Rocket cu aceasi configuratie a motorului sare de 350.000 euro, un S65 AMG din start costa 250.000E + modificarile = ceva cu multe multe zeroruri :-) Felicitari proprietarului, un adevarat pasionat si colectionar, nu am crezut ca va ajunge vreodata in Romania un Brabus V12S ;) |
Quote:
|
R8 argintiu YCI la numar parca...parcat milimetric pe o straduta adiacenta dorobanti langa un tomberon din acela vechi din tabla ruginita....:rolleyes2
|
TOT RESPECTUL pentru acel S BRABUS si pt. proprietar...in afara de kit-ul Lorinser...:cry:
Quote:
M-am uitat intr-un catalog Brabus si am constatat ca V12S si T65S au aproape aceiasi cai (diferenta de doar vreo 5-7 cai). T65S e bazat pe S 65 AMG, pe cand V12S e bazat pe S 600. :D |
Quote:
cate masini poti sa lovesti pina termini de dat cu ruj pe bot? tipic imbecilitate la volan..:twisted::twisted::twisted: |
mda... pacat de porsche .
|
Quote:
de carrera gt ce mai zici? :rolleyes2 |
|
stie cineva ceva sau are cineva poze cu un rs4 alb decapotabil care pe deasubra pe spate are un abtipild cu CARGUS :). yo l-am vazut aseara si arata tare bine plus k era prima oara cand am vazut unul decapotabil
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
apropo, exista vreun PAGANI in RO???
ca TVR a aparut deja !!! :rolleyes2 |
da exista o zonda
|
1 Attachment(s)
2 identice la interval de 5-10 sec.Imposibil! :lol: La cat eram de ocupat cu cautatu` telefonului prin buzunar n`am reusit sa ma uit la numere!Asta era parcata(probabil ca-l luase frigu') si asa am avut ocazia sa incetinesc si sa-i fac poza.Scuza-ti calitatea de tel mobil si e facuta si din mers!
Location: Prima - Iesire din Constanta,a2a - Lazu! O fi venit vr`un seic la dezbaterea taxei de prima inmatriculare! :) P.S.: ce model de rolls e? |
s-a mai vorbit despre aceasta zonda si cred ca din pacate nu o sa o vedem pe strazi.. la fel cum se intampla si cu veyronul :rolleyes2
|
ce TVR este in Romania? Au auzit romanii de TVR???
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
din nou va zic ca veyronul sta in garaj....daca nu il vedeti voi nu inseamna ca nu il scoate...ca se plimba cu toate...inafara de masinile de colectie....pentru ca tatal celui care are Veyronul(+ un Gallardo + un Hummer + nu stiu cate mertanuri+ multe altele) are cred cea mai mare colectie de masini mai vechi din Romania, dar sigur cea mai mare colectie de Forduri...asa ca
|
am vazut un holden monaro cu un sound incredibil... si un mini clubman
fara poze.. sorry |
Quote:
|
nu uita de TVRM :)))))
|
haha:))
Nu...ma gandeam de TVR...doar pentru romani masina mai sport ca m3 nu exista...oricum, felicitari cumparatorului!:) |
Quote:
ON : G 55 AMG - fara poze :sad: |
mai puneti si voi poze?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning