Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

ar75gti 17-04-11 19:55

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

va faceti prea multe probleme baieti..:)..eu zic sa continuati ca pana acuma,dar daca tot va intalniti si daca tot e comunitate 4tuning,incercati si voi sa va intelegeti si sa discutati despre tuning si despre masini...mai demult asa era...hmm..sau nu??...

catalin94 17-04-11 19:58

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

ok........... Grasule da am o intrebare, daca de exemplu eu nu am permis si am cont pe "4tuning" inseamna ca nu pot veni? :-??

BOGDAN_UWW 17-04-11 20:31

Quote:

Originally Posted by catalin94 (Post 4263664)
ok........... Grasule da am o intrebare, daca de exemplu eu nu am permis si am cont pe "4tuning" inseamna ca nu pot veni? :-??

nu esti singurul care nu are permis....

91-GRS 17-04-11 22:32

Quote:

Originally Posted by catalin94 (Post 4263664)

din partea mea poate sa vina oricine, ca la o adica nu veniti la mine acasa, numai ca unii sunt deranjati de "turisti" din cate am inteles :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4263650)
va faceti prea multe probleme baieti..:)..eu zic sa continuati ca pana acuma,dar daca tot va intalniti si daca tot e comunitate 4tuning,incercati si voi sa va intelegeti si sa discutati despre tuning si despre masini...mai demult asa era...hmm..sau nu??...

sunt de acord cu tine ca totul sa ramana cum a fost, acuma tinand cont de discutii, dc am vb numai despre masini si tuning? vorbim si povestim ori ce, sa ne "somtem" bine:D

calinpetco 18-04-11 23:45

n-or mai fi turisti... dar la ce soundcheck-uri sunt p-acolo, undercar light show-uri si exhaust show-uri... se gasesc ei altii...

GbO69 19-04-11 17:10

1 Attachment(s)
Doreste Careva Un set de Anvelope Michelin Alpin 195 65 15 stare f buna, Oferta 200 Ron si o Bere!

brummy 20-04-11 07:43

Gb069 vezi ca exista thread separat numit bazar pt asa ceva

morghen 20-04-11 07:56

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 4270178)

mai conteaza? tot e aiurea in comunitatea asta oricum..."se manca samantza" peste tot oricum....ce mai conteaza un post aiurea.

squid 20-04-11 08:55

mai nou si micu decat cursele :)

GbO69 20-04-11 11:26

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 4270178)

Bine , Sterge Postu......

cristy_dacia 20-04-11 16:03

baieti ne vedem vineri la intalnire.cn nu crede va vedea atunci.
eu deja sunt la arad pt ca am apartament si in arad aproape de terenu de baschet pe slavici.
deci cn nu crede va vedea vineri la intalnire

91-GRS 21-04-11 03:12

1 Attachment(s)
Attachment 1974394
Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4271364)
baieti ne vedem vineri la intalnire.cn nu crede va vedea atunci.
eu deja sunt la arad pt ca am apartament si in arad aproape de terenu de baschet pe slavici.
deci cn nu crede va vedea vineri la intalnire

poftim indicatii
https://img856.imageshack.us/img856/4159/4tnng.jpg

cristy_dacia 21-04-11 11:06

Quote:

Originally Posted by 91-GRS (Post 4272554)

mersi de indicati dar am inteles dela baiatul de mi-a explicat;)

cristy_dacia 21-04-11 19:37

v-am vazut astazi locu de intalnire si este bestial8)

ar75gti 22-04-11 02:33

va doresc tuturor un Paste fericit !

BOGDAN_UWW 22-04-11 09:25

sarbatori fericite tuturor !

catalin94 22-04-11 16:07

Sarbatori Fericite!!!

cristy_dacia 22-04-11 21:28

baieti mi-a placut astazi la intalnire.imi pare rau ca nu am putut veni cu masina:( si sarbatori fericite

Daci 22-04-11 22:04

Sarbatori fericite! Sa faceti cuib pentru cadoul de la iepuras in functie de marimea dorintelor...:D

P.S.: Sa vedem cine va primi o masina...

AR.10.NBV 22-04-11 22:07

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4276354)
baieti mi-a placut astazi la intalnire.imi pare rau ca nu am putut veni cu masina:( si sarbatori fericite

pai dc nu ai venit azi cu masina mai tinere, da ce o avut da daciana sau nu ai permis :-P

ralphmandl 23-04-11 09:55

Quote:

Originally Posted by AR.10.NBV (Post 4276455)
pai dc nu ai venit azi cu masina mai tinere, da ce o avut da daciana sau nu ai permis :-P

lasa ma oamenii in pace, ca vedem imediat dacii zburatoare =))

BOGDAN_UWW 23-04-11 11:06

Quote:

Originally Posted by ralphmandl (Post 4277172)
lasa ma oamenii in pace, ca vedem imediat dacii zburatoare =))

da vezi ca am si eu o daciana:evil:
totul e posibil....dacii cu lambo doors....dacii cu suicide doors mai dacie ozn si gata treaba ! cand e greu...ne adaptam

cristy_dacia 23-04-11 11:40

nu am avut masina aici ca a fost taicamio cu ea pana la timisoara si am plecat apoi dela intalnire sa o iau ca am explicat eu la intalnire la baiatu cu polo al negru.dar infine daca vreti sa vedeti dacia se afla langa restaurantul transilvania.
eu am vrut sa fiu prieten cu voi dar vad ca nu am cu cine.

ar75gti 23-04-11 12:00

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4277349)
nu am avut masina aici ca a fost taicamio cu ea pana la timisoara si am plecat apoi dela intalnire sa o iau ca am explicat eu la intalnire la baiatu cu polo al negru.dar infine daca vreti sa vedeti dacia se afla langa restaurantul transilvania.

rai aradenii astia,ha?...de aia nu merg nici eu la intalniri...:))..file-ar catzaua dreacu...:))

yht_flocriss 23-04-11 12:52

Hai ca nu are nimeni nimic cu nimeni,si dupa parerea mea poate veni cine vrea si cu ce vrea la intalnire si cred ca sunt mai multi membri deacord cu mine, va asteptam pe toti cu "bratele" deschise.............:D ;):bong:

AR.10.NBV 23-04-11 13:20

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 4277349)

mai copile nu iti are nimeni treaba ca vi in parca, poate sa vin cine vrea cu orce masina la intalnire ;)

morghen 23-04-11 14:04

Quote:

Originally Posted by ar75gti (Post 4277376)
rai aradenii astia,ha?...de aia nu merg nici eu la intalniri...:))..file-ar catzaua dreacu...:))

:lol:

ar putea sa vina si vecinul meu? ii plac si lui masinile foarte mult...nu are una..are doar un carut cu care mai cara fier vechi...dar ii plac si lui semintele de floarea soarelui !

:lol: :lol:

calinpetco 23-04-11 14:26

numa' daca-i carut d-ala de butelie...

morghen 23-04-11 14:38

clar ca dinala :D tre' sa-l bag la cap sa-si puna capace dinalea cu spinners pe el :P

BOGDAN_UWW 23-04-11 16:57

https://www.youtube.com/watch?v=UPpSA...ature=youtu.be :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ar75gti 23-04-11 20:09

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 4277607)
clar ca dinala :D tre' sa-l bag la cap sa-si puna capace dinalea cu spinners pe el :P

:)))))

yht_flocriss 24-04-11 09:44

Nu mai fi-ti asa de rai ,parcarea e un loc public deci poate veni cine doreste si cu ce doreste . Nu toata lumea isi permite masini fitzoase ca 'altii' poate data viitoare cer vecinului Trabantul si ma afisez si eu pacolo cu el .

Costel-TBO 24-04-11 09:57

frate da unde so ajuns de la doua vorbe...4 pagini

in parcare poate sa mearga cine vrea si cu ce vrea, era vorba despre ce o fost inainte sau mai demult si ce ii acuma
oricum nu mai ii ce o fost.....

Paste Fericit all

roli 24-04-11 12:01

in primul rand Paste Fericit tuturor:twisted:

costel nu te mai gandii la ce a fost, gandestete la ce va urma:twisted:

yht_flocriss 24-04-11 12:43

Lasa-ti prostiile si luati de va veseliti un pic https://youtu.be/o3XgclVHveI

cipri-vkt 25-04-11 01:14

Quote:

Originally Posted by yht_flocriss (Post 4278870)
Lasa-ti prostiile si luati de va veseliti un pic https://youtu.be/o3XgclVHveI

:drunk::drunk::pistoles::pistoles:

astept trepadusi care "latra " pe forum sa-i vad si vinera la intalniri daca tot a venit caldura ca in iarna eram 5 masini si nimeni nu avea nimic de comentat

Bau si Lili Paste Fericit ca vineri ati plecat fara sa ne uram toate cele bune

baubau_arad 26-04-11 07:14

Quote:

Originally Posted by cipri-vkt (Post 4279722)
:drunk::drunk::pistoles::pistoles:

astept trepadusi care "latra " pe forum sa-i vad si vinera la intalniri daca tot a venit caldura ca in iarna eram 5 masini si nimeni nu avea nimic de comentat

Bau si Lili Paste Fericit ca vineri ati plecat fara sa ne uram toate cele bune

multumim la fel Cipri
eu vineri seara am bagat un drum de Wiena ca o crapat cupra lui cumnatumeu si m-am dus sa ii aduc acasa
asa ce deaia ma gra beam asa tare si mai trebuia sa ii fac baie la al cel mic

X3M_5P33D3R 30-04-11 13:36

Salut! Poate sa imi spuna cineva de la cine pot face rost de niste stickere 4tuning?

yht_flocriss 01-05-11 17:43

Naspa rau organizarea dragului azi,pacat de noi ce-i ce am mers ca specatori si am cotizat pt asa ceva,sa fi tinut o ora si ceva in ploaie pana ce sa dea drumul dinou la curse , ei bine merci stateau pe scaune in cort ...........naspa ,naspa.

cipri-vkt 01-05-11 21:07

cu toate ca vreme si poate organizare a lasat de dorit eu am fost multumit tinand cont ca am parcurs de 1 km pana la aeroport nu 250km si pretul a fost 15 lei nu 3000 de forinti iar compania mult mult mai placuta chiar daca Morghen ne considerada ca suntem doar niste mancatori de seminte tin sa-i felicit pe toti parcipanti din Arad iar ultima cursa a meritat toti bani(parerea mea:bong:)

pt un 1 Mai ploios sa auzi niste "cetarne"(evacuari GTR) urland prea frumos

sa moara dusmani

"sa moara mama"

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning