Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1573-monden-constanta-stiri-monden-evenimente-barfe.html)

vizal 29-06-10 17:20

Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe

sa moara Gibilan stii ca alex e cam afectat de "criza" si faza de la minutul 6'30 il reprezinta cel mai bine:-)

inca mai esti murdar ma ?:lol:

SMocKey21 30-06-10 02:01

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 3480266)
sa moara Gibilan stii ca alex e cam afectat de "criza" si faza de la minutul 6'30 il reprezinta cel mai bine:-)

inca mai esti murdar ma ?:lol:

N-am fost niciodata murdar :) posibil sa crezi asta datorita schimbarii mele de look :) dar am remediat problema :D, la faza cu minutul 6.30 nu ti-a iesit duma :)) dar te iert ca imi esti drag stimate conducator de Reno, Rino sau cum ii zice marcii tale de masina ? :)))) Citroen ? Poti sa ma ierti ca efectiv nu stiu ? :)))

Oricum apreciez gestul tau de a ma amuza dar per total ai dat-o in bara fapt pentru care te invit data viitoare cand ne intalnim sa dai o tura de lacul tabacariei pentru a te intoarce cu forte proaspete :)))) :P :P

AH!!! Peugeot parca se numeste masina ta nu ? :))))))

LE: Stiu ca o sa rada si altcineva la postul meu :)

:))))))

vizal 30-06-10 04:40

ce se leaga ex meganu de unele marci...reno a ajuns pejo...la ady a ajuns hyundai...tu vb? cu vauxhall-ul ala de 2.2 ai ajuns sa te dai cu 1.4 kia cee'd si sa-l faci la juma de aripa:oops:

P.S. sa stii ca duma mi-a reusit pentru cine stie:lol::lol::lol:
ai si remediat problema zici:???: ...inseamna ca au facut baietii cheta sa-ti ia un bic:-)

SMocKey21 30-06-10 10:49

Quote:

Originally Posted by vizal (Post 3481746)
ce se leaga ex meganu de unele marci...reno a ajuns pejo...la ady a ajuns hyundai...tu vb? cu vauxhall-ul ala de 2.2 ai ajuns sa te dai cu 1.4 kia cee'd si sa-l faci la juma de aripa:oops:

P.S. sa stii ca duma mi-a reusit pentru cine stie:lol::lol::lol:
ai si remediat problema zici:???: ...inseamna ca au facut baietii cheta sa-ti ia un bic:-)

Era 1.6 :) si-mi pare rau dar nu sunt pomanagiu :D asa ca nici faza cu cheta nu ti-a iesit :))

ct11lyv 01-07-10 10:19

yze imi pare rau pt motau nu tau ..cand faci pomana..!

YZF-PWR 01-07-10 11:02

Nu face misto ca te infasor intr-o foaie si te dau la caini sa te fumeze , Il aveam de 15 ani

ct11lyv 19-07-10 15:24

http://www.showbiz.ro/erotic/6553180...in-vazul-lumii ce face lumea pe plaja

GABBY_ 19-07-10 21:25

Asa a inteles romanul dobitoc democratia si capitalismul.Ne depravam ca natie pe zi ce trece ,luam de afara tot ce e prost...ne meritam soarta

Sonny™ 25-07-10 21:16

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 3528974)

nu pare a fi pe plaja la noi...

ct11lyv 25-07-10 21:38

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3542128)
nu pare a fi pe plaja la noi...

e la vadu sau la corbu :)

Sonny™ 26-07-10 18:09

Quote:

Originally Posted by ct11lyv (Post 3542186)
e la vadu sau la corbu :)

e bun atunci...ce.a ajuns de tara asta....

bogdan C.E.T. 11-08-10 14:17

E un stand Unix auto la Real de pe Mangaliei, si-a urcat cineva masina pe standul lor? (e doar diagnosticare si se verifica sistemul de frânare , amortizoare pe stand si sistemul de iluminat) - detalii AICI

Denis_SDM 12-08-10 23:23

Salut baietii. Daca se organizeaza ceva maine seara astept un msg pe 0726 72 33 75.nu sunt din constanta dar sunt in vizita.

street_racer 27-08-10 01:14

La multi ani cu ocazia zilei de ieri d-lui YZF si tuturor purtatorilor numelui de "Adrian", 26 aug - Sf. Mucenici Adrian si Natalia ... am aflat si eu recent ca exista si sarbatoarea asta :))))))))

YZF-PWR 27-08-10 08:01

Mersi la fel man dar nu e sarbatoare , e cu negru in calendar , deci e doar sfant nu si sarbatoare :) , m-am chinuit toata viata sa scot un cadou de la parinti dar mi-au scos ochii ca e cu negru :)))

quick_5hifter 27-08-10 11:00

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3613132)
Mersi la fel man dar nu e sarbatoare , e cu negru in calendar , deci e doar sfant nu si sarbatoare :) , m-am chinuit toata viata sa scot un cadou de la parinti dar mi-au scos ochii ca e cu negru :)))

:lol::lol:
Eu pana la urma i-am convins cu Sf. Alexandru (30 august). Tot cu negru e, da' merge si asa :D

SMocKey21 27-08-10 11:41

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3613559)
:lol::lol:
Eu pana la urma i-am convins cu Sf. Alexandru (30 august). Tot cu negru e, da' merge si asa :D

Esti norocos :)) eu n-am reusit :))

street_racer 27-08-10 16:10

Quote:

bai e bine ... daca stii toate detaliile astea ... eu d-abia anul asta am aflat cand am primit un sms si am crezut ca a baut expeditorul prea mult ...

ing3r 28-08-10 05:05

Quote:

La multi ani si din partea mea, cu intarziere :P .
Vezi, nu degeaba iti dadeam azi noapte flashuri in Mamaia, stiam eu ce stiam :P

YZF-PWR 28-08-10 10:44

Mie ? Nu mi-am dat seama , am vz masina cand plecam din mamaia ca trecusem unu pe langa altu da nu stiam ca ne si cunoastem personal, si dupa id abea acum imi dau seama de masina , ca semnu de 4tuning il vazusem.

15lda 31-08-10 10:42

Stie cineva sunt curse pe kogalniceanu pe 5?

naiman 31-08-10 19:54

Quote:

Originally Posted by 15lda (Post 3622907)
Stie cineva sunt curse pe kogalniceanu pe 5?

pe 11-12 sunt pe kogalniceanu de tulcea

YZF-PWR 05-09-10 17:54

Pt prima data pierd o cursa la Tulcea , pe aceasta cale v-a zis spor la curse , eu maine dimineata Luni 05:30 am plecat in sfarsit in voiaj , destinatie initiala SUA , deci ... ne vedem peste 6 luni , V-am salutat cu respect
P.S. o sa-mi fie dor de mutrele voastre :sad:

quick_5hifter 05-09-10 20:41

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3636309)
Pt prima data pierd o cursa la Tulcea , pe aceasta cale v-a zis spor la curse , eu maine dimineata Luni 05:30 am plecat in sfarsit in voiaj , destinatie initiala SUA , deci ... ne vedem peste 6 luni , V-am salutat cu respect

Da' ce, acolo n-ai acces pe 4tuning sa tii legatura cu baietii? :D

Spor la treaba, voiaj placut si in general toate cele bune!

SMocKey21 06-09-10 02:02

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3636309)

Am zis-o si ma repet...vezi ce tragi pe ciocan in alea 6 luni :))

YZF-PWR 07-09-10 06:04

salutari din state baieti

ct11lyv 07-09-10 11:28

ooo pedala ai plecata ma ca de cand ne tot amenintai

is 03 nba 10-09-10 08:25

Baieti, recomandati-mi va rog o spalatorie in constanta pentru un interior ce trebuie spalat (mocheta, fete de portiere si plafon) cu abur, cu lavete,etc.. Sunt din iasi si stau in constanta pana saptamana viitoare.Multumesc

quick_5hifter 10-09-10 14:34

Cum iesi din gara, la primul semafor faci dreapta, apoi la urmatorul semafor direct inainte si mai mergi 50 metri, spalatoria e pe dreapta.
Am inteles ca ar fi una dintre cele mai bune spalatorii din Constanta, cu "meniu complet".

c0a 10-09-10 18:33

ambient se numeste spalatoria dar vezi ca si preturile sunt pe masura

pigoo 10-09-10 21:56

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 3647746)
Baieti, recomandati-mi va rog o spalatorie in constanta pentru un interior ce trebuie spalat (mocheta, fete de portiere si plafon) cu abur, cu lavete,etc.. Sunt din iasi si stau in constanta pana saptamana viitoare.Multumesc

am eu un baiat care are aparatura necesara, eu apelez mereu la el cand am nevoie.
foloseste un "aspirator" 3in1 , el mi-a spus ca l-a costat cam 2000 euro , pretul e in functie de cat de repede fierbe apa, cat de mult tine compresorul... etc , mi-a spus ca majoritatea aparatelor "din comert" mai ieftine (500-1000 euro) se sting dupa doar 20 de minute de folosire intensa , deci pierzi foarte mult timp asteptand . la masina mea s-a lucrat 3 ore fara oprire :)
iar preturile sunt foarte accesibile .
50 ron scaune fata
50 ron bancheta
50 ron fete de usi
20 ron mocheta
20 ron plafon
30 ron bord
200 ron meniul complet

is 03 nba 11-09-10 10:08

da-mi un numar de telefon te rog

CT-00-DNS 19-09-10 10:41

In ultimul timp filtru ARR + logan mcv cu radar pe bratianu, aproape de pod butelii, ARR opreste ce vine dinspre valu si radarul sta spre icil, i-am vazut de 2 ori intr-o saptamana.

Urban_Racing 19-09-10 12:43

Las ca de maine sunt in greva :)) scapam de radare :))

coseru_i 27-09-10 18:10

Salut

Stie cineva dintre voi cum se da examenul pentru categoria A?
In sensul sa spuneti cate intrebari sunt, cate trebuie sa faci pt a-l promova, daca sunt sau nu intrebari specifice...

Sonny™ 27-09-10 20:46

de astazi sunt si eu locuitor oficial al constantei...;)

x_cess 27-09-10 21:41

Quote:

Originally Posted by coseru_i (Post 3687002)
Salut

In sensul sa spuneti cate intrebari sunt, cate trebuie sa faci pt a-l promova, daca sunt sau nu intrebari specifice...

salut..intra pe www.drpciv.ro , fa`ti un cont acolo si trebuie sa ai undeva in stanga mai jos testare examen online...exact la ca examenul pentru permis..si selectezi acolo categoria pentru care vrei sa faci teste...tin minte ca sunt mai putine intrebari,vreo 15-16 daca nu ma insel si trebuie sa fac 10-11 corecte ceva de genu...in orice caz este destul de usor..cam aceleasi itnrebari pentru B.

coseru_i 27-09-10 23:34

ms mult

B94UVX 28-09-10 00:42

Quote:

Originally Posted by coseru_i (Post 3687002)
Salut

poi...din cate stiu eu, este la fel ca la categoria B...inainte erau 10 sau 12 intrebari pentru categoria A, dar de cand au bagat calculatoare mi se apre ca e la fel ca la cat. B..

Psycho 28-09-10 13:43

din ce imi aduc eu aminte sunt 20 de intrebari . cam ca al b dar fara mecanica , doar circulatie si trebuie sa faci minim 16 parca ... dar ai inteernet , google it .. orium sunt usoare eu am dat 20 din 20 din prima , asta in conditiile in care la b am picat de vre-o 2 ori parca ..

All times are GMT +2. The time now is 09:36.

- Copyright 2026 4Tuning