![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
sa moara Gibilan stii ca alex e cam afectat de "criza" si faza de la minutul 6'30 il reprezinta cel mai bine:-)
inca mai esti murdar ma ?:lol: |
Quote:
Oricum apreciez gestul tau de a ma amuza dar per total ai dat-o in bara fapt pentru care te invit data viitoare cand ne intalnim sa dai o tura de lacul tabacariei pentru a te intoarce cu forte proaspete :)))) :P :P AH!!! Peugeot parca se numeste masina ta nu ? :)))))) LE: Stiu ca o sa rada si altcineva la postul meu :) :)))))) |
ce se leaga ex meganu de unele marci...reno a ajuns pejo...la ady a ajuns hyundai...tu vb? cu vauxhall-ul ala de 2.2 ai ajuns sa te dai cu 1.4 kia cee'd si sa-l faci la juma de aripa:oops:
P.S. sa stii ca duma mi-a reusit pentru cine stie:lol::lol::lol: ai si remediat problema zici:???: ...inseamna ca au facut baietii cheta sa-ti ia un bic:-) |
Quote:
|
yze imi pare rau pt motau nu tau ..cand faci pomana..!
|
Nu face misto ca te infasor intr-o foaie si te dau la caini sa te fumeze , Il aveam de 15 ani
|
http://www.showbiz.ro/erotic/6553180...in-vazul-lumii ce face lumea pe plaja
|
Asa a inteles romanul dobitoc democratia si capitalismul.Ne depravam ca natie pe zi ce trece ,luam de afara tot ce e prost...ne meritam soarta
|
Quote:
nu pare a fi pe plaja la noi... |
Quote:
|
Quote:
|
E un stand Unix auto la Real de pe Mangaliei, si-a urcat cineva masina pe standul lor? (e doar diagnosticare si se verifica sistemul de frânare , amortizoare pe stand si sistemul de iluminat) - detalii AICI
|
Salut baietii. Daca se organizeaza ceva maine seara astept un msg pe 0726 72 33 75.nu sunt din constanta dar sunt in vizita.
|
La multi ani cu ocazia zilei de ieri d-lui YZF si tuturor purtatorilor numelui de "Adrian", 26 aug - Sf. Mucenici Adrian si Natalia ... am aflat si eu recent ca exista si sarbatoarea asta :))))))))
|
Mersi la fel man dar nu e sarbatoare , e cu negru in calendar , deci e doar sfant nu si sarbatoare :) , m-am chinuit toata viata sa scot un cadou de la parinti dar mi-au scos ochii ca e cu negru :)))
|
Quote:
Eu pana la urma i-am convins cu Sf. Alexandru (30 august). Tot cu negru e, da' merge si asa :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vezi, nu degeaba iti dadeam azi noapte flashuri in Mamaia, stiam eu ce stiam :P |
Mie ? Nu mi-am dat seama , am vz masina cand plecam din mamaia ca trecusem unu pe langa altu da nu stiam ca ne si cunoastem personal, si dupa id abea acum imi dau seama de masina , ca semnu de 4tuning il vazusem.
|
Stie cineva sunt curse pe kogalniceanu pe 5?
|
Quote:
|
Pt prima data pierd o cursa la Tulcea , pe aceasta cale v-a zis spor la curse , eu maine dimineata Luni 05:30 am plecat in sfarsit in voiaj , destinatie initiala SUA , deci ... ne vedem peste 6 luni , V-am salutat cu respect
P.S. o sa-mi fie dor de mutrele voastre :sad: |
Quote:
Spor la treaba, voiaj placut si in general toate cele bune! |
Quote:
|
salutari din state baieti
|
ooo pedala ai plecata ma ca de cand ne tot amenintai
|
Baieti, recomandati-mi va rog o spalatorie in constanta pentru un interior ce trebuie spalat (mocheta, fete de portiere si plafon) cu abur, cu lavete,etc.. Sunt din iasi si stau in constanta pana saptamana viitoare.Multumesc
|
Cum iesi din gara, la primul semafor faci dreapta, apoi la urmatorul semafor direct inainte si mai mergi 50 metri, spalatoria e pe dreapta.
Am inteles ca ar fi una dintre cele mai bune spalatorii din Constanta, cu "meniu complet". |
ambient se numeste spalatoria dar vezi ca si preturile sunt pe masura
|
Quote:
foloseste un "aspirator" 3in1 , el mi-a spus ca l-a costat cam 2000 euro , pretul e in functie de cat de repede fierbe apa, cat de mult tine compresorul... etc , mi-a spus ca majoritatea aparatelor "din comert" mai ieftine (500-1000 euro) se sting dupa doar 20 de minute de folosire intensa , deci pierzi foarte mult timp asteptand . la masina mea s-a lucrat 3 ore fara oprire :) iar preturile sunt foarte accesibile . 50 ron scaune fata 50 ron bancheta 50 ron fete de usi 20 ron mocheta 20 ron plafon 30 ron bord 200 ron meniul complet |
da-mi un numar de telefon te rog
|
In ultimul timp filtru ARR + logan mcv cu radar pe bratianu, aproape de pod butelii, ARR opreste ce vine dinspre valu si radarul sta spre icil, i-am vazut de 2 ori intr-o saptamana.
|
Las ca de maine sunt in greva :)) scapam de radare :))
|
Salut
Stie cineva dintre voi cum se da examenul pentru categoria A? In sensul sa spuneti cate intrebari sunt, cate trebuie sa faci pt a-l promova, daca sunt sau nu intrebari specifice... |
de astazi sunt si eu locuitor oficial al constantei...;)
|
Quote:
|
ms mult
|
Quote:
|
din ce imi aduc eu aminte sunt 20 de intrebari . cam ca al b dar fara mecanica , doar circulatie si trebuie sa faci minim 16 parca ... dar ai inteernet , google it .. orium sunt usoare eu am dat 20 din 20 din prima , asta in conditiile in care la b am picat de vre-o 2 ori parca ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:36. |
- Copyright 2026 4Tuning