![]() |
Re: Chat
Quote:
|
il cunosc eu. ce s-a intamplat de ai nevoie de el?:P (poti sa-mi scrii pe pm)
|
nu e nicio problema, doar ca am ramas socat :shock: de cum poate sa mearga masina aia...
p.s.: in postul de mai sus am vrut sa spun spatele nu fata ... |
Quote:
|
:)) deci o iesit FIfu la plimbare :D are cont si pe 4tuning daca il cauti il gasesti pe baiat :D
|
mi-a dat B e V linkul, foarte tare masinuta !!! felicitarile mele pt. ce a facut cu ea !!!
|
andrei, deschizi fanclub ?:D:P
|
Care stie ceva dezmembrari de tiruri? Mi-ar trebui in rezervor si 2 radiatoare pt un MAN TGA 18 640!
|
ca mi-am adus aminte...eram la stop in fata la baba novac, cred ca luni seara, si aud o masina, ma uit, ce vad, fiesta, pana sa realizez deja luase curba pe turzii :))
criminal suna motorul :P o racheta pe roti :)) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
;););)
|
Quote:
|
tot blocheaza celeratia domne... :lol:
|
Quote:
|
eu cred ca ti-ai luat papuci mai mari , ca sa ai spor :D
|
picioru de lemn i de vina :)))
|
Quote:
|
imi poate zice cineva daca ploua acuma in cluj?
|
dap, ploua
|
1 Attachment(s)
Va place hip hopul?
Maine va invit la un eveniment in club Flashback Live (asta e chiar pe colt cu dorobantilor, peste drum de Mall). Concursuri premii.. alea alea https://www.facebook.com/#!/event.php...375593&index=1 Daca mai veniti cu inca doi prieteni(prietene? :)) ), si ma prindeti pe mine la intrare, spuneti ca veniti de pe for tiuning si intrii moca. |
Quote:
|
Quote:
Dar vor fi si mai multe formatii de genu de prin cluj invitate, si vor fi oameni care chiar se pricep la asa ceva ;) Nu e prima editie. Se face cerc in mijloc si pac pac... daca te tine :)) |
maine merge lumea pe bulevard :)))
|
este unu scooby care e tare la 1 vs. 1 dance !!!
|
am un set de 4 anvelope GOODYEAR EXCELLENCE 205/55 R16...le dau la pret de nimic ca am nevoie foarte urgenta de bani nu sunteti interesat niciunu?:???:
|
daca tot e vb de anvelope, caut 4 in marimea 195/45/15 sau 2 marimea anterioara si 2 185/45/15, preferabil second hand putin uzate si cu pret bun :rolleyes2:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Oare stie cineva ceva vopsitor serios (termen de executie si calitate) care sa elibereze si factura?
|
da stiu eu...ti-o face de pe o zi pe alta....si foarte bine e firma serioasa si de treaba oamenii de acolo am apelat de 2 ori la ei pentru vopsit si a iesit foarte bine si nici scump nu e...sti unde au cei de la piesele auto UNIX sediu?
|
Quote:
|
Quote:
nu stiu cum se numeste firma da pe el il cheama ionci,are si service si vopsitorie daca vrei iti pot da numarul de telefon...eu zic ca poti sa mergi linistit... |
Quote:
Merci! |
|
a-ti vazut treaba cu masinile noi de politie? vw passat: 17000E
logan: 37000E :) |
Quote:
|
Quote:
|
da curioasa treaba:lol:...la fel si consumu passatu 7l loganu 8l...ca sa nu mai vorbim de performantele oferite la 17.000euro si cele de logan la 35.000euro....pacat ca e o tara cu potential de care multi isi bat joc...o vorba buna imi vine in minte "pacat ca timpul a trecut si problemele sunt tot mai mari"...o sa fie potrivita in orice moment:sad:
|
|
Drum blocat , evitati zona .. am facut 2 ore de la gherla la cluj prin mociu .
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning