![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
2slow4u ai vopsit cumva masinuta? am trecut pe langa tine pe bd socola in seara asta si a parut un albastru regal ceva. right? sau vedeam eu decolorat...:rolleyes2
|
Quote:
|
e murdara masina :))) Nu este vopsita
La noapte plec pana la ghetto in bucuresti si apoi saptamana viitoare intra la vopsit elementele. Dar o sa aiba aceeasi culoare, albastrul asta al ei (metro blue) |
Quote:
|
Buna ziua...am stat putin si am analizat aseara sectiunea Iasiului si am gasit cateva masini de care chiar sunt interesat. Pun numele userilor asa intr`o ordine oarecare, pentru cei interesati ma pot contacta aici sau pe mess, 2slow4u, gggeorgica, MnezO, MadCow, eNorel , d3mon. Cam atat am reusit eu sa gasesc momentan pe forum. Imi cer scuze daca am sarit pe cineva.
|
Te pot ajuta cu majoritatea, vorbim pe mess:D
|
Da, in curand vine caldura si vorbim toti sa facem ceva frumos. :-)
|
cand o sa se faca si la noi asa?
https://www.youtube.com/watch?v=0ZzIsTSNBdg si nu ma refer la ce masini au |
Eu unul sunt dispus sa vin la intalniri de genu' cand imi termin bondarul.
|
Quote:
|
@f0cs o sa ne auzim cand termin si eu masina ... deocamdata e under slow construction:-)
|
Quote:
|
am vb sa mi se stearga tot de pe tot forumul o zi buna tuturor scuze de discomfortul creat
|
Vazut in seara asta pe independentei o liniuta intre un x5 si o alta masina, pe care n-am apucat sa o vad la cat de repede mergea, chestia e ca o facea pe contrasens si in intersectia de la Spiridon. :-s
|
mergem din nou maine 12.03. 2011 sa alimentam in RM , suntem cu 3 carute / daca mai doreste cineva... sa ne anunte sa i asteptam.
0746 963 770 id : is44puf https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4 |
WANTED: BMW e46 facelift, alb, IS ** AND (parca) :-) stie careva, ceva?
nu a facut nimic rau, vreau sa iau legatura cu proprietarul... |
Quote:
|
[QUOTE=TuningBoy;4162138]WANTED: BMW e46 facelift, alb, IS ** AND (parca) :-) stie careva, ceva?
nu a facut nimic rau, vreau sa iau legatura cu proprietarul...[/QUOT Este pe autovit de vanzare IS-42-AND. |
Stie cineva, e vreun eveniment tuning pe 19-20.03. in iasi?!..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
19 March at 10:00 - 20 March at 18:00 Location Carrefour ERA - IASI ! In data de 19 - 20 Martie 2011 va avea loc prima etapa din Campionatul National de Drift ! Evenimentul se va desfasura in parcarea Carrefour ERA , Iasi incepand cu 19 martie ora 10:00. Evenimentul va fi organizat de Federatia Romana de Drift, in colaborare cu Old School Motorsport Iasi ! Va asteptam in numar mare. Va fi "Grav" !!!! salutari |
|
si numai drift?...expo si audio nu?
|
Expo si Audio organiza 4Tuning. In cazul in care nu ai observat, 4Tuning nu s-a mai implicat in organizarea unui eveniment de cand a picat treaba cu King Of Europ Drag Series care trebuia sa fie in RO anul trecut..
Acum se ocupa de evenimentele de drift Federatia Romana de Drift. De asta nici nu se face publicitate pe forumul asta, de asta lumea afla "mai greu".. Multa bafta si nervi de otel le doresc baietilor din Old School Motorsport precum si participantilor! |
Inseamna k o sa fie naspa cum a fost si la SV in toamna, numai cu drift si multe gesturi!
|
O sa iasa frumos, o sa fie fortza :D
|
Quote:
Se organizeaza cat mai bine posibil, nimeni nu e perfect;) |
Quote:
|
Quote:
Se face frumos o lista, cu masina, numar de inmatriculare si numele soferului, a celor care se cred mai presus de reguli, o asa zisa lista neagra, si vor fi interzisi la etapele urmatoare. Nu e greu, se poate face frumos si foarte simplu si postata undeva, ca sa stie toata lumea. Si pana in momentul in care persoana in cauza nu demonstreaza ca "si`a revenit" si este in stare sa se conformeze regulilor, ii este interzis accesul la aceste etape. |
Quote:
Sa zicem ca faci acea lista, e greu dupa aia sa impui cuiva sa nu vina, ies discutii, etc. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc primariei iasi , pentru drumul excelent catre breazu , dupa care am rezultat cu o pana ... rahaturile alea de canaluri care nu le-a dat dumnezeu creier cat o nuca , sa le puna la nivel cu strada.. eu au pus canalurile mai sus de strada e cat creier sa n-ai ? ... rezultat abordarea lor incorecta duce la pana ... sa-i F%T
|
Quote:
|
Pana ca pana, dar ce mai zici de drumurile din oras, ca zic ca merg cu barca cand merg cu masina.
In toamna nu se auzea nimic, acum parca se rupe in doua, sa te f%%i pe ele de drumuri. |
Quote:
|
Eh, eu am fost undeva sa vad o casa si pe o straduta, era sa raman cu baia de ulei acolo, nici nu vreau sa imi inchipui ce se intampla daca ajungea la rezervoare =))
Era un banc :D Cica se duce unu la furat varza si da sa sara gardul si ramane cu intrumentu atarnat in gard si ajunge la spital si cei de la spital il pun intr-un salon de femei ca nu mai sunt locuri la barbati si acolo resepectivul tot repeta "asa-i la noi, asa-i la noi" la care o femeie din salon il intreaba, de ce tot zici dom'le "asa-i la noi" ? Pai, asa-i la noi, cand ai varza n-ai butoi, cand ai pi*da n-ai un coi =)) Deci prin urmare,asa-i la noi =))) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning