Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

kristi_is 07-03-11 19:59

Re: Cafeneaua Ieşenilor

2slow4u ai vopsit cumva masinuta? am trecut pe langa tine pe bd socola in seara asta si a parut un albastru regal ceva. right? sau vedeam eu decolorat...:rolleyes2

f0cs 08-03-11 00:27

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 4149396)
pai dc nu ai si tu poze cu masina pe acolo ?

Salut, am incercat sa`ti raspund astazi la pm dar nu am putut, se pare ca nu ai profilul setat sa primesti pm`uri, asa ca ti`am dat add pe id`ul care il ai pe profil. Daca nu este acela id`ul da`mi tu te rog frumos add la turbof0cs si vorbim. Mersi

2slow4u 08-03-11 11:08

e murdara masina :))) Nu este vopsita

La noapte plec pana la ghetto in bucuresti si apoi saptamana viitoare intra la vopsit elementele. Dar o sa aiba aceeasi culoare, albastrul asta al ei (metro blue)

o`neal 08-03-11 13:40

Quote:

Originally Posted by 2slow4u (Post 4152386)
e murdara masina :))) Nu este vopsita

La noapte plec pana la ghetto in bucuresti si apoi saptamana viitoare intra la vopsit elementele. Dar o sa aiba aceeasi culoare, albastrul asta al ei (metro blue)

taci mai piticule... ca tu ai furat ulcica cu banii de aur firi-ai :))) nu te mai saturi :))

f0cs 08-03-11 14:19

Buna ziua...am stat putin si am analizat aseara sectiunea Iasiului si am gasit cateva masini de care chiar sunt interesat. Pun numele userilor asa intr`o ordine oarecare, pentru cei interesati ma pot contacta aici sau pe mess, 2slow4u, gggeorgica, MnezO, MadCow, eNorel , d3mon. Cam atat am reusit eu sa gasesc momentan pe forum. Imi cer scuze daca am sarit pe cineva.

TuningBoy 08-03-11 17:08

Te pot ajuta cu majoritatea, vorbim pe mess:D

2slow4u 08-03-11 17:51

Da, in curand vine caldura si vorbim toti sa facem ceva frumos. :-)

crvalx 08-03-11 18:35

cand o sa se faca si la noi asa?
https://www.youtube.com/watch?v=0ZzIsTSNBdg
si nu ma refer la ce masini au

DarkDriver 08-03-11 19:48

Eu unul sunt dispus sa vin la intalniri de genu' cand imi termin bondarul.

MihaiCsl 08-03-11 20:00

Quote:

Originally Posted by DarkDriver (Post 4153664)
Eu unul sunt dispus sa vin la intalniri de genu' cand imi termin bondarul.

Cand termini bondarul, facem o liniuta :">

gggeorgica 08-03-11 23:36

@f0cs o sa ne auzim cand termin si eu masina ... deocamdata e under slow construction:-)

f0cs 08-03-11 23:38

Quote:

Originally Posted by gggeorgica (Post 4154425)
@f0cs o sa ne auzim cand termin si eu masina ... deocamdata e under slow construction:-)

Salut, da`mi add te rog, turbof0cs , si discutam. Mersi

criminales 09-03-11 12:57

am vb sa mi se stearga tot de pe tot forumul o zi buna tuturor scuze de discomfortul creat

MihaiCsl 10-03-11 19:48

Vazut in seara asta pe independentei o liniuta intre un x5 si o alta masina, pe care n-am apucat sa o vad la cat de repede mergea, chestia e ca o facea pe contrasens si in intersectia de la Spiridon. :-s

zorro6299 11-03-11 13:21

mergem din nou maine 12.03. 2011 sa alimentam in RM , suntem cu 3 carute / daca mai doreste cineva... sa ne anunte sa i asteptam.

0746 963 770

id : is44puf

https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4

TuningBoy 11-03-11 19:22

WANTED: BMW e46 facelift, alb, IS ** AND (parca) :-) stie careva, ceva?

nu a facut nimic rau, vreau sa iau legatura cu proprietarul...

D3m0N 11-03-11 20:11

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 4162138)
WANTED: BMW e46 facelift, alb, IS ** AND (parca) :-) stie careva, ceva?

nu a facut nimic rau, vreau sa iau legatura cu proprietarul...

eu stiu ceva.... stiu ca e frumos :D

Onofrash 12-03-11 08:10

[QUOTE=TuningBoy;4162138]WANTED: BMW e46 facelift, alb, IS ** AND (parca) :-) stie careva, ceva?

nu a facut nimic rau, vreau sa iau legatura cu proprietarul...[/QUOT

Este pe autovit de vanzare IS-42-AND.

DarkNight_Racer 12-03-11 08:55

Stie cineva, e vreun eveniment tuning pe 19-20.03. in iasi?!..

TuningBoy 12-03-11 09:36

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 4163113)
Stie cineva, e vreun eveniment tuning pe 19-20.03. in iasi?!..

Prima etapa a Campionatului National de Drift! La ERA Shopping park.

DarkNight_Racer 12-03-11 10:07

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 4163176)
Prima etapa a Campionatului National de Drift! La ERA Shopping park.

Si de cine este organizata?.....k nu vad nici un anunt pe aici!!

Onofrash 12-03-11 10:13

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 4163231)
Si de cine este organizata?.....k nu vad nici un anunt pe aici!!

Time
19 March at 10:00 - 20 March at 18:00
In data de 19 - 20 Martie 2011 va avea loc prima etapa din Campionatul National de Drift ! Evenimentul se va desfasura in parcarea Carrefour ERA , Iasi incepand cu 19 martie ora 10:00. Evenimentul va fi organizat de Federatia Romana de Drift, in colaborare cu Old School Motorsport Iasi !
Va asteptam in numar mare. Va fi "Grav" !!!!

salutari

volidu 12-03-11 12:22

https://www.youtube.com/watch?v=aHaAe...layer_embedded

DarkNight_Racer 12-03-11 14:59

si numai drift?...expo si audio nu?

CoCaine 12-03-11 16:01

Expo si Audio organiza 4Tuning. In cazul in care nu ai observat, 4Tuning nu s-a mai implicat in organizarea unui eveniment de cand a picat treaba cu King Of Europ Drag Series care trebuia sa fie in RO anul trecut..

Acum se ocupa de evenimentele de drift Federatia Romana de Drift.
De asta nici nu se face publicitate pe forumul asta, de asta lumea afla "mai greu"..

Multa bafta si nervi de otel le doresc baietilor din Old School Motorsport precum si participantilor!

DarkNight_Racer 12-03-11 16:43

Inseamna k o sa fie naspa cum a fost si la SV in toamna, numai cu drift si multe gesturi!

MihaiCsl 12-03-11 17:41

O sa iasa frumos, o sa fie fortza :D

TuningBoy 12-03-11 17:53

Quote:

Originally Posted by DarkNight_Racer (Post 4163915)
Inseamna k o sa fie naspa cum a fost si la SV in toamna, numai cu drift si multe gesturi!

Se organizeaza cat mai bine posibil, nimeni nu e perfect;)

MihaiCsl 12-03-11 17:55

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 4164035)
Se organizeaza cat mai bine posibil, nimeni nu e perfect;)

Sorin, nu tine de organizare sincer, uite si la UDS au fost ceva persoane care s-au dat in spectacol in afara circuitului, nu inseamna ca organizatorul a fost vinovat, doar nu sta langa fiecare sa vada ce se intampla.

f0cs 12-03-11 18:18

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4164040)
Sorin, nu tine de organizare sincer, uite si la UDS au fost ceva persoane care s-au dat in spectacol in afara circuitului, nu inseamna ca organizatorul a fost vinovat, doar nu sta langa fiecare sa vada ce se intampla.

In astfel de situatie eu consider ca cea mai buna varianta este urmatoarea...

Se face frumos o lista, cu masina, numar de inmatriculare si numele soferului, a celor care se cred mai presus de reguli, o asa zisa lista neagra, si vor fi interzisi la etapele urmatoare. Nu e greu, se poate face frumos si foarte simplu si postata undeva, ca sa stie toata lumea. Si pana in momentul in care persoana in cauza nu demonstreaza ca "si`a revenit" si este in stare sa se conformeze regulilor, ii este interzis accesul la aceste etape.

MihaiCsl 12-03-11 18:29

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 4164101)
In astfel de situatie eu consider ca cea mai buna varianta este urmatoarea...

Se face frumos o lista, cu masina, numar de inmatriculare si numele soferului, a celor care se cred mai presus de reguli, o asa zisa lista neagra, si vor fi interzisi la etapele urmatoare. Nu e greu, se poate face frumos si foarte simplu si postata undeva, ca sa stie toata lumea. Si pana in momentul in care persoana in cauza nu demonstreaza ca "si`a revenit" si este in stare sa se conformeze regulilor, ii este interzis accesul la aceste etape.

Usor de zis, greu de pus in practica asa ceva, nu cred ca sta nimeni sa faca asta la fiecare masina, mai ales ca se face la Era si in weekend, cand in parcarea aia pot veni si oameni simpli care se duc la cumparaturi.
Sa zicem ca faci acea lista, e greu dupa aia sa impui cuiva sa nu vina, ies discutii, etc.

f0cs 12-03-11 18:34

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4164128)
Usor de zis, greu de pus in practica asa ceva, nu cred ca sta nimeni sa faca asta la fiecare masina, mai ales ca se face la Era si in weekend, cand in parcarea aia pot veni si oameni simpli care se duc la cumparaturi.
Sa zicem ca faci acea lista, e greu dupa aia sa impui cuiva sa nu vina, ies discutii, etc.

Eu vorbesc de cei care sunt inscrisi la etapa, asa cum s`a intamplat la botosani daca tin eu bine minte, anul trecut...cat despre cei din afara showlui, intradevar nu este nimic de facut, doar o bataie buna la fata locului si gata.

MihaiCsl 12-03-11 18:41

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 4164145)
Eu vorbesc de cei care sunt inscrisi la etapa, asa cum s`a intamplat la botosani daca tin eu bine minte, anul trecut...cat despre cei din afara showlui, intradevar nu este nimic de facut, doar o bataie buna la fata locului si gata.

Sunt si altii care nu sunt inscrisi si se dau in spectacol undeva intr-un colt. :P

criminales 12-03-11 21:20

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4164162)
Sunt si altii care nu sunt inscrisi si se dau in spectacol undeva intr-un colt. :P

adevarat graiesti plaesule

Bogdan.IS 13-03-11 13:38

Multumesc primariei iasi , pentru drumul excelent catre breazu , dupa care am rezultat cu o pana ... rahaturile alea de canaluri care nu le-a dat dumnezeu creier cat o nuca , sa le puna la nivel cu strada.. eu au pus canalurile mai sus de strada e cat creier sa n-ai ? ... rezultat abordarea lor incorecta duce la pana ... sa-i F%T

grg_92 13-03-11 18:49

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 4165947)
Multumesc primariei iasi , pentru drumul excelent catre breazu , dupa care am rezultat cu o pana ... rahaturile alea de canaluri care nu le-a dat dumnezeu creier cat o nuca , sa le puna la nivel cu strada.. eu au pus canalurile mai sus de strada e cat creier sa n-ai ? ... rezultat abordarea lor incorecta duce la pana ... sa-i F%T

nu esti nici primul si nici ultimul :-j:-j:-j au mai incurcat-o si altii acolo

MihaiCsl 13-03-11 20:38

Pana ca pana, dar ce mai zici de drumurile din oras, ca zic ca merg cu barca cand merg cu masina.
In toamna nu se auzea nimic, acum parca se rupe in doua, sa te f%%i pe ele de drumuri.

SeRee 13-03-11 21:09

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4166998)
Pana ca pana, dar ce mai zici de drumurile din oras, ca zic ca merg cu barca cand merg cu masina.
In toamna nu se auzea nimic, acum parca se rupe in doua, sa te f%%i pe ele de drumuri.

lasa mihai ca eu am luat o groapa de am crezut ca o picat roata ...:rolleyes2

MihaiCsl 13-03-11 21:17

Eh, eu am fost undeva sa vad o casa si pe o straduta, era sa raman cu baia de ulei acolo, nici nu vreau sa imi inchipui ce se intampla daca ajungea la rezervoare =))
Era un banc :D
Cica se duce unu la furat varza si da sa sara gardul si ramane cu intrumentu atarnat in gard si ajunge la spital si cei de la spital il pun intr-un salon de femei ca nu mai sunt locuri la barbati si acolo resepectivul tot repeta "asa-i la noi, asa-i la noi" la care o femeie din salon il intreaba, de ce tot zici dom'le "asa-i la noi" ?
Pai, asa-i la noi, cand ai varza n-ai butoi, cand ai pi*da n-ai un coi =))
Deci prin urmare,asa-i la noi =)))

SeRee 13-03-11 21:24

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4167152)
Eh, eu am fost undeva sa vad o casa si pe o straduta, era sa raman cu baia de ulei acolo, nici nu vreau sa imi inchipui ce se intampla daca ajugea la rezervoare =))
Era un banc :D
Cica se duce unu la furat varza si da sa sara gardul si ramane cu intrumentu atarnat in gard si ajunge la spital si cei de la spital il pun intr-un salon de femei ca nu mai sunt locuri la barbati si acolo resepectivul tot repeta "asa-i la noi, asa-i la noi" la care o femeie din salon il intreaba, de ce tot zici dom'le "asa-i la noi" ?
Pai, asa-i la noi, cand ai varza n-ai butoi, cand ai pi*da n-ai un coi =))
Deci prin urmare,asa-i la noi =)))

=)) buna asta... asa i la noi :evil: la iasi ...:evil:

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning