Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

rufusdesign 12-02-09 16:39

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

felicitari pt masinutza, am inteles ca are un motor care e o bijuterie pt modificat, sa-ti traiasca si bafta la depasiri in ro

magnos 12-02-09 19:56

merci , nu cred ca o sa mai vin cu ea pe
roti doar daca o sa gasesc o alta posibilitate , mergea pe tir dar astia s-au invatat si cer 800Ł dus-intors

f0cs 12-02-09 19:58

daca vii make sure to call
0729931460
si poate vorbim de niste poze
}{

magnos 12-02-09 20:18

ok ..i will :) }{ in caz ca esti f...:)

aleks 13-02-09 10:07

nu e fată, sigur :lol:
o întrebare, cine are un om pe la astral?
vin să-mi pună net-ul într-o locaţie nouă, şi mi-au zis că tocmai pe marţi, nu prea am răbdare, aveţi vreo idee? :)
plătesc bine :D

magnos 13-02-09 11:44

:( apropo avem ceva fete forum ?

Bmw_Rulllzzz 13-02-09 12:23

pe bacau parca una. iar la onesti erau 2

magnos 13-02-09 16:02

misto , daca esti la onesti sunt multi tiristi care fac anglia , nu ai auzit de ceva preturi de adus masini pe tir in tara , ca nu aa vrea sa mai vin pe roti cu masina:) merci

aleks 13-02-09 16:31

Politia Rutiera vrea sa reintroduca proba de poligon pentru obtinerea permisului

Politia Rutiera vrea sa reintroduca proba de poligon pentru obtinerea permisului , precum si schimbarea modalitatii de obtinere a permisului de conducere auto. Autoritatile doresc si gasirea unei solutii legale pentru interzicerea detectoarelor radar.
Comisarul sef Gino Bosman, reprezentantul Directiei Politiei Rutiere din IGPR, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca împreuna cu Directia Regim Permise din Ministerul de Interne si cu Autoritatea Rutiera, vrea sa propuna schimbarea modalitatii de obtinere a permisului auto, prin introducerea probei de noapte, în poligon si a unor cursuri de conducere preventiva.

Bosman a spus ca asteapta numirea ministrului la MAI, pentru a-i propune gasirea unei modalitati legale pentru interzicerea detectoarelor radar.

Bosman a mai declarat ca, desi anul trecut s-au ridicat cu 20% mai multe permise auto si s-au dat mult mai multe amenzi, numarul accidentelor grave a crescut, asta aratând ca problema este în alta parte. În acest context, el a vorbit despre necesitatea unor investitii în infrastructura, despre nevoia de educatie rutiera, dar a unor investitii în fortele si resursele Politiei.
Comisarul sef, Lucian Dinita, Directia politiei Rutiere din IGP, a declarat la Realitatea te priveste ca s-a pus în discutie o testare a soferilor pe timp de noapte dar "nu s-a dorit altceva decât reducerea numarului evenimentelor rutiere produse pe timp de noapte".
Declaratiile comisarului sef au fost facute cu ocazia lansarii proiectului european Life Save, derulat în 26 de tari europene.

Acesta urmareste reducerea numarului accidentelor rutiere. Tot prin acest proiect, se doreste ca, în toate cele 26 de state, sa ajunga la fiecare politist un ghid de bune practici, care contine îndrumari utile în aplicarea procedurilor legale privind "arta" comunicarii cu participantii la trafic si în folosirea tehnicii din dotare.

Bmw_Rulllzzz 13-02-09 16:39

auzisem de 300 de euro de adus. asa auzisem, nu stiu exact. daca vrei ma pot interesa

magnos 13-02-09 18:44

nu e rau ..:) poate o sa am nevoie la toamna cand vin tara:) merci

TheFasterMan 13-02-09 19:43

Quote:

Originally Posted by magnos (Post 2064585)
nu e rau ..:) poate o sa am nevoie la toamna cand vin tara:) merci

daca esti interesat....lasa`mi un id de mess pe privat,cunosc si eu cativa tiristi,care fac anglia...:rolleyes2

rufusdesign 13-02-09 20:13

sal'tare, fusei si io prin bacau acum o sapt, informatie, este vreun atelier de tuning oleac mai serios asea? am vazut ceva dar mai mult shop, o janta, o bara, un stop, ceva nu de genul supermarket... lipsesc cam de mult si chiar nu mai stiu ce mai e

magnos 13-02-09 20:34

kiar m-ar interesa si pe mine asa ca ideie...:) avem ?

sageata 13-02-09 23:10

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2064171)
Politia Rutiera vrea sa reintroduca proba de poligon pentru obtinerea permisului

Politia Rutiera vrea sa reintroduca proba de poligon pentru obtinerea permisului , precum si schimbarea modalitatii de obtinere a permisului de conducere auto. Autoritatile doresc si gasirea unei solutii legale pentru interzicerea detectoarelor radar.
Comisarul sef Gino Bosman, reprezentantul Directiei Politiei Rutiere din IGPR, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca împreuna cu Directia Regim Permise din Ministerul de Interne si cu Autoritatea Rutiera, vrea sa propuna schimbarea modalitatii de obtinere a permisului auto, prin introducerea probei de noapte, în poligon si a unor cursuri de conducere preventiva.

asta m-ar bucura foarte tare. ma ajuta mult.

aleks 14-02-09 10:31

De ce te ajută?
Adică, nu e un obstacol în plus pentru elevii tăi?

markizu 14-02-09 11:50

ba da e un obstacol iar daca nu il trec mai fac o data scoala cu Sageata :-)

magnos 14-02-09 13:35

aha..m-am prins , mai multe blaturi ..:) creste economia tarii ,asta era nu?

Bmw_Rulllzzz 14-02-09 13:51

iti iei golf 7 sageata :lol:

rufusdesign 14-02-09 18:34

jeu cand dadui examen erea cu poligon, hi hi al de la narcisa, belea, chiar era distractiv, dar picai orasu de 3 ori, da nici n-am dat spaga, bafta ca am dat mereu cu acelasi domn politist si a4-a oara s-a plictisit sa ma mai vada

da la intrebarea de mai sus chiar nu raspunde nimeni? tun-service from bc?

magnos dac te interese4saza si nu e, i-l deschidem in doi??

magnos 14-02-09 18:43

m-ar bate un gand....m-am cam saturat de" strainataturi" tot acasa la o samanta pe bordura :)mai naspa cu lovelele ...

sageata 16-02-09 00:21

Quote:

Originally Posted by magnos (Post 2066468)
aha..m-am prins , mai multe blaturi ..:) creste economia tarii ,asta era nu?

de-ar creste blaturile astea in copac... ideea cu poligonul e ca se pot invata mai multe manevre acolo fara a risca prea multe daune.

geani29 16-02-09 05:43

Quote:

Originally Posted by magnos (Post 2063428)
:( apropo avem ceva fete forum ?

de ce întrebi??:twisted:

sageata 16-02-09 08:28

geanina traiesteeeee!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

aleks 16-02-09 09:50

Am văzut şi eu, chiar a revenit în forţă :)

aleks 16-02-09 15:15

Opel, salvat de programul "Rabla" al germanilor
http://transport-logistica.ro/images...54/luni/a1.gif
Vânzarile constructorului de automobile Opel au crescut sub efectul "primei de casare" oferite de guvernul german în încercarea de a relansa acest sector al economiei si în consecinta va recurge la somajul tehnic într-o masura mai mica decât era prevazut pentru luna martie.
Liniile de productie ale uzinei Opel de la Eisenach, unde se fabrica modelul Corsa, vor lucra la cote normale cel putin în primele trei saptamâni din martie, a declarat cotidianului economic Handelsblatt numarul doi din filiala europeana a companiei americane General Motors (care este societatea-mama pentru Opel), Alain Visser.

Opel anuntase anterior ca renunta în februarie la doua zile de somaj tehnic la Eisenach si la uzina sa din Spania de la Saragosa. "Primim o cerere importanta pentru masinile noastre de mic calibru", a explicat Visser. Comenzile pentru Corsa au crescut cu 70% de la intrarea în vigoare, în ianuarie, a "primei de casare" de 2.500 de euro, iar comenzile pentru modelul Agila s-au dublat, a precizat oficialul GM.

Prima de casare - acordata pentru achizitionarea unei masini noi sau nu mai vechi de un an în schimbul casarii unui vehicul mai vechi de noua ani - este una dintre masurile decise de guvernul german pentru relansarea consumului si pentru ajutarea sectorului auto, lovit din plin de criza financiara.

TYBYSTC 16-02-09 15:42

da ma dar ei au guvernanti si politicieni nu ca la noi !!!
RUSINE POLITICIENILOR ROMANI !!!!!!

aleks 17-02-09 08:28

Actele ce sunt necesare la politie unei persoane fizice pentru inmatricularea unui autoturism care a fost inmatriculat deja in Romania sunt:

- cartea de identitate + copie
- fisa de inmatriculare cu vizele de la circa financiara
- actul de dobandire al vehiculului (act vanzare-cumparare)
- talonul cu verificarea tehnica a masinii
- asigurare (copie)
- chitanta certificat inmatriculare
- taxa de inmatriculare
- ceritificatul de autenticitate de la RAR
- cerere tip de inmatriculare a autoturismului

Taxa de inmatriculare si ceritifcatul de inmatriculare se platesc una la posta si alta la CEC

Am uitat ceva?

markizu 17-02-09 10:01

da cine se ocupa de astea si pt mine :-) ca nu am timp
mersi

TheFasterMan 17-02-09 11:02

Ma ocup eu,imi lasi masina....banii si merg sa fac toate actele:D:D

Bmw_Rulllzzz 17-02-09 11:17

eventual sa-ti faca si o procura sa o poti vinde :lol:

markizu 17-02-09 14:46

daaaa tu vrei masina sa te joci cu ea nu laurentu ? ca acte mai vedem noi ..
acum serios cine ma poate ajuta sa o inscriu pe numele meu ? normal contra cost ...;-)

danuuu 17-02-09 20:14

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2071976)
Opel, salvat de programul "Rabla" al germanilor
http://transport-logistica.ro/images...54/luni/a1.gif
Vânzarile constructorului de automobile Opel au crescut sub efectul "primei de casare" oferite de guvernul german în încercarea de a relansa acest sector al economiei si în consecinta va recurge la somajul tehnic într-o masura mai mica decât era prevazut pentru luna martie.
Liniile de productie ale uzinei Opel de la Eisenach, unde se fabrica modelul Corsa, vor lucra la cote normale cel putin în primele trei saptamâni din martie, a declarat cotidianului economic Handelsblatt numarul doi din filiala europeana a companiei americane General Motors (care este societatea-mama pentru Opel), Alain Visser.

Opel anuntase anterior ca renunta în februarie la doua zile de somaj tehnic la Eisenach si la uzina sa din Spania de la Saragosa. "Primim o cerere importanta pentru masinile noastre de mic calibru", a explicat Visser. Comenzile pentru Corsa au crescut cu 70% de la intrarea în vigoare, în ianuarie, a "primei de casare" de 2.500 de euro, iar comenzile pentru modelul Agila s-au dublat, a precizat oficialul GM.

Prima de casare - acordata pentru achizitionarea unei masini noi sau nu mai vechi de un an în schimbul casarii unui vehicul mai vechi de noua ani - este una dintre masurile decise de guvernul german pentru relansarea consumului si pentru ajutarea sectorului auto, lovit din plin de criza financiara.

dati dracului astia cu opelu lor.............

magnos 17-02-09 21:30

Quote:

Originally Posted by geani29 (Post 2070783)
de ce întrebi??:twisted:

din curozitate doar ,sunt cam nou pe aici...:)

inmatriculari in Romania...i- mi aduc aminte prima masina inmatriculata de mine in Ro si ultima sper,a fost un stres ne nedescris :(
in Anglia in 7 ani am cumparat si vandut 5 masini.iata procesul de vanzare cumparare aici:

te intalnesti cu vanzatorul :)
.. vomul va veni cu talonul masini 2 foi a4,(registration document V5)pe una dintre ele v-or da cu subsemnatul amandoua persoane `cumparatorul-vanzatorul`si se va specifica ora si data vanzarii,vanzatorul va trimite acel document prin posta la (DVLA)driving license vehicle agency, politia nu e implicata" in nici un fel ,au treburi mai interesante de facut cre`ca:),vanzatorul ii va inmana cealalta foaia a4 (reg document temporar)cumparatorului,iar cumparatorul va primi tot prin posta noul document de inregistrare al masinii(V5) in circa 2-3 saptamani....
totul dureaza intre 10-30 minute

Beneficii:::

nu stat la cozi
nu radieri
nu taxe
nu zile libere de la servici
nu `draci`
nu spaga

cand o sa fie si la noi asa cred o sa vin definitiv in tara :)
sper ca nu v-am plictisit..:)

markizu 17-02-09 22:44

ba da ne-ai enervat
pt ca nu suntem si noi in anglia :-)

magnos 17-02-09 22:52

scuze ..:)
crezi ca nu s-ar putea si la noi dar ar fi prea usor,prea putine taxe,pierderi de locuri de munca,spatii...etc
lasa ca e mai bine asa ...am stat cu placutele in mana in fata politiei la inmatriculari intr-o iarna de mi-au degerat mainele

aleks 18-02-09 00:55

Acum e mult mai simplu, daca ai noroc intr-o ora termini cu actele la politie fara probleme.
Prea simpla nu e bine sa fie procedura in Romania, ai vedea niste tepe de ai vorbi singur, nu e tara potrivita :lol:

magnos 18-02-09 07:11

oricum e spre bine cred :), mi-am facut pasaportul in doua ore , fara stat la coada si fara " pile" :)

TheFasterMan 18-02-09 10:40

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 2075200)
daaaa tu vrei masina sa te joci cu ea nu laurentu ? ca acte mai vedem noi ..
acum serios cine ma poate ajuta sa o inscriu pe numele meu ? normal contra cost ...;-)

nu vreau sa ma joc cu ea....incerc doar sa ajut...:)

aleks 20-02-09 11:04

Azi noapte am stat prin oraş până pe la 2 noaptea, a fost taare interesant să te dai cu autobuzul (pentru cei care-l ştiu deja) de-a latul în intersecţie câte 10 metri :lol:
Am luat toate parcările la rând, de la stadion până la Moldova, a fost mişto, mai ales că nu era nici naiba prin oraş :lol:
Ah, nu chiar nimeni, ţin să le mulţumesc băieţilor cu uniformă şi Logan cu girofar că m-au lăsat în pace azi noapte, fix pe ei nu-i văzusem :lol:
Nimeni n-a mai profitat de zăpadă zilele astea? :)

All times are GMT +2. The time now is 22:42.

- Copyright 2026 4Tuning