![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
3 Attachment(s)
imi cer scuze...si hai sa pun niste poze:D ..postasem la accidente :oops:
|
Quote:
in accident au fost implicate 2 dacii si un reno megane parca.... uite asa intrii la puscarie nevinovat....sa gaseste un *** k asta sa se arunce in fata ta si u il faci praf... |
Quote:
|
my bad ...sorry...dar totusi...nu trebuia sa dai atatea ''detalii'' despre accident;)
|
pe pod la agigea iar accident ...multe masini ..sau defapt mai bine zis mai multe acidente unul dupa altu.......majoritatea usoare....dar am vzt si o dacie cu botu varza si ambulanta ...cauza ....ninsoarea banuiesc ...neadaptarea vitezei la condiitile de drum
|
5 Attachment(s)
poze de aseara ... nu am avut timp sa fac .. au ridicat masina repede
|
4 Attachment(s)
ieri dimineata
|
o gramada au nenorocit borduri ;))
|
psycho ce a fost ma azi dimineata la noi in cartier pe linia de tramvai??? ca cica a fost garda sirene nebunii ai idee???
|
Las ca era sa ma fac *** aseara pe pod la Dorally...am avut noroc cu caru...nu au avut insa cei ce erau in spatele meu...vreo 4..5..masini pe derdelus direct.
|
Quote:
ai citit mai sus ?? afara unde erai ? pe balcon ?? |
R3Kin
nu stiu cum sti u sa numeri semafoarele si nu stiu ce reprezinta pt u a castiga o " cursa " si daca tie ti se parea ca mergea evitat ... te inseli amarnic ... era km multa viteza acolo ... asa ca nu mai vorbi prostii las-o asa nu mai pune sare pe rana Succes in viata ! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi dimineta .. opera mea .. mi-am facut mashina pilaf :rolleyes2
|
nasol...da ne zici locu si cu cine
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
|