Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Midnight Racers in Rm. Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/71306-midnight-racers-rm-valcea.html)

Victor_WRC 17-10-10 21:02

Re: Midnight Racers in Rm. Valcea

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 3734275)
si ce om pasnic pare sydu :no:

si eu ma numar printre cei speriati de syd pe curbe......pe dealu negru......mergeam la 4tuning days ....si la care syd hai sa-ti arat cum se tine masina pe curbe....si era cu suspensia originala....doamne ce sperietrui mi-a tras:cry::cry::sadblinky:omfg::tears:

DjRainManFast 17-10-10 23:32

Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 3735134)
pana una-alta ajunserati si pe cocalari.com
http://cocalari.com/2010/10/pele-la-mine-in-cartier/

Ce sa mai...ne ai prins pe picior gresit..ne-ai punctat...ai dreptate! Deh..cine stia ca o sa ajungem faimosi pe cocalari.ro :( dar partile bune nu le mai punctezi a??

sharpe 18-10-10 07:16

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3735838)
Ce sa mai...ne ai prins pe picior gresit..ne-ai punctat...ai dreptate! Deh..cine stia ca o sa ajungem faimosi pe cocalari.ro :( dar partile bune nu le mai punctezi a??

1.Mai bine sa vina din partea unui prieten decat a unui "dujman" :D
2.Am observat ca unii (nu spun cine) dau mai bine inainte daca ii ambitionezi.Pana una-alta pregateste-te pentru Bucovatul cu celule de pe 31.

VL 77 SYD 18-10-10 08:51

Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 3734211)
credea cucu c-o mierleste :tears:

Ce gluma sovietica...:shock:
Quote:

Originally Posted by SaproDVL (Post 3734260)
aaahahaha daca ai reusit sa il sperii pe cucu asa rau sa ti minte ca io nu ma urc cu tine la volan =))))

Ce-ai fratica, mergem la consum...:baby::mrhappy:
Quote:

Originally Posted by yg.alex (Post 3734275)
si ce om pasnic pare sydu :no:

Sunt ma, masina ma tine...:confused2:help::mrhappy:
Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3734295)
va luat paranoia pe toti :shock:

Tu vorbesti?
-Unde te duci Mitza?
-Jos, mai mai dau, poate scot timp mai bun.
-Iar??????:weirdface:mrhappy:
Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 3735313)
si eu ma numar printre cei speriati de syd pe curbe...:tears:

Erai tu mic...:mrhappy::censored:
Quote:

Originally Posted by sharpe (Post 3735134)
pana una-alta ajunserati si pe cocalari.com

Vina noastra... treaba facuta in jumatate de ora, cameraman strain, versuri ce nu au legatura cu imaginea... :oops:

D.o.r.Y 18-10-10 13:58

salut am si eu o intrebare.
in valcea unde se face autocolantul cu banneru de l.ati lipit pe parbriz? si cat costa?

SaproDVL 18-10-10 14:23

syd cred ca mergeai la consum :)) erai in coborare si faceai economie la placute :twisted:

Dj. Kameleon 18-10-10 16:15

Quote:

Originally Posted by D.o.r.Y (Post 3737024)
salut am si eu o intrebare.
in valcea unde se face autocolantul cu banneru de l.ati lipit pe parbriz? si cat costa?

eu zic k frumos ar fi sa vb cu cei din cluburi,sa intri in culburile respective,apoi sa itzi pui acel banner pe parbriz,altfel itzi dai seama k ar avea toata lumea lipit pe parbriz numele cluburilor respective:)):D:D:D:-)

D.o.r.Y 18-10-10 19:24

Quote:

Originally Posted by Dj. Kameleon (Post 3737376)
eu zic k frumos ar fi sa vb cu cei din cluburi,sa intri in culburile respective,apoi sa itzi pui acel banner pe parbriz,altfel itzi dai seama k ar avea toata lumea lipit pe parbriz numele cluburilor respective:)):D:D:D:-)

iti dai seama ca suntem mai multi si vrem sa facem un nou club.. de accea am intrebat;)!

Mytza07 18-10-10 19:38

iauzi foarte interesant .....ce masini aveti ?? daca nu sunt prea indiscret......

DjRainManFast 18-10-10 20:01

Quote:

Originally Posted by D.o.r.Y (Post 3738018)
iti dai seama ca suntem mai multi si vrem sa facem un nou club.. de accea am intrebat;)!

Altu? Si axat pe ce? Va plac cursele? Vreti show? pentru ce club auto? sunteti implicati in fenomen? va cunoastem si noi? nu stiu...sunt multe intrebari.....mi se pare ciudat, asa de peste noapte cineva vrea sa faca un club auto, si nici prea sunteti activi in zona asta...sa zic asa!
Nu ma intelegeti gresit...din partea mea puteti face si 2. Si va urez succes si daca va voi cunoastem voi stai la vb si chiar daca pot sa va ajunt cu ceva cu mare placere.

Dj. Kameleon 18-10-10 21:02

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3738187)
Altu? Si axat pe ce? Va plac cursele? Vreti show? pentru ce club auto? sunteti implicati in fenomen? va cunoastem si noi? nu stiu...sunt multe intrebari.....mi se pare ciudat, asa de peste noapte cineva vrea sa faca un club auto, si nici prea sunteti activi in zona asta...sa zic asa!
Nu ma intelegeti gresit...din partea mea puteti face si 2. Si va urez succes si daca va voi cunoastem voi stai la vb si chiar daca pot sa va ajunt cu ceva cu mare placere.

bine zis Cucu-le.Bv

mydream 18-10-10 22:13

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3738187)

cucule cum e pe la pitesti ? :d :rolleyes2

VL 77 SYD 19-10-10 17:34

Noaptea pe "ulita" de Sorin SYD :mrhappy:)))))

Mytza07 19-10-10 17:59

nebunie noaptea cu syd, radu aka cumnatu',lexu si mada :)))))))))

Gabi 19-10-10 18:58

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning