![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
E secret frate, nu pot sa spun unde e "coltul" ca daca afla toata lumea ne-am nenorocit cu garda! Glumesc! La sala este cel mai bine sa ne intalnim cu totii! Pe bune! In centru bate la ochi! |
Quote:
Intalnirile pe coltz le fac doar cei care locuiesc in acea zona. Atat! Eu unul n-am chef de poze astazi asa ca fa-ti singur daca vrei! |
sau mai bine faci o programare pt week-end :D
|
:lol:
In weekend chiar o sa facem niste poze. La sala, sau pe unde vom ajunge!!! |
[QUOTE=DONU']Auzi la el, "unu cu un Cielo"!
Bai Ecscite, bai, se spune "un domn cu un Cielo". Vezi ca-ti rup urechile! :lol: lol ma scuzati "sa traiti" am zis sa nu dau nume domnule....:) |
Quote:
:rolleyes2 poza?:twisted: |
bha eu nu am nevoie de semnatura ;) doar ca imi stiti persoana si ma salutati pe strada este de ajuns pentru un maestru ca mine :mrgreen:
citez pe cineva de pe forum ''hai mha sa facem poza ,ca o pun ca wallpaper sa va am ca amintire ,ca va iubesc mult :) '' nu puneti intrebari de genul : cine e ?? atat :D |
ma scuzi tng!!alexe...intr-un fel sa zicem k suntem vecini!!stau la kteva strazi de tine!!u stai pe colt`...la magazin akolo....aproape de statia la 2!!...dak nu ma inshel u ai mai venit pe la sala!...din kte shtiu je!!
|
vineri dak ne int...am o veste pt. voi!!!...si dak se poate o mik deplasare...peste ceva timp!!...din pakte nu promit k vin...este foarte greu 4 me...avand in vedere k m`am certat cu batranu sa merg la bimmer...dar aici garantez je...k va fi show de show!!detalii va dau vineri...asta dak nu shtiti voi!!
|
hmmmm... eu nu stiu :d dar sper sa vin si eu ca nu v-am mai vazut de mult ;)
|
BIG BROTHER SI PE DN2
Autor: (M.S.) 102 camere video cu radar vor monitoriza traficul rutier pe DN2. Camerele vor fi montate in 20 de localitati din judetul Ialomita, inclusiv pe ruta Sinesti-Giurgeni, unde si-au pierdut viata solista Laura Stoica si logodnicul ei. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning