Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

mareo 01-09-08 00:05

Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

Un alta sfat , dupa parerea mea cred ca ar da bine daca ai pune folie neagra pe stalpul dintre geamuri? Ce zici ? ar merge?:?:

Antonyo20 01-09-08 00:14

Salut Geox! Sincer esti primu` care a spus ca jantele nu-i plac..in rest toti au fost uimiti cat de bine dau jantele! Dar este ok daca tzie nu iti plac ;) fiecare cu gusturiile lui !In cateva minute o sa mai postez cateva poze :D

Geox` 01-09-08 00:20

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 1725866)
Salut Geox! Sincer esti primu` care a spus ca jantele nu-i plac..in rest toti au fost uimiti cat de bine dau jantele! Dar este ok daca tzie nu iti plac ;) fiecare cu gusturiile lui !In cateva minute o sa mai postez cateva poze :D

E doar o parere personala.Mie in general nu imi plac jantele in multe spite;)
Asteptam pozele!:-)

Antonyo20 01-09-08 00:37

9 Attachment(s)
Pozele promise...printre ele mai sunt si cu niste prieteni.. :D

Geox` 01-09-08 00:44

parca dau mai bine aici:DA esit super marfa si sistemul audio!8)

Aaronnel^ 01-09-08 00:54

da bine culoarea asta da trebuie sa o mai cobori

Sooky 01-09-08 00:58

daca o mai coboara..nu mai are cum sa iasa din curte...si oricum la c drumuri avem..eu zic sa o lasi asa antonyo..arata belea:D
Sa o stapanesti sanatos!!

Antonyo20 01-09-08 00:59

10 Attachment(s)
Inca cateva..:-) printre care apar si eu alaturi de masina :D

VDAN 01-09-08 11:09

dupa parerea mea,la ora actuala este cel mai frumos tico din tara :peace:
sa l stapanesti sanatos :lol:;)

TM32CIP 01-09-08 11:57

Spectacol masinutza ! A iesit foarte bine, sistemul audio arata foarte bine, doar cuvinte de lauda !

ps: la un eleron te-ai gandit ?

LKS 01-09-08 12:56

Daca nu il cobori arata ca un ARO, si e pacat de jante si de kitul asta.
Peste tot sunt si drumuri proaste, dar te adaptezi, mergi mai incet si cu mai multa grija.
Numai bine !

Antonyo20 01-09-08 14:30

In 2 saptamani maxim masina va fi coborata 2.5 cm pe spate si 2 cm pe fata!Stiu si am vazut si eu ca este putin cam inalta..o voi lasa mai jos..nu am incotro si stiu ca va arata si mai bine!Va multumesc din suflet pentru ca ati apreciat munca mea si a tatalui meu care sa zic..fara el nu ma descurcam asa de bine!Multumesc in primul rand lui Alex pentru ca...am vazut ca si el a avut grija de Kit si nu m-i l-a dat deteriorat,spart,rupt etc.Pentru Alex am toata stima si toate laudele si pentru voi...voi care imi sunteti alaturi si m-ati sustinut in acest proiect care..sincer sa va spun m-a costat o caruta de bani..si asta stiu doar cei care cunosc..pentru ca eu nu am apelat la accesorii SH.Aici ma refer la scaune,volan,sistemul audio,jantele+gumele,instalatie bi-xenon si multe altele...care ma credeti s-au nu...au costat foarte multi bani!Mai am prieteni care..imi spun mereu "de banii astia ...iti luai BMW" ,ei bine...eu am o pasiune exagerata pentru aceasta masinuta care se numeste Tico,si mi-am dorit intotdeauna sa arat ca se poate scoate dintr-o banala masina...una la care isi rup gatu toti cand o vad..chiar si cei din masini straine..opresc paralel cu mine la semafor..si fac poze cu telefonul pe geam. Inca odata va multumesc din suflet pentru aprecieri,laude si critici! In 2-3 saptamani o sa fac rost de ceva bani...si o sa mai adaug cate ceva..in primul rand voi apela la arcuri ..dupa care Dynamat!Sa auzim de bine!

catarsis 01-09-08 15:30

da bine mai joasa dar o sa-ti blestemi zilele;eu am lasat-o pe a mea 30/35 mm si am anvelope 195.45.15 tot marangoni iar la cum sunt drumurile noastre o sa-ti "dardaie" toti dintii-n gura; dar asta e ... mai greu si frumoasa si comfortabila;arata super bine masina iar culoarea e super tare;parca bara fata nu se aliniaza perfect cu capota;asta ce se vede din poze in rest e tare...numai bine;

morpheusmaster 02-09-08 01:02

Man, parerea mea e ca faci bine ca o cobori ;) compromisul o sa dea roade ;) Iar legat de culoare imi retrag toate cuvintele...ARATA FOARTE FOARTE MISTO CULOAREA!!! Nu ma asteptam sa arate asa bine pe culoarea aia dar e foarte speciala!!! Succese, cat mai multe succese sa iti aduca masinuta!!! P.S. cat teau ajuns scaunelele? :D

Antonyo20 02-09-08 12:51

Multumesc din inima Morpheus...chair si eu am ramas surprins de culoare cum da.
Scaunele sunt Raceland ..Made in Germany,si m-au dus fix 19 mil 200 +curieratul.

Acuma...ramane sa pun un mic stiker..mai special.ceva mai unicat...pe parasolarul de pe parbriz!
Datzi si voi sfaturi cu ce..sau un club ceva...pentru ca ne com vedea la multe show-uri de acum incolo :D Numai bine si sanatate cat mai multa la toata lumea!

All times are GMT +2. The time now is 04:16.

- Copyright 2026 4Tuning