![]() |
|
Re: Club Cielo
Quote:
|
ma si cu faza cu buylgaria...daca se duce unu si ia de akolo?k nu e prea departe bulgaria.....?asa cu china sia alea...o sa asteptati voi pana o sa va saturati..
|
Quote:
|
sunt kiar curios kare o sa fie rezultatul....acestui "vis"....k pana akm doar vorbe:D daca iau permisu ma duc eu in bulgaria primu sa am primu faruri:P
|
Sincer si eu sunt de aceeasi parere cu tine Donn....pana la urma tot cred ca trecem podul si le luam de acolo....dar nu se stie, stopurile au ajuns de exemplu'.
|
Cum man, toti se muta pe cielorunners.com?! Si cu asta ce facem?
|
Va complicati cu 100 site-uri si comunitati... aici mai gasiti threaduri mai vechi, care poate contin raspunsuri la intrebarile voastre... si poate si oameni care nu au legatura cu Cielo, dar pot da un sfat ;)
E alegerea voastra. |
Si eu sunt de aceiasi parere. Ala nou poate sa fie un fel de chat privat...Asta e, ma conformez :)
|
intrebare:
mi sa dus draq evacuarea :( (sa rupt teava de la imbinarea din fata tobei mici, si restul arata jalnic) cat ma costa o evacuare ??? si de unde pot lua piesele ??? |
nu a zis nimeni k ne mutam acolo...desi cakolo pe site`ul ala...e ca o copie a acestuia..sau un nou inceput....eu unu raman si aici....a si in legatura cu faruruile.ktl...stopurile au fost altceva...poate va strangeti 200 si vi le trimit...din partea mea bafta...dar eu sunt mai realist asa de obicei...si nu cred totul
|
In Bulgaria am inteles ca sunt 270 euro setul..mai scumpe ca la BMW :shock:
|
Bogy26 cat tea dus sati faci bordu cu luminile alea--prea misto--la kilometraj si la restu?
|
Quote:
|
I`m On Cielo Runners !!!
|
Quote:
@ Korb, vezi pe autodaewoo.ro. incearca sa iei tobe de origine, Daewoo. sunt mai bune calitativ decat cele facute de "srl". Sau, daca te tine portofelul: Borla de inox, de la Pilot. Nu sunt exagerat de scumpe, dar cred ca ambele tobe te-ar duce pe la vreo 700 ron (cred, nu mai stiu preturile). Ideea e ca, daca nu le lovesti rau, te tin toata viata. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning