Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

ADDOstreet_racer 08-07-07 15:47

Re: Kitch Tuning .... part 2

sincer am mai vazut embleme de ferrari pe nissan peugeot ...lamborghini pe renault da niciodata nam auzit de emblema unei masini mai slabe ca performante pusa pe una superioara ....

vlad_VSV 08-07-07 16:33

............................

-LEXION- 08-07-07 16:41

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 987751)
............................

normal, si pe etrier scrie Bentley ;). A schimbat doar sigla, nu si numele, si cred ca era mai greu pentu el sa ia jenti cu numele Hyundai brodat pe ele, decat sa ia la comanda cateva sigle si sa le insereze pe masina.

Am citit pe un forum, ca proprietarul masinii ar fi director de vanzari la Hyundai Bel Air, si si-a modificat Benteleyul sa faca mai multa reclama....se pare ca nu a gasit ceva aproape la fel e scump si de bun la Hyundai :lol:

vlad_VSV 08-07-07 16:48

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 987765)
normal, si pe etrier scrie Bentley ;). A schimbat doar sigla, nu si numele, si cred ca era mai greu pentu el sa ia jenti cu numele Hyundai brodat pe ele, decat sa ia la comanda cateva sigle si sa le insereze pe masina.

Am citit pe un forum, ca proprietarul masinii ar fi director de vanzari la Hyundai Bel Air, si si-a modificat Benteleyul sa faca mai multa reclama....se pare ca nu a gasit ceva aproape la fel e scump si de bun la Hyundai :lol:

am inteles gresit prima data,de aceea am sters mesajul,am crezut ca ati zis ca a schimbat jantele de pe bentley cu unele de pe hyundai......:D

quick_5hifter 08-07-07 18:58

2 Attachment(s)
Am si eu una de pe la mare..."and the wheels keep spinnin' even when i stop" (Petey Pablo) :lol: :twisted: :

FIGHET 08-07-07 23:28

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 987704)
sincer am mai vazut embleme de ferrari pe nissan peugeot ...lamborghini pe renault da niciodata nam auzit de emblema unei masini mai slabe ca performante pusa pe una superioara ....

superioara cu foarte mult ca de la cer la pamint

LKS 09-07-07 03:34

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 987919)
Am si eu una de pe la mare..."and the wheels keep spinnin' even when i stop" (Petey Pablo) :lol: :twisted: :

ooo da ...omul e undercover .. KGB ! :D

Sindrom 09-07-07 09:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 985522)
tiuuuuunnnnniiiiiinnnnnnnnnnggggggggggggg......... ...........nu se poate!!!

da da da vezic e scrie pe geam...no fear....:))))))))))))))))))

si inca una de la mine asa....din daciile alea 4*4=16:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Psycho 09-07-07 10:03

dacia aia nova cu faruri de urs in combinatzie cu bara spate de 407 e mortala :D

PYT 09-07-07 12:51

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 988762)

si inca una de la mine asa....din daciile alea 4*4=16:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nu stii tu, are tractiune integrala de la nike :evil:

ggd_87 09-07-07 18:48

2 Attachment(s)
e o masina de o puteti gasi prin targ!
nush ce marca,model e. poate va dati voi seama.

quick_5hifter 09-07-07 19:56

pare mitsubishi colt, sau lada samara...nu stiu :| oricum se poate deduce dupa stickere :lol:

PYT 09-07-07 20:59

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 989627)
e o masina de o puteti gasi prin targ!
nush ce marca,model e. poate va dati voi seama.

imi place de om asa, pare ordonat de felul lui...:twisted:

edit: dar de dacia silver phantom ati auzit?? o sa-i fac poza zilele astea, e de la mine din crangasiville :-P

dj16xxs 09-07-07 20:59

2 Attachment(s)
dupa cum am promis....inca una de la mine!!!!!!!

Iulixxx 09-07-07 21:01

se vede de la 15 km ca avacuarea din dreapta e falsa :))

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning