Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

haky01 18-08-09 19:44

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2567210)
cu ocazia asta invit doritorii luni la track day session la Hungaroring luni 24 august

mama ce as venii si eu doar k eu o sa trec pe langa pt k luni sunt pe drum spre franta :sad:
poate la anul

koffa 18-08-09 19:44

Quote:

nu inteleg de ce se tot cearta oamenii in satu asta, pe langa cai mic ii si agitat,

cu evo, subaru, nissan, m3......mai devreme sau mai tarziu, inevitabil ai eveniment cu ele, e exact ca pe 2 roti nu se pune problema :daca pici ? ci: cand pici!
macar bogdan a avut curajul sa calce pe gaz si pe viraje(spre deosebire de multi povestitori de 400m pe aeroport), acuma ca a derapat, asta e ,mai lipseau 1,5-2m de asfalt (fara denivelari si urme de tir iesit din camp -tipic pt tara noastra minunata) si in loc de crash iesea un drift de nota 11, pacata ca a plouat si era putin umed si el un pic neacomodat cu reactia motorului dupa ce l-am pus la punct impreuna cu o zi inainte.
iar la masina tre cateva cacaturi de table schimbate si o janta pt siguranta, poate o sa puna el poze , ca oricum nu cred ca se ascunde de nimeni
cu ocazia asta invit doritorii luni la track day session la Hungaroring luni 24 august

Te inteleg perfect de ce esti asa partinitor ,e foarte cavaleresc sa aperi fetele ,mai ales ca ele se mai scapa stim cum sunt mai slobode la gura pe la radio sau pe net dar undercover cei drept insa toti iam recunoscut vocea suava .Asta e ,dragostea e oarba chiar si cand se afla la volanul unui evo ...Drive safe ,drive slow ...kids

Claudiumxg 18-08-09 22:57

Quote:

Originally Posted by koffa (Post 2567587)
Te inteleg perfect de ce esti asa partinitor ,e foarte cavaleresc sa aperi fetele ,mai ales ca ele se mai scapa stim cum sunt mai slobode la gura pe la radio sau pe net dar undercover cei drept insa toti iam recunoscut vocea suava .Asta e ,dragostea e oarba chiar si cand se afla la volanul unui evo ...Drive safe ,drive slow ...kids

si eu miam auzit povesti ,iar eu il cunosc mai putin pe rotar decat tine, nu ii iau apararea si nu ma bag in ce discutii ati avut voi, nici nu le cunosc, nici nu ma intereseaza, doar ca ma plictisesc conversatiile astea distructive, in loc sa ne adunam toti seara intr-un loc si sa stam la o poveste si sa vedem cum ne putem ajuta sa facem niste jucarii mai aspre.
Masinile care is blanalite inevitabil se indoaie si nu se compara cu indoiturle care apar in parcari sau in trafic prin imbecilitatea si incompetenta piesei dintre scaun si volan. de aceea eu prefer o tura pe pista sau pe gutin, pt ca asa iti faci mana sa reduci evenimentele neplacute.
bine zici Drive safe ,drive slow - ca amu's 15-20 cand m-am apucat de condus nici io n-aveam tare mut creer

haky01 18-08-09 23:34

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2568107)
si eu miam auzit povesti ,iar eu il cunosc mai putin pe rotar decat tine, nu ii iau apararea si nu ma bag in ce discutii ati avut voi, nici nu le cunosc, nici nu ma intereseaza, doar ca ma plictisesc conversatiile astea distructive, in loc sa ne adunam toti seara intr-un loc si sa stam la o poveste si sa vedem cum ne putem ajuta sa facem niste jucarii mai aspre.
Masinile care is blanalite inevitabil se indoaie si nu se compara cu indoiturle care apar in parcari sau in trafic prin imbecilitatea si incompetenta piesei dintre scaun si volan. de aceea eu prefer o tura pe pista sau pe gutin, pt ca asa iti faci mana sa reduci evenimentele neplacute.
bine zici Drive safe ,drive slow - ca amu's 15-20 cand m-am apucat de condus nici io n-aveam tare mut creer

pai hai sa facem cumva sa ne intalnim si sa mai vb putin cum spui despre cum ne putem face masinile mai aspre
k eu luni plec si oricum nu am apucat sa cunosc decat vreo 5 de pe forum din baia mare
:sad:

teen.ager 19-08-09 19:31

Re: Masini tari vazute in Baia Mare

Imi pare rau pentru offtopic dar vreau sa va intreb daca stiti daca se tine editia a 2-a a evenimentului ala de anu trecut din 31 august unde au venit drifterii de la Radir din Ungaria si acei cascadori pe motociclete...

botdriver 19-08-09 21:40

pe sambata care se anunta pentru ungaria la mariapocs???

TRX 20-08-09 11:59

Quote:

nu inteleg de ce se tot cearta oamenii in satu asta, pe langa cai mic ii si agitat,

cu evo, subaru, nissan, m3......mai devreme sau mai tarziu, inevitabil ai eveniment cu ele, e exact ca pe 2 roti nu se pune problema :daca pici ? ci: cand pici!
macar bogdan a avut curajul sa calce pe gaz si pe viraje(spre deosebire de multi povestitori de 400m pe aeroport), acuma ca a derapat, asta e ,mai lipseau 1,5-2m de asfalt (fara denivelari si urme de tir iesit din camp -tipic pt tara noastra minunata) si in loc de crash iesea un drift de nota 11, pacata ca a plouat si era putin umed si el un pic neacomodat cu reactia motorului dupa ce l-am pus la punct impreuna cu o zi inainte.
iar la masina tre cateva cacaturi de table schimbate si o janta pt siguranta, poate o sa puna el poze , ca oricum nu cred ca se ascunde de nimeni

Daca zicea el asta, scapam de multe discutii inutile.

botdriver 20-08-09 21:16

1 Attachment(s)
deci sa nu va mai mirati de atatea accidente si in 1923 existau accidente ,deci ce m-a distrat poza cand am vazut-o:lol::lol::lol::lol::lol:

jozsi555 21-08-09 08:52

http://www.banknews.ro/stire/31410_c..._japonezi.html

asta ati vazut-o?

teen.ager 21-08-09 09:05

Foarte smecher frate :)

piTiCcu 21-08-09 15:29

pe maine la mariapocs se mai anunta careva?

mosky 22-08-09 00:36

Quote:

Originally Posted by piTiCcu (Post 2575183)
pe maine la mariapocs se mai anunta careva?

DA.;)

norbi_bidi 22-08-09 01:13

Din pacate nu pot merge... Prietenul meu cu care am vrut sa merg a plecat pana in Germania...
Dar la cluj voi fi prezent...

Retroid. 24-08-09 07:51

Quote:

Originally Posted by Claudiumxg (Post 2568107)
de aceea eu prefer o tura pe pista sau pe gutin, pt ca asa iti faci mana sa reduci evenimentele neplacute.

subscriu. facut ieri gutinul si "cavnicul". pe cavnic era trafic si ploaie si nu prea mi-am gasit ritmul in schimb pe gutin asfaltul mai bun ,fara trafic a mers ok.

oricum orasul e plin de coji care te provoaca la tot coltul si fac orice sa treaca in fata. vara manelelor....

teen.ager 24-08-09 14:36

L-ati vazut duminica la ProMotor pe baiatu ala din Bucuresti cu GT-Rul alb?...Moama cum sunaaaaa :X

All times are GMT +2. The time now is 07:58.

- Copyright 2026 4Tuning