| Claudiumxg |
18-08-09 22:57 |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
Originally Posted by koffa
(Post 2567587)
Te inteleg perfect de ce esti asa partinitor ,e foarte cavaleresc sa aperi fetele ,mai ales ca ele se mai scapa stim cum sunt mai slobode la gura pe la radio sau pe net dar undercover cei drept insa toti iam recunoscut vocea suava .Asta e ,dragostea e oarba chiar si cand se afla la volanul unui evo ...Drive safe ,drive slow ...kids
|
si eu miam auzit povesti ,iar eu il cunosc mai putin pe rotar decat tine, nu ii iau apararea si nu ma bag in ce discutii ati avut voi, nici nu le cunosc, nici nu ma intereseaza, doar ca ma plictisesc conversatiile astea distructive, in loc sa ne adunam toti seara intr-un loc si sa stam la o poveste si sa vedem cum ne putem ajuta sa facem niste jucarii mai aspre.
Masinile care is blanalite inevitabil se indoaie si nu se compara cu indoiturle care apar in parcari sau in trafic prin imbecilitatea si incompetenta piesei dintre scaun si volan. de aceea eu prefer o tura pe pista sau pe gutin, pt ca asa iti faci mana sa reduci evenimentele neplacute.
bine zici Drive safe ,drive slow - ca amu's 15-20 cand m-am apucat de condus nici io n-aveam tare mut creer
|