![]() |
Re: AMALGAM
era la reprezentanta manual Touareg in limba romana cu 150 Ron :p
|
Quote:
|
ce pustie e :) sau inca sunteti mahmuri dupa 1 dec? :lol:
|
care aveti pile , neamuri relatii la manitoba pls ajutatima si pe mine cu ceva ca in Arad-ul asta nu gasesc nimic, as avea nevoie de o 2 m de piele alba (naturala sau fake) si de catifea albastra cu strat de burete de 4mm sub catifea .
pls help |
Quote:
|
Vă salut pe toţi ! Am o īntrebare, ştie cineva, īn Arad, de unde pot īnchiria un sistem de navigaţie ? Plec īn Germania cāteva zile, şi chiar mi-ar fi util unul. Nu vreau să cumpăr un sistem de navi., pentru că doar acum am nevoie şi nu are rost să arunc banii pe geam pentru o singură călătorie (asta nu īnseamnă că nu pot lăsa o garanţie). V-aş fi recunăscător dacă m-aţi ajuta cu o informaţie. Mulţumesc anticipat. Sper să nu se supere moderatorul că am scris aici, dar am văzut titlul "AMALGAM", şi nu mai avea rost să mai fac un topic, pentru o singură īntrebare.
|
pai ce garantie ai putea sa lasi? doar pretul cat ar costa integral...altfel nu stiu ce sa zic :)
|
Acum am rezolvat cu o cunoştinţă a unei cunoştinţe :) , i-am lăsat la om 400 de euro (valoarea sistemului) şi 30 euro īnchirierea pe cāteva zile. Mie īmi convine pentru că nu vream să cheltui atāţia bani ca să īl folosesc o singură dată. Am īntrebat de īnchiriere, pentru că am un prieten care mergea la Bucureşti, şi cum nu ştia oraşul, avea un loc de unde putea să īnchirieze, lăsānd o anumită garanţie īn bani, şi mă gāndeam că există şi īn Arad magazine de acest gen. Cum nu am găsit īn Arad, m-am gāndit să scriu pe forum, īn caz că aveaţi voi vreo informaţie, şi am văzut că sunteţi de treabă.
|
1 Attachment(s)
Pasarica si epilatul.
|
Quote:
|
mancav-ar plictiseala da mai scrietzi ceva.
|
|
http://produto.mercadolivre.com.br/M...dor-gratis-_JM
Hihihihih cine vrea sa se dea cu trambulina ****-****?!!!???(scuze da' asa se cheama) |
Adik trambulina
P u la - p u l a |
Meri crismăs end ă hepi niu ir!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning