![]() |
Re: VW Vento - Proprietari
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu am patit asa ceva si am completat la nivel cu ulei special pentru servo:
|
la mine era din cauza ca era obosita cureaua,si pe viraj maxim suna asa urat,ca un fel de scartzait..incearca sa schimbi cureaua sau sa o intinzi pe asta daca mai merge :)
salutare,daca ii dai de capat sa ne spui si noua de unde a fost;) |
mafteicon,ATF nu este cumva ulei pentru cutii automate ?
|
FANEX ,am sa-ti raspund sa nu crezi ca ma simt vinovat:Cand am cumparat masina acum 5 ani, am verificat nivelul uleiului la servo (stii unde se verifica nu?), si am apelat la un prieten care face distributie de uleiuri. Mi-a facut cunostinta cu seful lui si ne-am uitat inpreuna pe catalog la tigaile de vento, si am gasit pentru servo la mine ATF. am complectat la nivel -maxim- si asa functioneaza de atunci super bine.. daca vroiam sa fac misto recomandam omului ulei hidraulic de la macara, este vascos,ieftin......CORECT NU?
|
Quote:
Apropo de locul unde se verifica uleiul de servo,este pe undeva prin portbagaj...CORECT NU ? |
ai volan pe dreapta?
|
ce ma sfatuiti? sa pun arcuri second sau nu?
|
Quote:
|
sunt de acord cu bzsa... tu le inlocuiesti ptr. ca au obosit fizic. pune noi si se va vedea diferenta. bafta!
|
Quote:
|
Quote:
|
…as vrea sa va mai aduc aminte de un anunt mai vechi de al meu…
...am nevoie de 2 distantiere pt. Vento-ul meu...de minim 50mm...maxim 60mm...daca cineva vede anuntul si are asa ceva as dori un pret...am vazut preturile la produsele NOI...de unde, sunt in criza...da adevarul e ca nu imi permit un set nou...multumesc...distantiere in 4 PREZOANE... |
Quote:
Depinde la cat gasesti piesele ,pe mine ma costat cam 300 euro cu tot cu freon si prelungit o conducta . Asta pentru ca le-am montat eu si am facut si instalatia m-a ajutat cineva cu o schema ,nu prea corespundeau firele dar a fost simplu .Toata treaba dureaza 1 zi maxim 1 zi jumate |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning