![]() |
Re: Accidente
|
http://www.ghidulbacaului.ro/acciden...ptembrie-2011/
coada de cativa kilometri vad ca nu o zice nimeni |
1 Attachment(s)
|
era pe span baiatu dupa cum arata masina...
|
era era...dar tot nu avea 100km/h !
|
centura de siguranta ?
|
Quote:
Quote:
|
important ii ca nu s-a omorat BeMWeistul, apoi vorba aia, omu cat traieste invata, poate nu a avut 100 dar nici departe de nu a fost :)
|
Are cineva ceva detalii imagini despre accidentul de astazi din Floresti?cand am trecut pe acolo era un Volvo lovit rau, cred ca a intrat in curtea unitatii militare, era rupt rau gardu, ceva urme pe pamant pe acolo, insa nu cred sa fi fost victime.
|
Quote:
S-a distrat unu cu un Impreza STI si a bagat in spital 3 familii.. Detalii aici si poze aici. |
|
Quote:
|
ghinion , urat ce s-a intamplat . Dintr0un exces de zel au de suferit multi
Nu zice nimeni de centurile de siguranta . sunt curios cati dintre cei implicati in accidente dinastea nasoale poatra centura. |
soferu subarului era adam .. sau cunoscut sub numaru de inmatriculare cj 66 mig..... si nu a bagat 3 famili in spital .. doar pe el si pasagerul din dreapta... restu au fost doar speriati si raniti usor.. din cate am inteles.... au trecut pe la spital numai pentru un consult medical...si .. in accident a fost vorba si de inconstienta lui dar si de rahaturile alea de parapeti de beton.. deoarece el a lovit unu de ala si a pierdut controlu .. daca nu erau alea acolo.. adam inca traia ....:cry:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning