![]() |
Re: Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+40km/h) in masina personala !
Quote:
Dacă vreţi fă fac o listă cu maşinile ce am luat bătaie şi ce am bătut, dar ar fi irelevante fără o probă... |
Quote:
Iar cifrele pe care tu le crezi sunt frumoase, dar o să te dezamăgească tare dynotestul. Nu te supăra pe oamenii care-ţi scriu aici, crede-i, că mulţi au văzut treburi din astea într-un an cât noi doi la un loc de când avem permis. |
-de la 140 incepea sa se duca-n fata-...exact de pe acolo de unde in mod clar diferenta o face numai puterea motorului, nu soferul, nu anvelope.. putere pura. Vorba unora de mai sus...sunt multe resoftari care doar iti dau IMPRESIA ca ai o masina mai puternica, in fapt ai doar o masina mai violenta pe o anumita plaja de turatii (nu dau si exemple de softisti d-astia, cu toate ca lumea din domeniu stie vreo 3 :lol:..). Du-te si pune-o pe dyno.. unul serios si NU-I spune cam cati cai crezi tu ca ai..spune-i ca-i STOCK masina (mai ales cei care traiesc din dynoteste, au tendinta sa-ti "creasca" un pic puterea ca sa pleci tu fericit d-acolo) .
|
Quote:
ford focus 1.8tddi 75 cp 210 km /h crezi? nu nstiu daca indica bine dar era pe o panta in cehia de si cu bicicleta prindeai 160! asa o prinde si astia vitezele astea si cai astia inmultiti asa mult, de si pe hartie te chinui sa i ai daca ai bun simt!:D:D:D |
Totul a plecat de la baiatul cu G3 de 1.4 care a mers 220 si a scris ca a castigat 40 de cp din nu stiu surub..
|
poi daca omu asa simte el ca are 40 de cp in plus ce sa faci...o avea test dyno in picior:)))
|
la viteze de peste 200 km/h eroarea este cam de 20 km/h!
|
Doar din resoftare.
https://www.youtube.com/watch?v=9402l6dLL04 https://www.youtube.com/watch?v=Tyjng..._order&list=UL 150-260cp ... Ia schimbat intercoolerul. Dar nu îi înţeleg pe unii care chiar pot să contrazică omu aşa că a auzit că nu e posibil... Stock vs. Chip - https://www.youtube.com/watch?v=5fOrc..._order&list=UL |
Eu nu inteleg ceva.. Deci era vorba de un baiat cu un 1.4, cu un g3.. am inteles..bmw rulles.. eu nu stiu cat de safe e bmw care din 120 cp ajunge la 200 dar na..fiecare cum poate..
|
e safe frate eu din 286 am in jur de 650-700 si iam rupt basca pana acum cu destule limitari si pot sa zic ca i-am dat teroare daca pui piese de care trebuie e safe chiar si BMW cum il desconsidera unii
|
din ce a zis cristi am inteles ca era vorba de interne stock , iar din ce ai zis tu n-am inteles nimic . Se facea referire strict la schimbarea softului, remapare , fara a schimba internele motorului .
|
Da' e fain sa compari un motor de m3 benzina cu un 2.0 diesel care e facut sa duci copiii la gradinita. In fine discutia a deviat grav, dar tunareala asta care din 100 de cai face 200 cu 300 de euro e de fapt aspectul pozitiv care a contribuit la evolutia bricolajului autohton. Pe mine nu poate decat sa ma bucure faptul ca unii cu asa de putini bani obtin o putere aproape dubla fata de stock. :lol: Si asta in conditii safe nu oricum ;) Hai next cu un 1.2 care a ajuns la 300 de cai .
|
Renault 19 europa 1.4 75 cp 150 pe Autostrada Soarelui acu 2-3 zile
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning