![]() |
Re: Various !
.. la CF Hood mai am de invatzat ..
|
mane nu te inteleg dak nu iti iese un luccru dc il lasi asa ori il pui ori il refaci , bafta
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sef, daca nu te descurci, intreaba, ca d'aia suntem toti aici, sa ne ajutam cand e nevoie :wink: Cand vrei sa faci capota de carbon, copiezi capota, dai copy/paste si apoi desaturate. Copiezi layeru' fibrei de carbon, ii dai paste, apoi il redimensionezi (il faci mai mic, pentru ca fibra nu trebuie sa se vada pixelizata - vezi pozele tale). Dai Ctrl+click pe layeru' capotei (cel pe care l-ai copiat in prealabil) ca sa faci selectia, Ctrl+I - ca s-o inversezi - apoi dai Delete si multiply, ca sa se vada capota de sub layeru' de fibra de carbon; ajustezi luminozitatea ca sa se inchida la culoare capota si sa para reala si... cam asta e. Stiu ca pasii astia - probabil - ii cunosteai, dar altfel nu puteam sa-ti explic :-P
PS: vezi pozele in ordinea de upload. |
Ms mult Gabi, raman dator :)
|
Cu placere :wink:
Apropos, daca mai vrea cineva tutoriale in limba romana, pot sa fac, cand am timp. Postati pe topicul de la Tutoriale & Help. |
:(( asi face si eu da tastatura mea e super de *** si nu-i mere butonu al ...n j de ce ... chik a4tech antirsi
|
2 Attachment(s)
Deci pe seara m-am sictirit cu niste probleme..si n-am mai avut chef de lucrat la ea
|
ooooo...super marfa frate;)...e marfa de tot carbonul...shi ce nervoasa pare mashina:D
|
2 Attachment(s)
try to make them real as u can !
|
2 Attachment(s)
Pun si io un golf pe aici da nush cat de bine e facut ca nu am mai vazut calculator de 4 luni ca am fost plecat. cum e?
|
1 Attachment(s)
Cam liniste pe aici .. Sparg eu gheata :arrow:
|
am si eu nevoie urgent de o poza cu dacia 1310 ...din lateral pls care avetzi
|
2 Attachment(s)
Comentariile aici va rog:
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...887#post615887 |
2 Attachment(s)
Pentru "fratioru'" meu, asa, ca de despartirea de masina, ca... saptamana viitoare vine alta :)
PS: interioru' (exceptand scaunu') e copiat de pe o masina VT. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning