![]() |
Re: Concurs de tuning virtual
1 Attachment(s)
bag si eu in ultima clipa vectra
|
Quote:
ai avut un post in care scriai ca ala e vectra al tau daca nu ma insel,dute tata si minte pe altii https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help/6125-help-cereri-poze/page-5.html (postu' lu' bmwfan):evil: |
Quote:
|
nu e mai kiar e bmw:D ca mam jucat cu el loolz:) :P:P dka e i lfak sa nu mai fie da mie lene:):rolleyes2
|
Bai nene, ceea ce faci tu, nu se numeste nici pe departe virtual tuning, ci mai degraba batjocura tuning. Reprofileaza-te pe modificat poze cu flori; pe alea cu masini lasa-le altora! :lol:
|
of of dka asta o fak la baza am fakut si alte masini detali id mess dj_spykey=) :P:P ....ca jtiu majoritate photo shoplui:D
|
Lucrarile facute la baza tine-le pentru tine. Da dovada de seriozitate, ca de maimutareli suntem satui cu totii !
|
1 Attachment(s)
ma mai primiti si pe mine??
stiu ca am intarziat da deabia ieri am venit de la mare! |
Quote:
|
Cand se anunta castigatori:D?
|
Tata, urmareste topicurile, ca s-a ales deja castigatorul si s-a dat si masina pentru concursul de saptamana asta.
|
1 Attachment(s)
GOLFU 2 il terminai sper sa va plaka :rolleyes2 Attachment 132737
|
Cu batjocurile astea du-te la gradinita, ca sa rada si aia mici de tine. Eu m-am saturat ! :lol:
|
ahamz dka u zici asa se pare ca ai boala pe mien ca numai de rau dai posturi despre mine:rolleyes2
|
Bai nene, daca tie-ti plac lucrarile pe care le faci, nu inseamna ca sunt intr-adevar frumoase. Ce mama dracu' e "Golfu'" ala? Alien car? Tu nu vezi ca n-are nici un fel de forma ? Tu nu vezi ca l-ai transformat intr-o barca? Chiar trebuie sa-ti deseneze omu' ca sa intelegi ca lucrarile tale sunt de *** ? Pune mana si invata sa faci virtual tuning si dup'aia posteaza. Pana atunci, scuteste-ne, te rog!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning