![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
5 Attachment(s)
@batman: Îmi place atât interioru' cât şi exterioru'.E foarte îngrijit Golf-ul,baftă cu el în continuare.
@UserName615: Frumos S15-le @quick_silver2: E36,1600cmc,preţ 1400E,înmatriculată? :rolleyes2 @Ruffy RUF: Nu-mi place culoarea E34-lui,E36-le e chiar frumos,mai puţin capota. @dms28: Să ai parte de el. @jurec10: Ce bestie ai sub capotă. @CoCoBistrocel: Spor la muncă. @Rid3r*RaCe: Scuze,da' nici unei Honde nu îi faci aşa ceva.Remediază-l cât mai repede. @VladoWiz: Nu-mi place deloc,jantele galbene nu merg cu portocaliul maşinii,bările sunt din NFS,şi capota neagră e ca nuca-n perete. @utzu02: Hai cu pozele. :D Am pus distanţiere de 10mm pe spate,şi am lăsat-o 5-6cm mai jos pe spate. Am înmatriculat-o,m-a costat 550E,da' important e că e gata,şi mă pot bucura de ea. |
3 Attachment(s)
Asatazi am iesit mai devreme de la scoala si am trecut pe la dezmembrari sa caut niste piese pentru E30.Am gasit o bara spate si pragurile .Intro oara leam si montat.Bara a costat 200 lei si paragurile 100 amandoua.Acum masina este gata de vopsit .In seara asta sau maine ma apuc de sa o pregatesc de vopsit
|
Quote:
pai nu, asta sa intamplat dimineata, si chitul a fost vopsit separat . |
O sa va suparati pe mine .. asta este dar din motive financiare dau BMW M6 deoarece consuma mult si sa intretiii o masina dasta iti trebuiesc multi bani .. pe care eu nu prea ai am asa ca o dau !!!
PRET : 50.000 E + ca este inmatriculata pe NORVEGIA !!! Ori schimburi + o diferenta de bani !!![depinde de marca masinii pe care o dati la schimb] |
Acum am ajuns de la service, imi place cum se aude toba nici hybrid, nici toba sparta . E foarte bine !
Cand ma intorceam, am lasat toate actele pentru inmatriculare . Maine ma duc sa imi iau numerele si tot maine va fi si prima sedinta foto mai ... |
2 Attachment(s)
Ce părere aveţi de un Honda Civic Eg6 din 95,motor de 1.3,euro 2,la preţul de 480E + taxa de înmatriculare de 570E ?
Azi a fost adusă din Germania de unchiul meu şi sunt tentat să o cumpăr. Maşina a fost adusă la mine la garaj pt. schimbul de ulei. |
Quote:
Cumpar-o !! |
4 Attachment(s)
Insfarsit.. dupa o lunga asteptare am montat esapamentul full inox cap-coada. si cateva poze cu masina in stadiul actual. deocamdata renaultul nu a suferit modificari,doar mananca km prin oras.cum am spus doar i-am schimbat consumabilele si sunt in cautare de niste jante,dar nu gasesc nimic sa dea bine pe el :cry:
|
Mi-a lăsat-o unchiul meu la preţul de 300E,am luat-o şi mâine o şi înmatriculez.
Civic-ul îl voi folosi zi de zi şi BMW-ul va fi de week-end. :D |
Quote:
Azi plec dupa EVO si daca prind semnal la net pun si niste poze!Daca nu maine! PS:Bafta tuturor in proectele pe care le aveti si un sfat,nu va bateti joc de masinile voastre! |
Quote:
Jante mai mici cu slim-uri, mai low si poate un pic de camber si o sa imi placa le nebunie ! |
Am sa va anunt ceva! Am vandut Subaru deoarece era prea avariat si a fost cumparat de o persoana care a zis ca il dezmembreaza ... acum imi caut o noua masina care aveti de vanzare !?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am alte planuri si de aceea se vinde ... |
3 Attachment(s)
@ DariusAlexandru - Foarte bun pretul , merita cumparat. Arata chiar bine , nu pare sa aiba defecte serioase.La bani aia daca aveai noroc sa prinzi unu la jumatate era bine.Frumoasa achizitie , sa ai grija de ea:twisted:
Am fost plecat prin oras cu ceva treburi personale , si nu am avut timp de poze. Dar erau facute de cand am adus masina de la service ( defapt fratele meu a aduso pana iau eu carnetul , el conduce si BMW'ul si e foarte incantat de el) Inca astept pareri pentru o culoare la Civic . BMW'ul e daily car deci nu ma intereseaza prea mult cat timp motorul functioneaza in parametri normali si fara uzuri , si cat timp nu e rugina pe el. Pozele promise , cu faruri/stopuri/buza/trapa montate :arrow::arrow: |
4 Attachment(s)
Ford-ul s-a dat ... Am primit o oferta prin PM . Prima oara am crezut ca e gluma ... Ford-ul meu + 500 E pe masina din poze ....
BMW e30 m3, cu motor m54b30 doar 70.000 km rulati ... Omul a avut probleme cu banii si a inceput sa vanda de pe el, pana cand nu mai vroia nimeni nimic ... Planuri de viitor : sa curat toata rugina de pe motor si sa il aduc pe linia de plutire, insa dupa ce termin cu golfu' ... PS : Masina e inmatriculata pe BG, am si numerele dar nu sunt montate . LE : Si doua poze cu motorul . |
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
|
- Copyright 2026 4Tuning