![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
asa Body zi-le!
mai spune ca vin si eu cu 115 cp si fac suta in 8.9 secunde... nu e extraordinar... da ma uit la finis care dintre ei bat... :lol: |
Quote:
|
Hai Craciun fericit la toata lumea!!!
Indiferent de combustibil :D |
BMnWA ce ti-a adus mosu?
06XPT..tie ce ti-a adus mosu? Merry X-mass everybody ! |
merry cristmas too all....diesel or petrol.....
p.s. mosul mi-a adus o noua evacuare..... |
Sărbători liniştite să aveţi, voi māndri posesori de diesel, benzină, Audi, BMW, VW, Peugeot şi alte motorizate de seamă :)
|
318-le https://www.youtube.com/watch?v=3C0ee...eature=related , mai sunteti smecheri? :lol::lemon:
Ontopic: Sunt sigur ca si la cei ce au votat motorina tot benzina au in sange. Sarbatori fericite alaturi de iubirile voastre . |
te simti smecher daca ai avea bmw cu motor de honda?asta spune multe despre cei care sunt interesati decat de sigla de pe cheia de contact.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Prieteni , Craciun fericit la toti si mai bine nu ne certam aiurea mai bine facem o linie cand avem ocazia ca povestile sunt de coltul strazii. Sarbatori fericite in continuare.
|
vot benzina alegere de zi cu zi motorina
totusi conduc un EVO 10:lol: |
Quote:
Dar..exista un DAR ! Testele astea de 0-100 , se fac cu masina plina de persoane, lichide pline, rezervor plin..etc etc etc ;) intelegi ? Ca si eu scot 8.0 secunde cu paragina mea ! Si daca as curata mizeria si pietricelele de pe presuri..as scoate 7.9 :lol: ;) |
:lol: De cand e asta cu masina plina ? Eu cred ca se testeaza fix cu o persoana in masina <== soferul.
PS - cred ca acel 2.0 TDI scoate lejer 6-6.5 secunde 0-100, ai fost foarte modest cu acel 8.0 :rolleyes2. |
mai intereseaza-te! .. se testeaza in conditiile date mai sus !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning