![]() |
|
Re: Caut melodie! :)
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu mai pot edita poztu d sus...dar am gasit mel frate ;) uite aici mai multe variante :D
|
Quote:
|
EvLSantOS: te rog, daca stii, sa imi zici si mie cum se numeste o melodie din filmuletul "HOT STUFF:RWD POWAH ! Cercuri cu BMW`u pe Calea Victoriei , ziua in amiaza mare =)) " ,aceea care ruleaza cand pisicuta se da pe victoriei.....mersi anticipat
|
Crazy Frog - Pinocchio. Nu mai zic nimic mai mult pt ca trebuie sa astept 5h ca sa o scot cu strong dc++...:sad:
|
1 Attachment(s)
..........
|
MS mult de tot!
|
caut melodie:
vanilla sky - scena din club in care david isi pune masca invers si danseaza prin laser |
caut melodie
showtek he color of the harder styles (original mix) :) |
1 Attachment(s)
am si eu o rugaminte..poate ma ajuta careva .Am un filmulet de asta-vara facut cu telefonul la un preten in masina. pe fundal se aude o melodie house...intrebarea mea e : Stie careva ce melodie e / cum se numeste ?
o caut de atunci ,iar pretenul meu a aruncat majoritatea cd-urilor care le-a avut la mare in masina. plz help me ! |
Quote:
|
caut o melodie... nu stiu cum se cheama... dar o canta reamonn cam asa ceva... si e noua si e pe la kiss fm mai toata ziua,........ anybody :sad: :sad:
|
1 Attachment(s)
...poftim... cred ca asta e...
|
Quote:
inca o data mersi mult ;) |
caut si eu ultima melodie a lui nicoleta guta - dami inima ta ....
o are cineva pls |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning