![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
@EvLSant0S, oricum ceea ce va fi maine e deja gata stabilit. La fel si datele de 17, 18 si 19 ianuarie 2011. Dar in februarie 2011 nu alimentam de la OMV-Petrom-PetromV. Eu unul nu mai alimentez de la Petrom din 2003 , dupa care am alimentat de la OMV pana in 2007. De atunci am alimentat numai de la Mol.
Asa ca lasa sa faca lumea ce a propus. Ia-o ca pe o intarire a relatiilor de prietenie intre forumisti, sau cum i se spune la generatiile mai tinere, team-building. :lol: |
1 Attachment(s)
Participati la Eveniment si pe Facebook.
In Februarie si Martie nu cumparam nimic de la Petrom/OMV |
deci ramane stabilit pentru maine la ora 17?
|
Quote:
Alege unde vrei sa participi pe 14.01.2011: Bucuresti ora 17.00 Parcare gara Baneasa fantana Miorita Constanta ora 16.30 parcare Aqua Magic Craiova ora 17.00 parcare Billa Brasov ora 17.00 parcare sala sporturilor Mures ora 17.00 parcare Kaufland Tulcea ora 17.00 parcare metalul Iasi ora 17.00 parcare stadion Emil Alexandrescu Ploiesti ora 17.00 Petrom Vest Baia Mare ora 17.00 parcare Kaufland Targu-Jiu ora 17.00 parcare platou scoala de soferi Deva ora 16.30 parcare Real Ramnicu-Valcea ora 17.00 parcare Stadion Zavoi pe partea Raul Olt Sibiu ora 17.00 Parcul Sub Arin Cluj ora 17.00 parcare Iulius Mall langa lac Buzau ora 16.30 parcare Galeria Focsani ora 17.00 parcare Stadion Sud Si Aradu' e solidar, dar mai tarziu putin, tot in aceeasi zi. |
evident in bucuresti!dar am observat ca multi s-au angajat in conflicte pe forum si am mai observat ca a inceput sa scada interesul din partea unora!sa nu fie cu suparare dar asa am observat!o zi buna si ne vedem acolo!
|
Quote:
|
Unde e Timisoara ca ma intreaba lumea care e plecata din Hunedoara pe la facultati?
Tot respectul pentru baietii din CRAIOVA :!: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.
|
Quote:
Oricum s-a inceput si aici si suntem alaturi de restul tarii |
ma deci pana la urma maine e ceva sau nu?ca vad ca sunteti tare nehotarati.
|
Quote:
|
Quote:
Intr-adevar, in unele orase se intampla cu o jumatate de ora mai devreme, dar asta nu inseamna ca nu se mai intampla. Daca te duci in Bucuresti, mergi la 17:00 la Fantana Miorita! Am retinut si eu asta, care nu am niciun interes, pentru ca sunt din Ploiesti. |
|
Hai barbatii !!!!!!!! V-ati baut cafe`ul ? pregatiti bine ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning