![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
pfoai u esti prof lul klf?? inseamna ca sigu il stii si pe tm ... fur :) furmos exemplar ai poate ne vedem la vreo poveste o data
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
prin ani 90 au trecut prin timisoara multe bmw-uri frumoase care cu trecerea anilor au disparut fie prin evenimente rutiere fie au fost vandute unor proprietari iresponsabili sau din alte orase am multe poze cu bmw-uri din tm di ani 90 dar sunt facute cu aparat cu film
|
da stiu povestea marius e vecin cu mine il tot bat la cap sa se apuce de ea sa o faca :D
|
2 Attachment(s)
masina de vanzare bmw e21 323i cu foarte multe elemente ALPINA, masina se afla in cele mai bune conditi de functionare pt detali cei interesati pot suna la 0741487264 nu ma deranjati pt intrebari de genu (masina are discuri pe spate) masina este in proportie de 90% originala am si rotile alpina pe 13j
|
spune si un pret informativ !!!!!
|
Eu in locul tau n-as vinde masina niciodata, nu inteleg de ce vrei sa o vinzi cand intr-un final ai reusit sa o faci exact asa cum ar trebui sa arate un e21, si pe deasupra, pe vremea asta nu se vand asemenea masini, la pretul lor real.
|
2 Attachment(s)
sunt nevoit sa 0 vand nu din cauza banilor eu plec definitiv din tara si ar fi pacat sa rugineasca intr-un garaj natura situatiei face ca nu o pot lua cu mine nici nu ma astept sa primesc bani pe care i-as vrea pe masina dar nu vreau sa o dau nici de pomana sa ajunga bataie de joc la cineva pe bani putini chiar as vrea sa ajunga la cineva care se bucura de ea pretul ar fi undeva pe la 5000e dar se poate discuta mult avand in vedere ca rotile sunt pe la 1500e
|
salut pentru toti pasionati de bmw e21.Am si eu de 3 ani un e 21 din 1982 316 care a suferit acum 3 luni niste modificari(motor 2.0 carburatie,cardan,cutie,suspensie,etc.)...urmeaza vopsitul la primavara.
|
10 Attachment(s)
uite si ceva poze
|
bmw e21-316
3 Attachment(s)
bestia mea!
|
are careva o fusta fata bbs?
|
Re: bmw e21-316
Quote:
|
se mai tine intalnirea la galerie ??
|
2 Attachment(s)
Am si eu 2 poze cu ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning